Maverick Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Tak jsem prezul i ja, myslim, ze je ten spravny cas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 3. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Včera (2.11) přezuto tady už od 1.11 sněží chvilkově bude děsná zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Přezuto už cca 14 dní.....sem byl v servisu, tak jsem to spláchnul najednou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 pomalu bych navrhoval přejmenování -Kdo ještě nepřezul aneb Kdo nepřezuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Jdu si to právě teď přehodit : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 tak dnes u nas v trencine asi 3cm snehu a smyklavo, v pneuservisoch je narodne prezuvanie, dnes stacil maly briezok a auta nemohli vyjst tak som sa nedostal do mesta a musel som sa vracat lebo letnaci si mysleli ze vyjdu tak to upchali esteze mam prezute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Dnes snowflake dostala uz behom 24Hodin druhy defekt na zimakoch...stalo sa to ked isiel foter do prace okolo 3:00 Rano....hned ma budil ze kde mam poistovaci nastavec, radsej som to siel spravit sam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Nemam disky, kuwa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 pomalu bych navrhoval přejmenování -Kdo ještě nepřezul aneb Kdo nepřezuje? ja ete ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 A ja jedu vyvazit, nahustit a prezout asi tak za 2 hodinky Uz se tesim na 165/70 R14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Už jsem je tam dal.. už se nebojím sněhu, ledu atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Už mám přezuto nějakou chvilku a dnes jsem to ocenil, hlavně když jsem se díval na nadšence s letníma... a že jich v sobě bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaR Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Já dnes ráno na lačno v 6:00 Pirelli Snowsport 160/70 R14 Ale bylo to o fous. Po cestě jsem potkal i nějakýho šílence v příkopě. Kolega z prace dokonce boural... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuDu Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Ahojte, Vcera som vymenil pneumatiky na zimne. Este musia vydrzat minimalne dve sezony. Inak je to 185/60 R14, tak isto ako letne (mysim velkost, inac je to Matador MP58). Vecer ked som otvoril vrata na garazi, tak ma skorol odfukol vietor a na ceste bol centi snehu. Pneumatiky mam zimne ale ten sposob jazdy za mojim chrbtom, o tom by som mohol napisat eseje - pre bratislavcanov, semozrejme ... Bezpecnu jazdu a vela stastnych kilometrov. Dovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Ahojte,Vcera som vymenil pneumatiky na zimne. Este musia vydrzat minimalne dve sezony. Inak je to 185/60 R14, tak isto ako letne (mysim velkost, inac je to Matador MP58). Vecer ked som otvoril vrata na garazi, tak ma skorol odfukol vietor a na ceste bol centi snehu. Pneumatiky mam zimne ale ten sposob jazdy za mojim chrbtom, o tom by som mohol napisat eseje - pre bratislavcanov, semozrejme ... Bezpecnu jazdu a vela stastnych kilometrov. Dovi neboj aj v trencine boli v pneu trojrady )) a rano na kazdom rohu buracka, kazdy briezok zapchy. tiez mam na zimu matador 185/60R14 MP58 silika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 já už Matadory MP58 nechci ani vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 já už Matadory MP58 nechci ani vidět preco ich nechces ani vidiet ? mas s nimi zle skusenosti ? ja viem michelin ani nic podobne to nie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 mám je v rozměru 185/60/R14 a jezdím s něma druhou zimu. Známý má ve stejném rozměru Pirelli a rozdíl je markantní (v záběru, stabilitě). Kdysi na favoritu jsem byl s něma hodně spokojen ale byly v rozměru 165/70/R13......no netušil jsem že 20mm na šířce pneu a nižším průměru disku dělá tolik. Je pravda že cena hrála tu nejdůležitější roli při koupi. Je asi pravdou že na zimních gumách se nemá šetřit. Příště kupuju buď Goodyear, Pirelli nebo Continental, jezdím totiž v horách a dost často Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 jasne ze je rozdiel v gumach ale ja som naschval kupil matador lebo za minulu sezonu som najazdil na nich 2000km takze teraz tam vyzeraju ako funklovky )) ja zas by som na leto nekupil matador. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Kluci pražský, tahle skončíte na letních gumách-téměř nová OII zmačkaná jak z papíru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 No co, ked zima tak riadna a ked kolesa na zimu, tak len zimne, uz nakrutene bez nich by som sa asi do prace nedostal. (Michelin 195/60 R14) A takto to je prave u nas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Jednoducho, NEDA SA DOVOLIT NEPREZUT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 (editace) Nohavica to už v loni popsal dobře: Kolony aut, krok sun krok, bo silničáři tak jak každý rok jsou překvapený velice, že sníh zasypal jim silnice... Na Vysočině zavřeli dé jedničku, kamiony hrály na honičku, takzvané rally letní gumy... A v Praze kalamita jak na Sibiři, tři (!) cm sněhu a u Muzea čtyři! A policajti? Ti to jistí z dálky, zalezlí do Aralky... Nojono, kdo by čekal, že po podzimu přijde zima.... Editováno: 3. Listopad 2006, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Mám přezuto od 31.10. Stačilo jen nechat preventivně zkontrolovat vyvážení a pak v klidu doma přezout, žádné fronty v pneuservisech Jen to závaží je od letoška trošku dražší, bo Velké Spokojené Státy Evropské řekly, že naše závaží na kola nejsou dost ekologická, tak používáme ekologická, ale oproti těm obyč starým jsou dražší Jinak u mě jsou to Dunlop Winter Sport M3 165/70R14 - no holt zima se s tím přežít dá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Mám přezuto od 31.10. Stačilo jen nechat preventivně zkontrolovat vyvážení a pak v klidu doma přezout, žádné fronty v pneuservisech Jen to závaží je od letoška trošku dražší, bo Velké Spokojené Státy Evropské řekly, že naše závaží na kola nejsou dost ekologická, tak používáme ekologická, ale oproti těm obyč starým jsou dražší Jinak u mě jsou to Dunlop Winter Sport M3 165/70R14 - no holt zima se s tím přežít dá... to nový závaží se používá už pěkně dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.