Publikováno Prosinec 10, 20186 r Caute dal som si na zadne okna vratanie toho kufroveho nalepit folie. A zistil som ze my tym padom prestalo stmavovat vecer spatne zrkadla. Da sa nejako nastavit cez diagnostiku cistlivost svetelneho senzoru v spatnom zrkadle ?
Prosinec 11, 20186 r Pri folii s nizsou priepustnostou na zadnom skle je hodne opozdena reakcia stmavovania. Mam 85% zatmavenie. Tiez by ma zaujimalo ako by to slo vylepsit.
Prosinec 11, 20186 r Odstrániť alebo vymeniť fóliu ( s vyššou priepustnosťou svetla ), na zadnom skle. Upraveno Prosinec 11, 20186 r od DavidSK
Prosinec 11, 20186 r alebo ako niekto písal na facebooku, skúsiť nalepiť kúsok fólie na senzor z prednej strany zrkadla. tým by sa mal vyrovnať rozdiel pri osvetlení zozadu/zpredu. ale overiť to nemám ako
Září 28, 20195 r před 8 hodinami, Milo13 napsal: Na zadne okno sa folia nedáva:!!!! Proč by se tam nedávala?
Září 28, 20195 r V 11. 12. 2018 na 12:07, DavidSK napsal: Odstrániť alebo vymeniť fóliu ( s vyššou priepustnosťou svetla ), na zadnom skle. Přesně tak. Stačí na zadním skle nemít úplně tu nejtmavší a funguje to.,
Únor 5, 20232 r Zdravim.ja folie nemam a prestalo to fungovat uz ani ta dioda poriadne nesvieti na stredovom zrkadle zeby senzor odchadzal?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.