Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, jak jste na tom s vrzajícími madly dveří? Ve vlákně reklamace padla zmínka o tom, že možná je na světě nová verze madel, co už nevržou. Máte někdo zkušenost?

Mám MR2019 a zde již by madla vrzat neměly, pokud bodou časem tak reklamace. Prodejce tvrdil že MR2019 tento neduh řeší. Do MR2019 reklamace-výměna.

A vie niekto ako to vyriesili, niečo vymenili za iný materiál? 

• 2 týdny později...

Mam MR2019 a vrzou jen kdyz s nima opravdu silne kroutim. Pri normalnim pouzivani zadny zvuk nevydavaji. 

Zdravím
U nás provedena výměna v záruce, jiný vnitřní díl, údajně ještě promazáno, nová madla nevržou. S tím vyměněna roleta v kufru - v mrazu nenavíjela, nová se tváří ok, ale pořádný mráz ještě nezažila.

J.

U mě řešeno výměnou - prý modifikace dílu, zatím nic nevrže.

před 11 hodinami, jakoubek_ napsal:

Zdravím
U nás provedena výměna v záruce, jiný vnitřní díl, údajně ještě promazáno, nová madla nevržou. S tím vyměněna roleta v kufru - v mrazu nenavíjela, nová se tváří ok, ale pořádný mráz ještě nezažila.

J.

Tobě vyměnili roletu? Já to reklamoval teď na podzim (jak se ochladilo blbě se navíjela) a prý jim ŠA odpověděla, že je to závislé na teplotě a tudíž mi zatím nic nevyměnili...

Zdravím,

roletu vyměnili, pokud se mi roleta nenavine, ze servisu bez výměny neodjedu.

j.

• 6 měsíců později...

Můžete mi prosím napsat, v jakém servise vyměnili madla na záruku, případně neznáte číslo vady pro uplatnění v rámci záruky u dodavatele?

Měl by to vyměnit každý servis, prostě to reklamuj dokud ti to nevymění :-D. Kdyžtak zkus jiný servis. Tobě to nechtějí vyměnit?

Já mám vyměněno,  dávali nový tapec.

• 3 týdny později...

Vozidle na reklamaci dnes, reklamováno více věcí najednou. Tak uvidíme. Oficiální stanovisko škodovky se mi k tomuto problému nepodařilo dostat. Oficiální postupy k tomuto problému v rámci doporučení výrobce pro servisy také mlčí. 

• 1 měsíc později...
V 6. 8. 2019 na 17:27, JaJu napsal:

Vozidle na reklamaci dnes, reklamováno více věcí najednou. Tak uvidíme. Oficiální stanovisko škodovky se mi k tomuto problému nepodařilo dostat. Oficiální postupy k tomuto problému v rámci doporučení výrobce pro servisy také mlčí. 

Jak dopadla reklamace??

• 3 týdny později...

Ahoj, také jsem reklamoval u svého MR2017 a uznali a vyměnili madla. Je to lepší, nicméně pokud tím silněji zakroutím, tak stále vrže,

Mě nejdříve mazali, pak měnili madla - nepomohlo, nakonec měnili komplet tapec na všech dveřích, Oproti původnímu stavu je to mnohem lepší, ale při silnějším zakroucení si to vrzne.

• 11 měsíců později...

V ramci zaruky jsem nahlasil vrzajici madla, probehla jejich vymena a nyni nic nevrze, vse v poradku i pri silnejsim uchopu. Uvidime, budu sledovat.

Mam stejnou zkusenost

• 6 měsíců později...

Nemáte někdo TPI na ty madla? Kolega to byl reklamovat a servis, že to nikdy neslyšeli, že by to museli rozebrat, auto si tam týden nechat atd.

V servisu mě nepomohli. Nechal jsem si vytlumit cele dvere. A v ramci teto upravy podlepili madla páskou, ktera odstranila vrzani uplne. Madla jsou i dost tuhe. Cele reseni je to nejlpesi, co jde udelat.

Upraveno od Honkam

• 1 rok později...

Mozem sa opytat, kde si si daval robit to vytlmenie dveri?

• 1 rok později...

Zdravim vsechny. Dneska jsem dodelal uprevu madla na Kodiakovi. Madlo samo sebou prasklo, tak jsem vyrobil z duralu podlozku a upravil protikus madla.  Drzi jak nove a nevrze. Kdyz tak mam fotky. Mejte se Zdena

Ahoj, 

dal by si sem prosím fotky úpravy?

Díky 

To je z nějaké skupiny? 

Bohužel na foto nemam přistup.

Tak snad uz to pujde. Kdyz tak klikni na muj profil.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.