Patrik1971 Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 Jo mame...dnes som kvoli tomu rozobral vsetky 3 kluce a nic tam nieje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 Nemam vubec predstavu kolik stoji new klicek kessy s cidlem pohybu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanfrolka Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 V novych klicich urcite ten senzor pohybu a casovac pridaly do origo tistaku kdo to tam nema moze si ho dokupit jak ja ve forme cipu pouzdra na baterce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 To je jasne... zajima mne cena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 Nejdražší na celé akci je virtuální panel přístrojů a opravdu píšu k tématu a reaguji na otázku výměny klíče za novější typ.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 ... a klíče samotné jsou mimochodem taky dost drahé. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 V 20. 2. 2020 na 22:21, dafr napsal: Skutečně. Ptal jsem se ve ŠA, jestli se u vozů Škoda už používá technologie, která po té, co se s klíčkem několik minut nemanipuluje, odpojí se od napájení, aby případný zloděj nemohl pomocí zesilovače signálu automobil odcizit. A odpověděli mi: Vážený pane, všechny naše modely tuto technologii již delší dobu používají. Tak teď jsem se namichnul. Nedalo mi to a vyzkoušel jsem to a... nic. Jak bylo uvedeno výše, MR 19 to nemá :-( Bohužel, daň za to, že jsem koupil skladovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 V 21. 2. 2020 na 10:01, milanfrolka napsal: Ja to mam pres rok pridane v SIII jen jako cip kolem baterky ( jen se jednoduse zasunula baterka do takoveho pozdra z tistakem a vratila se zpet do klicenky je to primo od te firmy co to vymyslela a v pohode jen kdyz necham 3 min klice bez phybu tak napise klice nenalezeny mosim snema pohnut ... Nemáš prosím tě nějaký link? Nechce se mě zatím investovat do zcela nových a docela drahých klíčenek, toto asi bude dostupnější řešení. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanfrolka Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 Ted jsem to posilal v soukrome zprave nekomu http://www.essatech.cz/wp/produktyhttp://www.essatech.cz/wp/kontakt/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanfrolka Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 Ja mam o Safe partner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petran Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 Jake datum vyroby znamena konkretne MR20? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libac Vloženo 11. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2020 Hoj , jaký máte názor na tuhle věcičku ? elektronický čip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 Nové škodovky od MR20 myslím mají už podobnou věc v klíčku, sám se po určité době uspí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 A od MY 2021 se uspí už po 5 minutách.V předchozím MY 2020 bylo po 15 minutách. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 Pls, ten kdo má koupený ten obvod na baterku... Během cesty autem.nic nesignalizuje??? Je citlivost toho obvodu dostatečná??? Dík za odpověď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanfrolka Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 Mam to pres rok a v pohode jen kdyz stojis a chces nastartovat po 3min. Tak musis tuknut do klicu...aspon vis ze ro funguje 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 jj dik asi vetsi prodleva se neda nastavit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libac Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 Škoda že se to neřešilo už dřív ... Jinak mám objednáno a dušička bude mít o něco větší klid . A tím uspáním by měl i šetřit baterku v ovladači . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libac Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 Někdo psal ... Nesmysl , větší procento ukradenejch aut je na parkovištích ( sídliště ) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanfrolka Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 A nezapomet utlumit i nahradni klic ve zastinovacim pozdre nebo aspon v plechove krabicce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 13. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 ovšem ta cena čipu je šílená... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 V 12. 7. 2020 na 23:12, sam121 napsal: A co myslel @bojlertím mínusem, aniž by se zapojil do debaty, to jasm uz vubec nepochopil. Že tady všichni čekáme na to, až někdo přijde, napíše o tom, že ostatní jsou blázni, když nědělají to samé, co on, a pak zase zmizí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanfrolka Vloženo 14. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 Pro sam 121 je to tu forum kde si lidi radí... rikaji co maji co umi co maji odzkousene ....proc ma nekdo potrebu nekoho urazet vysmivat se ...kdyz z nekym nesouhlasim prejdu prispevek dal max napisu jak to mam vyresene ty... Za me cip je drahy bohuzel nikdo ho levnec nedela ..ale auto denne potrebuju kupoval jsem ho za sve tak jsem dle sveho uvazeni pridal dalsi 4 zabezpeceni cip je jedno znich.nerikam ze ukrast nejde ale o ty 4 veci jsem to zlodeji ztizil...zda to pomoze nevim 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MirekJ Vloženo 23. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2020 Len pridám moju skúsenosť - kúpil som si za pár stoviek (ide nájsť na Heuréke alebo z Alíka) obal na kľúče v podstate s integrovanou faraday klietkou a môžem potvrdiť že to fakt funguje. Kessy keď je kľúč v obale tak nefunguje a auto neodomknem či nenaštartujem. Dá sa na to rýchlo zvyknúť furt to vyťahovať a nechávať v obale ale je to lacné a funkčné riešenie :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 23. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2020 Pak ale kessy postrádá smysl, když pokaždé musíš hledat a sahat na klíč... 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.