houmr Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 kde se to má správně zvedat, je to jedno místo nebo někde +-10cm?ten zvedák se mi moc nezdá, neprakl už někomu? su na to miesta kde sa ma auto zdvihat je to asi tak 20cm od krajov. je to tam vidiet ked sa pozres. ak myslis ze skodovacky zdvihak tak to je podla mna uplny shit. ja ho nepouzivam aj ked ho mam doma kupil som klasicky kosostvorec. uz som videl ako par ludom padlo auto s toho original skoda zdvihaku. to si podla mna len vystrelili s ludi a skusaju ich trpezlivost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Teď jsem přezul, dneska celou cestu domů chumelilo, takže už nic neriskuju, i když v osm večer se mi nechtělo.-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Zdravím tak já sem dneska přezouval a myslel sem si že to stihnu než začne padat ta krásná bílá sr...a, ale bohužel při posledním kole to začalo halt Vysočina je Vysočina, pustil sem si Nohavicu Ladovskou zimu a myslel sem na Pražáky jak už by měli kalamitu kalamitu hlavně si tam dejte pozor "ať kamijóni nehrajou na honičku" já mám ještě letní, ale dneska v noci jsem myslel že už je na ně pozdě - ráno v 5 mě vzbudila taková šílená vichřice a padaly hrozný věci Teď jsou venku 3°C - zítra to musím už konečně taky přehodit abych měl klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 ja som dnes tiež nahodil zimne, krasne čistučke ako som ich vyčistil najar:-) skoro mi ruky zmrzli ked som čistil letne... čo je horšie neviem najsť puklice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Tak mám od včera přezuto, fuj už aby bylo jaro. Při přehazování kol mě čekalo nemilé překvápko - levá přední guma z vnitřku pěkně sjetá - budu muset na geometrii a doufám, že je jen rozladěná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Já se teprve chystám, u nás sníh není a je okolo nuly v noci a přes den do 10 stupňů, takže ještě dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Zdravím tak já sem dneska přezouval a myslel sem si že to stihnu než začne padat ta krásná bílá sr...a, ale bohužel při posledním kole to začalo halt Vysočina je Vysočina, pustil sem si Nohavicu Ladovskou zimu a myslel sem na Pražáky jak už by měli kalamitu kalamitu hlavně si tam dejte pozor "ať kamijóni nehrajou na honičku" já mám ještě letní, ale dneska v noci jsem myslel že už je na ně pozdě - ráno v 5 mě vzbudila taková šílená vichřice a padaly hrozný věci Teď jsou venku 3°C - zítra to musím už konečně taky přehodit abych měl klid Jako bych to neříkal - ráno pustím rádio a hned zprávy - "na D1 u Jihlavy několik dopravních nehod a neprůjezdný dálnice" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 kua esteze som vcera prezul dnes to vyzeralo takto v trencine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Jako bych to neříkal - ráno pustím rádio a hned zprávy - "na D1 u Jihlavy několik dopravních nehod a neprůjezdný dálnice" jenže tam nezáleží na počasí, tam je to pořád, léto, zima ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Tak dnes som musel tiez prezut,bo letne uz dosluzili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnny Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Já budu přezouvat až přístí týden nejdřív. Přes víkend stejně jezdit nebudu a aspoň ten týden zimkám ještě ušetřím. Na jaře jsem totiž sundaval děsně pozdě, protože jsem musel koupit nový letní gumy a trvalo mi, než jsem splašil peníze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Já už mám taky přezuto. Ale už teď se těším na jaro, až dám elektroni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Ti, kterým náhlý příchod zimy nedělá přílišnou radost, se mohou těšit na počátek příštího týdne. Po několika dnech s teplotami kolem nuly a mrazivými rány by se v pondělí měla odpolední maxima podle aktuální předpovědi šplhat znovu k deseti stupňům Celsia. Tyto nejvyšší odpolední teploty by pak měly vydržet po většinu příštího týdne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Že bych zase vytáhnul kraťasy? Minulý týden jsem je ještě nosil a dneska sněží, ach jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 ŽIVOT JE TAKOVEJ A JINEJ NEBUDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 ŽIVOT JE TAKOVEJ A JINEJ NEBUDE Njn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendaRS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Zdravím tak já sem dneska přezouval a myslel sem si že to stihnu než začne padat ta krásná bílá sr...a, ale bohužel při posledním kole to začalo halt Vysočina je Vysočina, pustil sem si Nohavicu Ladovskou zimu a myslel sem na Pražáky jak už by měli kalamitu kalamitu hlavně si tam dejte pozor "ať kamijóni nehrajou na honičku" já mám ještě letní, ale dneska v noci jsem myslel že už je na ně pozdě - ráno v 5 mě vzbudila taková šílená vichřice a padaly hrozný věci Teď jsou venku 3°C - zítra to musím už konečně taky přehodit abych měl klid Jako bych to neříkal - ráno pustím rádio a hned zprávy - "na D1 u Jihlavy několik dopravních nehod a neprůjezdný dálnice" Tak to je good a to sem zvědavej co budou dělat až přijde vopravdová sibiřská zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Dnes jsem taky přezul - jistota je jistota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 jsem hříšník a dneska sem vyjel ještě na letních ale zítra budu přezouvat, ikdyž v boleslavi nebývá moc sněhu tak dneska po ránu to pěkně klouzalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Prezute...kua na zimaku som mal klinec kua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Nechci tady vyvolávat žádnou občasnkou vállku, ale přezujte si aspoň když už z Prahy jedete na Vysočinu, prosííím! Dneska ráno jsem asistoval na 18 km u třech bouraček-samej pražák- a fakt mě neba jet 18 km hodinu:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Tak v HK chumelí, první sníh, jedu přezout, teda já sám v teple naší dílny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 já jsem přezouval včera večer kolem 22 hodiny dvě auta a i smytím disků jsem skočil v 1:30. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 já jsem přezouval včera večer kolem 22 hodiny dvě auta a i smytím disků jsem skočil v 1:30. jsi nemohl spát nebo dospat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.