Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nic proti, ale měnit olej a nechat starý filtr, který tvoří tak 1/5 ceny té domácí výměny, to je jak kdyby sis zaplatil prostitutku a použil prezervativ z minulého špásu. 

Vloženo

Filtr pri domaci vymene nemenim, protoze u meho motoru je to humus - meni se filtracni vlozka uvnitr krytu a pri vymene se vsechno zasere od oleje.

• Pozitivní 1
  • Negativní 1
Vloženo

nezasere, zbytek oleje vypustíš středovou výpusti , jen vycvakneš kabel z držáku dáš ho stranou a přikreješ hadrem oběhové vodní čerpadlo , je to vymyšlené trochu blbě škoda že to čerpadlo nešoupli a 5cm vedle

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Dobrý deň. Som tu nový a práve som sa stal majiteľom S3 2.0TDI 110kw. Mám len otázku , pri výmene oleja treba zakaždým novú skrutku na vypúšťanie oleja z vane? Alebo? Pri žiadnom aute som nikdy nerobil. 

• o 10 měsíců později...
Vloženo

Protože to není v DP,protože leasingové a jiné společnosti tlačí na snižování nákladu.Další je,že je k tomu horší přístup než o 6 st.Dělal jsem to teď na Kodiaqu,ale jde to,jen malinko více práce.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Akú značku oleja odporúčate? 

Najprv som mal originál vw 507 0w-30, vymenil som po 4000km za Ravenol VMP 5W-30 a teraz chcem znova po 5000km vymenit. S ktorou značkou mate dobre skúsenosti? 

Vloženo

Podľa parametrov napr. TBN je v norme VW 507.00 top olej Ravenol VMP s TBN 8,8.

Na Ravenole sa mi aj paci overenie pravosti cez ich stránku. 

Ma niečo také aj konkurencia? 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...