Publikováno Leden 14, 20196 r Jenom jsem vyřešil minulý týden zlomený drátek v husím krku dveří, teď mám zlomený drátek těsně před parkovacím senzorem přímo nad výfukem. (sup II). Je možné ho spojit nějak letováním, nebo dojde k ovlivnění funkce např. změnou odporu drátu apod ?
Leden 21, 20196 r Nad vyfukom aj mne uhnil dratek k senzoru. Najskor som ho tam naletoval, ale nemalo to dlhu zivotnost. Tie kable su tam strasne kratke a nie to este zobrat nejaky centimeter. Tak som zohnal komplet konektor aj s kablikmi. A odvtedy pokoj - klop,klop,klop ? Takze pajkovanie nevadi. Ale musi to byt dobre spravene.
Leden 22, 20196 r Autor Já jsem nakonec nepájel. Vypinoval jsem zbytek ulomeného drátku z konektoru a nahradil ho delším kouskem. Pak jsem tento vložený kousek propojil s protikoncem kabeláže lisovací dutinkou a celé to zabalil smršťovačkou.
Únor 4, 20196 r Ja som mal tiež zlomený kábel v nárazníku ale na pravý zadný senzor. Aj kábel bol uplne hnilý/čierny... Dával som nový až od kufra a spájal som ho tiež lisovacími spojkami a na to zmršťovačku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.