Publikováno Prosinec 29, 20186 r Kúpil som Fabiu ll 1.6 FSI 2008 ma rozvodovu reťaz nie remeň dneska ráno som si všimol toto cvakanie keď bol motor zahriaty intenzita bola slabšia ide o reťaz alebo niake kladky alebo je to úplne normálne vopred ďakujem. VID_20181229_094321.mp4
Prosinec 29, 20186 r 1.6 FSI to určitě není, takový motor se do FII nikdy nedával. Takže je to 1.6 16V MPI.
Prosinec 30, 20186 r Autor Tak sorac asi je to o MPI teda ja som nikdy nemal škodu benzín ale to nieje podstatné ide tam o iný problém zatiaľ som sa dozvedel na FB stránke že ide buď o reťaz alebo hydrostely
Březen 6, 20205 r Ahojky . Dobrý videjko . Tak mám ten totéž problém . Mám najeto 160 000Km , a taky nevím . I se mi zdá , že to trošku hůř táhne , ale neznatelně . Jak při horším benzínu . I ten motor je takový neklidný . Tak až budete vedět , jsem tu pro info . Když zistím čím to je , dám vedět .
Duben 9, 20205 r Čau. Taky ten stejný problém. Najeto 155 tis. Když je motor studený tak je cvakání slyšet hlavně při mírné akceleraci a nižších otáčkách. S ohřátím se to zlepší. Někde jsem četl, že to může být přesuvník ventilů, ale nevím.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.