Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
Ja cekam vzdy na 1.11. a pak podle aktualnich predpovedi...

Pravda, nebydlim zrovna na Vysocine... ;)

u nás na severu(jbc-lbc) zatim jen chcije ale je teplo(lehce nad deset stupňů) ;)

ale je pravda, že už sem o výkendu vyštrachal zimáky a nachystal je na přístupnější místo ;)-_-

Editováno: , autor: kláca
Vloženo

tak vcera prezute, nie ze by som potreboval ale prisli pneu tak som ich siel obut nech mi nestrasia v pivnici disky a pneu a ked uz boli obute tak preco by som chodil do pneuservisu dvakrat tak som to nechal aj nahodit na auto

Vloženo

No já musel přezout na předku už vzorek žadnej tak jsem dal raději zimaky i když na mne ted krasně svíti blunce a venku je to na tričko.Jinak letní Firestone F 590 žadnej zázrak po dvou letech bez vzorku cca tak 20tis.km

Vloženo
No já musel přezout na předku už vzorek žadnej tak jsem dal raději zimaky i když na mne ted krasně svíti blunce a venku je to na tričko.Jinak letní Firestone F 590 žadnej zázrak po dvou letech bez vzorku cca tak 20tis.km

:o dvacet teda hooodne nic moc!!!! <_< , to bych mohl skoro dvakrát ročně měnit gumy :angry:B)

Vloženo
Počkám si na první shíh  :rock:

nebo spíš na první smyk, co? :t;)

na ten jsem si pockal ja :t

Vloženo

Jeste chvili pockam,jelikoz za prvy je jeste relativne teplo a hlavne taky proto,ze mam uz zimaky docela dost zhuleny.. :D Tak na nich chci jezdit az co mozna v nejzassim terminu..Mylsim,ze je este tak 14 dni cas...Minimalne.. -_-

Vloženo

Já už přezul na zimní stěrače lol

Půlka listopadu to jistí - to už bude všude správně narváno. A aby ze mě měli radost přijedu deset minut před zavíračkou... :D

Vloženo
Já už přezul na zimní stěrače lol

Půlka listopadu to jistí - to už bude všude správně narváno. A aby ze mě měli radost přijedu deset minut před zavíračkou... :D

kola si prohodim sam, ale vyvazeni a geometrie me nemine, ale radeji si privstanu a stavim se ve svem oblibenem pneuservise hned po ránu (otviraji v 9:00) :Dlol

Vloženo

aj ja mam prezute dobry tyzden, lenze uz zacinam pomalicky lutovat pretoze pocul som dlhodobu predpoved a moze sa lahko stat ze teploty sa udrzia este dost dlho a so snehom moznoze nebudeme moc ratat skor ako v decembri.

Vloženo

Zdravím tak já sem dneska přezouval a myslel sem si že to stihnu než začne padat ta krásná bílá sr...a, ale bohužel při posledním kole to začalo halt Vysočina je Vysočina, pustil sem si Nohavicu Ladovskou zimu a myslel sem na Pražáky jak už by měli kalamitu :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...