soray Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 před 4 minutami, JakubAsgard napsal: Pardon, ale to je teda rada na dvě věci... Kamiq nemá otevírací střechu, takže těžko může vrzat nebo zatékat... U tohoto si myslím, že se velmi mýlíš. Karoserie se kroutí a časem právě ve spoji střecha-okno mohou vzniknout a vznikají problémy. U otevíravé střechy je ta pravděpodobnost ještě vyšší. To jsou fakta, která jsem si nevycucal z prstu, ale mám je od kluků z autorizáku VW/Škoda. Jen aby bylo jasno, já se střechou problém zatím nemám. Ale uvedl jsem výše uvedené informace pro ty, kteří střechu zvažují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camel69 Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 Mam ji v ramci vybavy Monte Carlo a musim rict, ze po strance designu je to super. (pokud zrovna nemam silne zaspinene auto). Myslim, ze sklenena strecha by se mela kroutit mene nez plechova, ale Kamiq je dost kratke auticko, tak je to mozna jedno😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radlat Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 Skleněná střecha je také někde jinde s váhou, což se projevuje výše položeným těžištěm a trochu jinak nastaveným podvozkem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 Má někdo info, od kdy nebo v jaké výbavě je USB-C v držáku zpětného zrcátka, nebo už to je standardem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 Od výbavy Style.Viz ceník: https://www.skoda-auto.cz/_doc/827ec6c4-846b-4820-8b57-0e6afe5d4131 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belzezub Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 Bohužel až Style. Ani Akční model ji nemá, jen 2x usb c vzadu oproti Ambition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 2x jsem ceník četl, a přesto přehlédl... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Duben 2022 Sdílet Vloženo 25. Duben 2022 V MR2023 ( od 10.5 detaily) bude možnost černé střechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozakm Vloženo 27. Duben 2022 Sdílet Vloženo 27. Duben 2022 No s těmi stříbrnými hagusy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Červen 2022 Sdílet Vloženo 7. Červen 2022 Z půjčovny x kusů, no ty ceny budou tam ještě dlouho … Scout nemá chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Štupák Vloženo 9. Červen 2022 Sdílet Vloženo 9. Červen 2022 700k to je dobra haluz, to som pred rokom na firmu za to nakonfiguroval 1.5TSi s automatom a takmer vsetkym co sa dalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 (editace) Škodovka ode dneška dost brutálně zdražila..náš Kamiq v základu o rovných 52.000,- :-( a ještě osekali výbavu..třeba u Style v základu zrušeny BILED přední světla a kessy, jak jsem tak rychle zkouknul... Editováno: 20. leden 2023, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2023 Kamiq Fresh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 16. Dubna Sdílet Vloženo 16. Dubna Kamiq, nebo Scala? Dvě sesterské škodovky sdílejí techniku, my však hledali rozdíly. Není jich málo - Garáž.cz (garaz.cz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.