Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám problém při zařazení zpátečky nesvítí couvací světla a to mám vyměněný spínač zpátečky či jak se tomu nadává. Nevíte někdo kde může být problém? Prosím o pomoc :(

Upraveno od Manian

• 1 měsíc později...

Mam ten samý problém na OII. při zařazení zpátečky nesvítí ani jedno zp. světlo. Kontrola pojistek i žárovek, konektory OK... Nevíte někdo, kde by mohl být problém?

Díky...

No v prvý řadě je potřeba změřit zda jde do spínače napětí.Pokud ano tak bude třeba proměřit funkčnost spínače.A pokud i ten je funkční proměřit průchodnost k zadním světlům. Pokud nebude napětí je to jasný je přerušenej kabel. A pokud bude tak na kabeláži jsou kostřící body je třeba je překontrolovat a dotáhnout.

Tak ten problém jsem měl také.Do žárovky napětí nešlo a tak jsem hledal a našel.Špatný kontakt na svorkovnici BSG.1005798o.jpg

• 4 měsíce později...

Dobrý den.

Chtěl bych se zeptat kde v Octavii II objevím tu svorkovnici?

Předem děkuji za odpověď.

Jednotka BSG se nachází pod volantem. Je třeba odmontovat všechny plastový části (schránky), vypínač světel, lišty (pořadí je jiné - už to tu někde je hledej) pak se podívej pod volant a uvidíš to.

• 1 rok později...

A co když to dělá jenom někdy, nefunguje ani asistent. Pípne to, pak znovu a znovu a v tu chvíli nejde zpátečka a ani asistent.

• 2 roky později...

Tak přesně tento problém, co popisuje Peeetrs, se mi nyní objevil na voze. Občas zpátečky svítí, občas ne a občas jen problikávají. V návaznosti na to buď funguje či ne i zpětný asistent. Všiml jsem si, že je to závislé i na nastartování motoru a otáčkách => kolísání napětí. Občas se stane, že zařadím zpátečku, světla svítí, asistent funguje. Pak přidám plyn a najednou (v závislosti na otáčkách) začnou zpátečky problikávat a v návaznosti s tím blbne i asistent. Pojistka i žárovky jsem přirozeně zkontroloval. Napadá někoho kde hledat problém ?? Spínač zpátečky ? Špatný kontakt ? Ukostření ? Nebo něco jiného ? Díky.

Podle me spinac zpatecky nebo kabelaz k nemu. Zavisle to asi nebude na kolisani napeti, ale spise na pohybu motoru. :kol-32:

• 3 roky později...

Zdravim Vas,mam 1.9 tdi 77kw r.v.2009 fl,

Prestali mi svitit couvaci svetla,zkontrolovano pojistka,spinac, kabel k spinaci a diagnostika bez chyb.

Promeren kabel k bcm,jediny nenasel jsem spolecny uzel pro spinanych 12v, na druhem kabelu namereno 7v.

Kde muze byt zavada?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.