Publikováno Listopad 30, 20186 r Už je možno stáhnout aktualizaci pro Columbus(Discover Pro) ECE2019 ze stránek VW https://webspecial.volkswagen.de/vwinfotainment/cz/cs/index/Aktualizace-mapovych-podkladu/maps-download#/
Listopad 30, 20186 r Autor @Aleš_BX odkaz na stažení z ofiko stránek VW je tam cca týden, ve vlákně k O3 ano ,to máš pravdu.
Únor 22, 20205 r Ahoj, zkoušel jste někdo online aktualizovat mapové podklady do Columbus přes WiFi nebo datové spojení? Dal jsem aktualizovat jen ČR, pak se spustí stahování, ukazatel průběhu postupně dojede na 100%, ale tam to stojí klidně hodinu a nic se neděje. Nemáte někdo podobné zkušenosti? Přece jen přes SD se mi to nechce tahat. EDIT: Tak jsem to asi po hodině na obrazovce stahovani ČR 100% neukončoval ale přepnul na home, vypnul zapalování a odešel. No a když jsem znovu po nějaké době zapnul auto, tak už byla nová mapa. Nevím jestli to byl problém v SW, nebo si to ještě nějak na pozadí doběhlo. Upraveno Únor 22, 20205 r od libor12 doplnění výsledku
Únor 22, 20205 r No já jsem aktualizoval přes PC a SD kartu. Musel jsem odinstalovat staré mapy a nainstalovat nové Evropu. A to mi říkal technik v AŠ, že nemusím staré mapy odinstalovat. Nebylo na kartě tolik místa, aby tam byli obě verze.
Únor 24, 20205 r Columbus sa aktualizuje po regionoch/CZ,SK,HU,D.../?? Som myslel,ze tam je balik bud vsetko,alebo nic. Upraveno Únor 24, 20205 r od Patrik1971
Únor 26, 20205 r Ano, při online aktualizaci se dají vybrat jednotlivé regiony/státy a při aktualizaci přes SD by se teoreticky také dalo nahrát na úložiště jenom pořadované regiony. Upraveno Únor 26, 20205 r od libor12
Únor 26, 20205 r To fakt?Columbus v Karoqu a Superbe nepouziva identicke data?Lebo ja mozem stiahnut iba ten komplet 25gb subor,nic ine.Nepleties to s Amundsenom?
Únor 27, 20205 r Asi si nerozumíme. Pokud provádím aktualizaci přímo na Columbusu přes WiFi nebo GSM, potom si můžu vybrat regiony, které chci aktualizovat. Pokud se ale bavíme o aktualizaci přes externí paměť, potom se přes update portál stahuje celý balík. Možná při rozbalení by šlo nějaké regiony smazat.
Únor 27, 20205 r Proč to dělat jednoduše ON LINE, kdy si mohu vybrat co potřebuji, když to jde složitě pomocí SD karty.?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.