Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý den, nedávno jsem koupil fabii 1 1.4 16v r.v. 2001 ve výbavě elegance. Podle všech informací co jsem našel tak, byly s Dálkovým ovládáním, ale já k autu dostal jen obyčejný klíč. Kde by se tedy měla nacházet řídící jednotka DO, ať zjistím jestli tam je. Děkuji.

Vloženo

No komfortku určitě má,jestli má centrál a jestli má výbavu elegance,tak je komfortka i s dálkou. Komfortka je nad plynovým pedálem. Stačí vyšroubovat spodní kryt palubní desky u řidiče a uvidíš ji.

Vloženo
před 32 minutami, babulka napsal:

Já bych řekl že tam bude.

Bude to komfortka  a je nad plynovým pedálem.

Taky ji budu hledat a měnit ?

Jak víš že by si měl mít dálkové o

No našel jsem si popis co všechno by měla tato výbava obsahovat a byl tam i ten central na DO

Vloženo

Jasně že ji tam máš i s dálkou. Otázkou je jen jestli dálka funguje,když máš jen obyč. klíč. Koupíš vystřelovák a zkusíš spárovat s komfortkou. Pokud nepude,tak komfortka s dálkou na S bazaru cca 800Kč. Ale vše o komfortce,spárování atd. se tu již řešilo. Chce to jen vyhledat a číst.

Vloženo
před 11 hodinami, babulka napsal:

Já bych řekl že tam bude.

Bude to komfortka  a je nad plynovým pedálem.

Taky ji budu hledat a měnit ?

Jak víš že by si měl mít dálkové 

Nooo... možná se to někde řešilo, ale já nikde odpověď na svou otázku nenašel. 

Děkuji, pokusím se to nějak vyřešit a snad to pujde :)

Vloženo

Pokud najdeš výbavový štítek u rezervy (nebo v servisní knížce) a na něm kód 4K3, tak budeš mít centrální zamykání s dálkovým ovládáním a safesystémem.

Štítek.jpg

Vloženo (editace)
před 2 hodinami, Pavel Kašík napsal:

Nooo... možná se to někde řešilo, ale já nikde odpověď na svou otázku nenašel. 

Děkuji, pokusím se to nějak vyřešit a snad to pujde :)

Mirek 835 ti odpověděl kde je komfortka i jak bys to mohl vyřešit.

Já si nebyl jistý jakou mám komfortku,tak jsem napichl na VAG a hned jsem věděl jakou komfortku mám 

Nevím teda co všechno umí ale dálka to není :D

Mám  433j

Takže pokud máš možnost napíchnout na VAG budeš to vědět do 10 min i s kávou :)

Editováno: , autor: babulka
  • o 2 roky později...
Vloženo

Zdravim páni mam řídící jednotku 6Q1937049C. prosim vás už tejden scháním nejaky info jakou rídící jednotku mám koupit aby fungovalo DO a šla mi zabudovat do auta, poradite mi někdo děkuji. (určitě to tu už někde je ale ja to zaboha nemužu najít) 

Vloženo (editace)

Jakou řídící jednotku. Mrkni na číslo komfortky a hlavně poslední písmeno. C ková podporuje centrál. Nejlepší je E ková. Na bazoši se prodává cca 500 Kč.

Editováno: , autor: Mirek 835

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...