Říjen 23, 200618 r Kluci tak ja vam to teda reknu Prezuju az to budu povazovat za vhodne Tak snad vam moje informace byla uzitecna
Říjen 24, 200618 r Já přezul včera i když tomu včerejší počasí nenasvěčovalo nerad bych utrpěl nějake raní překvápko v pangejtu.
Říjen 24, 200618 r Pred vikendem az 22 stupnu... http://www.novinky.cz/domaci/pred-vikendem...9183_7sbtq.html Idealni na zimni pneumatiky
Říjen 24, 200618 r Ja cekam vzdy na 1.11. a pak podle aktualnich predpovedi... Pravda, nebydlim zrovna na Vysocine...
Říjen 24, 200618 r Ja cekam vzdy na 1.11. a pak podle aktualnich predpovedi... Pravda, nebydlim zrovna na Vysocine... u nás na severu(jbc-lbc) zatim jen chcije ale je teplo(lehce nad deset stupňů) ale je pravda, že už sem o výkendu vyštrachal zimáky a nachystal je na přístupnější místo Upraveno Říjen 24, 200618 r od kláca
Říjen 24, 200618 r tak vcera prezute, nie ze by som potreboval ale prisli pneu tak som ich siel obut nech mi nestrasia v pivnici disky a pneu a ked uz boli obute tak preco by som chodil do pneuservisu dvakrat tak som to nechal aj nahodit na auto
Říjen 24, 200618 r No já musel přezout na předku už vzorek žadnej tak jsem dal raději zimaky i když na mne ted krasně svíti blunce a venku je to na tričko.Jinak letní Firestone F 590 žadnej zázrak po dvou letech bez vzorku cca tak 20tis.km
Říjen 24, 200618 r No já musel přezout na předku už vzorek žadnej tak jsem dal raději zimaky i když na mne ted krasně svíti blunce a venku je to na tričko.Jinak letní Firestone F 590 žadnej zázrak po dvou letech bez vzorku cca tak 20tis.km dvacet teda hooodne nic moc!!!! , to bych mohl skoro dvakrát ročně měnit gumy
Říjen 24, 200618 r Jeste chvili pockam,jelikoz za prvy je jeste relativne teplo a hlavne taky proto,ze mam uz zimaky docela dost zhuleny.. Tak na nich chci jezdit az co mozna v nejzassim terminu..Mylsim,ze je este tak 14 dni cas...Minimalne..
Říjen 24, 200618 r Já už přezul na zimní stěrače Půlka listopadu to jistí - to už bude všude správně narváno. A aby ze mě měli radost přijedu deset minut před zavíračkou...
Říjen 24, 200618 r Já už přezul na zimní stěrače Půlka listopadu to jistí - to už bude všude správně narváno. A aby ze mě měli radost přijedu deset minut před zavíračkou... kola si prohodim sam, ale vyvazeni a geometrie me nemine, ale radeji si privstanu a stavim se ve svem oblibenem pneuservise hned po ránu (otviraji v 9:00)
Říjen 26, 200618 r u služebáku včera, 8600,- sada GoodYear UG 7 do mrazíků zajedu a pak pohoda, klídek, tabáček
Říjen 26, 200618 r kde se to má správně zvedat, je to jedno místo nebo někde +-10cm? ten zvedák se mi moc nezdá, neprakl už někomu?
Říjen 26, 200618 r aj ja mam prezute dobry tyzden, lenze uz zacinam pomalicky lutovat pretoze pocul som dlhodobu predpoved a moze sa lahko stat ze teploty sa udrzia este dost dlho a so snehom moznoze nebudeme moc ratat skor ako v decembri.
Listopad 1, 200618 r Zdravím tak já sem dneska přezouval a myslel sem si že to stihnu než začne padat ta krásná bílá sr...a, ale bohužel při posledním kole to začalo halt Vysočina je Vysočina, pustil sem si Nohavicu Ladovskou zimu a myslel sem na Pražáky jak už by měli kalamitu
Listopad 1, 200618 r vyuzil som statny sviatok a prezul som tiez. koncom tyzdna ma uz snezit takze v pravu chvilu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.