Catexcavator Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hophop Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Jo je ta černá plocha trochu oživená ale žádná divočina ? dělá to Milotec ( imiitace broušeného hliníku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 20. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2019 Tohle nikdy nepochopím. Nástupní prahy na auto jsou fajn na auta jako Fordy F150/250 kde bez nich do auta těžko vlezete, ale tady u terénního auta to snižuje světlou výšku, hůř se nastupuje a vlastně se vůbec nepoužívá, ale stejně se to na ty auta montuje ?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 20. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2019 No je to jen rádoby designérský kousek, který není účelný. Když se to někomu líbí, co už. Taky to nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macik68 Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 Ty prahy jsou otázka vkusu, nemám s tím problém. Sám bych to ale nechctěl, protože to auto má normálně dveřma velmi dobře zatěsněné prahy a tady o ty externí bych si leda špinil kalhoty. K ničemu jinýmu by mi to nebylo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 Ano, je to otázka vkusu. Já bych si je na Karoqa asi nedal, ale nijak mě neuráží a dovedu si auto s nimi představit. A i účelnost by tu jistá byla. Před pár dny jsem vezl děti kamaráda. Bylo po dešti. Kdybyste viděli, jak do auta šplhali a co vše zakopali …. :-) Pokud bych měl malé ratolesti, dovedu si představit, že bych o prazích i uvažoval …. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 26. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 Zkousel jsem v autosalone, vypada to hezky, tak dospele, ale strasne neprakticke. Po prvnim vystoupeni z auta jsem to zavrhl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave_m Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 já se musím zastat nástupních prahů :-) Jsou super, ale musí je člověk umět používat. Jasný, že když budu vystupovat a dám nohu rovnou na zem, tak budu mít špinavý nohavice. To se vám stane i bez prahů. Viděl jsem v zimě dost aut, co mají "vyleštěné" prahy. S prahem se vám to nestane. Taky se líp dostanu na střechu při umývání nebo s kolama. Unesou 150 resp. 300kg, takže jako módní doplněk bych to nebral, ikdyž vypadají dobře :-) Jestli snižují světlou výšku nevím, to bych musel mrknout. To jen doplnění pro žvanily, kteří si je ani nevyzkoušeli. Je to dle mého názoru účelná doplňková výbava, kterou využiji, proto jsem za ni utratil prachy :-) 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 Světlou výšku snižují každopádně a ne o málo, ale i tak se mi moc líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 27. Září 2019 Sdílet Vloženo 27. Září 2019 Chci se zeptat. Myslim, že jsem tady někde viděl, že si dával někdo ochrané plastové lemy. Je to rozumné lepit sám nebo v servise. Ohledně zaruky a případnému zatíkani za lemy a koroze blatníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 27. Září 2019 Sdílet Vloženo 27. Září 2019 Omlouvám se. Už jse to našel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 19. Únor 2020 Sdílet Vloženo 19. Únor 2020 Tak jsem zase utrácel za kravinky, i když ta nakládací hrana je praktický doplněk. Ještě jsem objednal odrázkový pásek na zadní nárazník, ale přišel nedodělek bez lepících 3M pásků, musím reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 18. Září 2020 Sdílet Vloženo 18. Září 2020 V 26. 5. 2019 na 12:33, Hophop napsal: Falešné výfuky za cca 1600.- Montáž dvě min. ?? Jenom jsem se chtěl zeptat jestli je nějaký rozdíl (mimo cenový) v kvalitě nebo disajnu u atrap koncovky výfuku od Milotec a od OB Autodíly. https://www.obautodily.cz/skoda-karoq-spoilery-zadniho-difuzoru-atrapy-vyfuku-rs-design-11786cz2667/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 Nakonec jsem koupi ty od Milotecu, nechtěl jsem kvůli 500 Kč riskovat. Vypadají dobře, hlavně nejsou, tak hnusný jako ty z Číny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 17. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2020 Tak jsem se taky nechal inspirovat. Práh pátých dveří Milotec (Alu Brush). Zatím spokojenost. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 (editace) Nemáte prosím někdo zkušenost s ochrannou transparentní fólií pod kliky dveří objednanou z Alíku? Jak to vypadá, jak to sedí, jak se to aplikuje, jak dlouho vydrží a pod? Editováno: 9. leden 2021, autor: dafro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 To nevím o jedny jsem se pokusil ty nešli ani odlepit z podkladu a když už jsem je odlepil tak zase nelepily. Je hodně druhů a některé se lepí tzv. na mokro. Navíc každé potom vypadají jinak. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 @dafro Pokud nenosí někdo prsten ,jak Rumburak...tak bych to tam vůbec nedával😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 Odře se to hlavně nehtama, pak to vždy vezmu měkkým hadříkem a leštící pastou a je to. Ty folie jsou některé docela nevzhledné na jejich okrajích se drží prach a nejde to moc očistit, vypadá to jak obkreslené. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 10. leden 2021 Sdílet Vloženo 10. leden 2021 Tak jsem se konečně dočkal ... v pátek dorazila zásilka z Číny. Všem tady děkuji za inspiraci. Luxus! Dokonce i žena to pochválila. 5 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 10. leden 2021 Sdílet Vloženo 10. leden 2021 Hm hm hm ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nextcz Vloženo 27. leden 2021 Sdílet Vloženo 27. leden 2021 Máte někdo něco takového Jde o nálepky z Číny na prahy když otevřete dveře.. Dal bych sem přímý odkaz, ale nevím zda se to tady smí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 27. leden 2021 Sdílet Vloženo 27. leden 2021 Taky jsem na ně koukal a nakonec jsem zvolil originál prahovky z hliníku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nextcz Vloženo 11. Duben 2021 Sdílet Vloženo 11. Duben 2021 Ahoj všem, tak jsem se rozhodl trochu oživit vzhled Karoqa a mám dotaz na ty, co už si koupili práh pátých dveří jak jsou po čase spokojeni. Neodírá se ten stříbrný nástřikna plastu? Já se nemůžu rozhodnout zda vzít nerezový nebo ten plastový s nástřikem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 11. Duben 2021 Sdílet Vloženo 11. Duben 2021 Vůbec se toho neboj. Já jako první dal "alubrush" od Miloteku. O pár příspěvků výše jsem dával i fotku. Kvalita fakt super! Určitě můžu doporučit. Myslím, že vydrží věky. Dokonce si myslím, že bude odolnější, než ten nerez. Přestal se mi tam ale líbit, tak jsem ho vyměnil za černý "basic" z OB. Tam kvalitu moc zatím posoudit nemůžu, ale mě se na autě líbí a jiný podobný jsem nenašel. Určitě ale bude náchylnější na poškození, než ten stříbrný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.