Martinoslav Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Kluci tak ja vam to teda reknu Prezuju az to budu povazovat za vhodne Tak snad vam moje informace byla uzitecna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Já přezul včera i když tomu včerejší počasí nenasvěčovalo nerad bych utrpěl nějake raní překvápko v pangejtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Pred vikendem az 22 stupnu... http://www.novinky.cz/domaci/pred-vikendem...9183_7sbtq.html Idealni na zimni pneumatiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Ja cekam vzdy na 1.11. a pak podle aktualnich predpovedi... Pravda, nebydlim zrovna na Vysocine... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 (editace) Ja cekam vzdy na 1.11. a pak podle aktualnich predpovedi... Pravda, nebydlim zrovna na Vysocine... u nás na severu(jbc-lbc) zatim jen chcije ale je teplo(lehce nad deset stupňů) ale je pravda, že už sem o výkendu vyštrachal zimáky a nachystal je na přístupnější místo Editováno: 24. Říjen 2006, autor: kláca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 tak vcera prezute, nie ze by som potreboval ale prisli pneu tak som ich siel obut nech mi nestrasia v pivnici disky a pneu a ked uz boli obute tak preco by som chodil do pneuservisu dvakrat tak som to nechal aj nahodit na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 No já musel přezout na předku už vzorek žadnej tak jsem dal raději zimaky i když na mne ted krasně svíti blunce a venku je to na tričko.Jinak letní Firestone F 590 žadnej zázrak po dvou letech bez vzorku cca tak 20tis.km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 No já musel přezout na předku už vzorek žadnej tak jsem dal raději zimaky i když na mne ted krasně svíti blunce a venku je to na tričko.Jinak letní Firestone F 590 žadnej zázrak po dvou letech bez vzorku cca tak 20tis.km dvacet teda hooodne nic moc!!!! , to bych mohl skoro dvakrát ročně měnit gumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Počkám si na první shíh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Počkám si na první shíh nebo spíš na první smyk, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Počkám si na první shíh nebo spíš na první smyk, co? na ten jsem si pockal ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Jeste chvili pockam,jelikoz za prvy je jeste relativne teplo a hlavne taky proto,ze mam uz zimaky docela dost zhuleny.. Tak na nich chci jezdit az co mozna v nejzassim terminu..Mylsim,ze je este tak 14 dni cas...Minimalne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve01 Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Tak už může chumelit Mám přezuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Tak už může chumelit Mám přezuto ve čtvrtek má být 22°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Tak už může chumelit Mám přezuto ve čtvrtek má být 22°C to je dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Já už přezul na zimní stěrače Půlka listopadu to jistí - to už bude všude správně narváno. A aby ze mě měli radost přijedu deset minut před zavíračkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Já už přezul na zimní stěrače Půlka listopadu to jistí - to už bude všude správně narváno. A aby ze mě měli radost přijedu deset minut před zavíračkou... kola si prohodim sam, ale vyvazeni a geometrie me nemine, ale radeji si privstanu a stavim se ve svem oblibenem pneuservise hned po ránu (otviraji v 9:00) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetr Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 jdu na to, 7500,- sada Polaris 2 příští týden budou mrazíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pako Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 u služebáku včera, 8600,- sada GoodYear UG 7 do mrazíků zajedu a pak pohoda, klídek, tabáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetr Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 kde se to má správně zvedat, je to jedno místo nebo někde +-10cm? ten zvedák se mi moc nezdá, neprakl už někomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 no mi tady mame jeste 20stupnu, to asi na lupo jeste nebudu davat zimni gumicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Tak jsem přezul i já a mám klid.......Barum Polaris2 195/50R15-cena 4700,- sada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 aj ja mam prezute dobry tyzden, lenze uz zacinam pomalicky lutovat pretoze pocul som dlhodobu predpoved a moze sa lahko stat ze teploty sa udrzia este dost dlho a so snehom moznoze nebudeme moc ratat skor ako v decembri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendaRS Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Zdravím tak já sem dneska přezouval a myslel sem si že to stihnu než začne padat ta krásná bílá sr...a, ale bohužel při posledním kole to začalo halt Vysočina je Vysočina, pustil sem si Nohavicu Ladovskou zimu a myslel sem na Pražáky jak už by měli kalamitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 vyuzil som statny sviatok a prezul som tiez. koncom tyzdna ma uz snezit takze v pravu chvilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.