brabo Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 Ahoj, jak jste na tom s vrzajícími madly dveří? Ve vlákně reklamace padla zmínka o tom, že možná je na světě nová verze madel, co už nevržou. Máte někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 Mám MR2019 a zde již by madla vrzat neměly, pokud bodou časem tak reklamace. Prodejce tvrdil že MR2019 tento neduh řeší. Do MR2019 reklamace-výměna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 A vie niekto ako to vyriesili, niečo vymenili za iný materiál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
migina Vloženo 20. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2018 Mam MR2019 a vrzou jen kdyz s nima opravdu silne kroutim. Pri normalnim pouzivani zadny zvuk nevydavaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakoubek_ Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 Zdravím U nás provedena výměna v záruce, jiný vnitřní díl, údajně ještě promazáno, nová madla nevržou. S tím vyměněna roleta v kufru - v mrazu nenavíjela, nová se tváří ok, ale pořádný mráz ještě nezažila. J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 U mě řešeno výměnou - prý modifikace dílu, zatím nic nevrže. před 11 hodinami, jakoubek_ napsal: Zdravím U nás provedena výměna v záruce, jiný vnitřní díl, údajně ještě promazáno, nová madla nevržou. S tím vyměněna roleta v kufru - v mrazu nenavíjela, nová se tváří ok, ale pořádný mráz ještě nezažila. J. Tobě vyměnili roletu? Já to reklamoval teď na podzim (jak se ochladilo blbě se navíjela) a prý jim ŠA odpověděla, že je to závislé na teplotě a tudíž mi zatím nic nevyměnili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakoubek_ Vloženo 23. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2018 Zdravím, roletu vyměnili, pokud se mi roleta nenavine, ze servisu bez výměny neodjedu. j. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaJu Vloženo 9. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2019 Můžete mi prosím napsat, v jakém servise vyměnili madla na záruku, případně neznáte číslo vady pro uplatnění v rámci záruky u dodavatele? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 15. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2019 Měl by to vyměnit každý servis, prostě to reklamuj dokud ti to nevymění :-D. Kdyžtak zkus jiný servis. Tobě to nechtějí vyměnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ranek1 Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 Já mám vyměněno, dávali nový tapec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaJu Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 Vozidle na reklamaci dnes, reklamováno více věcí najednou. Tak uvidíme. Oficiální stanovisko škodovky se mi k tomuto problému nepodařilo dostat. Oficiální postupy k tomuto problému v rámci doporučení výrobce pro servisy také mlčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Антон Тимофеев Vloženo 3. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2019 MR 2020 vržou a budou vrzat - špatná konstrukce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pabloescobar Vloženo 7. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2019 V 6. 8. 2019 na 17:27, JaJu napsal: Vozidle na reklamaci dnes, reklamováno více věcí najednou. Tak uvidíme. Oficiální stanovisko škodovky se mi k tomuto problému nepodařilo dostat. Oficiální postupy k tomuto problému v rámci doporučení výrobce pro servisy také mlčí. Jak dopadla reklamace?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabinskym Vloženo 27. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2019 Ahoj, také jsem reklamoval u svého MR2017 a uznali a vyměnili madla. Je to lepší, nicméně pokud tím silněji zakroutím, tak stále vrže, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kedarek1 Vloženo 30. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2019 Mě nejdříve mazali, pak měnili madla - nepomohlo, nakonec měnili komplet tapec na všech dveřích, Oproti původnímu stavu je to mnohem lepší, ale při silnějším zakroucení si to vrzne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pabloescobar Vloženo 12. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 V ramci zaruky jsem nahlasil vrzajici madla, probehla jejich vymena a nyni nic nevrze, vse v poradku i pri silnejsim uchopu. Uvidime, budu sledovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acom Vloženo 14. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2020 Mam stejnou zkusenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 27. Duben 2021 Sdílet Vloženo 27. Duben 2021 Nemáte někdo TPI na ty madla? Kolega to byl reklamovat a servis, že to nikdy neslyšeli, že by to museli rozebrat, auto si tam týden nechat atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honkam Vloženo 30. Duben 2021 Sdílet Vloženo 30. Duben 2021 (editace) V servisu mě nepomohli. Nechal jsem si vytlumit cele dvere. A v ramci teto upravy podlepili madla páskou, ktera odstranila vrzani uplne. Madla jsou i dost tuhe. Cele reseni je to nejlpesi, co jde udelat. Editováno: 30. Duben 2021, autor: Honkam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirke Vloženo 1. Červen 2022 Sdílet Vloženo 1. Červen 2022 Mozem sa opytat, kde si si daval robit to vytlmenie dveri? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena44 Vloženo 23. Ledna Sdílet Vloženo 23. Ledna Zdravim vsechny. Dneska jsem dodelal uprevu madla na Kodiakovi. Madlo samo sebou prasklo, tak jsem vyrobil z duralu podlozku a upravil protikus madla. Drzi jak nove a nevrze. Kdyz tak mam fotky. Mejte se Zdena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcaaak Vloženo 24. Ledna Sdílet Vloženo 24. Ledna Ahoj, dal by si sem prosím fotky úpravy? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena44 Vloženo 24. Ledna Sdílet Vloženo 24. Ledna https://www.facebook.com/100084195824947/posts/363699309779927/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcaaak Vloženo 25. Ledna Sdílet Vloženo 25. Ledna To je z nějaké skupiny? Bohužel na foto nemam přistup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena44 Vloženo 26. Ledna Sdílet Vloženo 26. Ledna Tak snad uz to pujde. Kdyz tak klikni na muj profil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.