valer Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Pozri na http://www.abena-autopotahy.sk/. Dal som si ich urobit - za 2 hodiny boli aj urobene aj nasadene v aute. Max spokojnost 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil2101 Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Čau.Poraďte jaké potahy do Fabie I. s dělenou 2/3 zadní sedačkou. Aby moc nestály a nepotila se na nich pr... :-)) Máme malé děti a naši novou fábku už pěkně zřídily. Dík za radu. můžu jen doporučit: www.presneautopotahy.cz opravdu padnou a sluší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Ahoj shaním sedačky z Fabie RS nevíte někdo o nějakých?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Hoď si inzerát do bazaru v sekci koupím. Nebo projeď bazar a třeba najdeš. Je ještě jedna možnost. Nech si svoje kostry přešít a dát výplně RS. Má to tu výhodu,že si dáš kombinaci látek jakou chceš. Přesně tak to mám já v Hráškovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Super dik, prosim Te a na kolik to vyjde a kde ty sedacky presivaji?Diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastik1 Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Čau.Poraďte jaké potahy do Fabie I. s dělenou 2/3 zadní sedačkou. Aby moc nestály a nepotila se na nich pr... :-)) Máme malé děti a naši novou fábku už pěkně zřídily. Dík za radu. Koupil jsem bezva za 1800 od DK Efekt, jsou z materiálu z kterého se šijí potahy na auta. www.dkefekt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Koupil jsem bezva za 1800 od DK Efekt, jsou z materiálu z kterého se šijí potahy na auta. www.dkefekt. hOJ VLASTÍKU ta stránka je nefunkční nepopletl jsi to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smety Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Koupil jsem bezva za 1800 od DK Efekt, jsou z materiálu z kterého se šijí potahy na auta. www.dkefekt. Nějak mi to to nechce nic pod tímto odkazem najít... www.dkefekt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Nějak mi to to nechce nic pod tímto odkazem najít... www.dkefekt. smety jsme dva já zkoušel za to dodat i cz nebo sk a stejně nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Zkus třeba www.graficar.cz je tam toho hafo hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 no ja by som pockal kym deti trosku odrastu....ked znicili stare znicia aj nove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 no ja by som pockal kym deti trosku odrastu....ked znicili stare znicia aj nove ¨Hele já sám mám osobně jedno malý dítě a právě že radši koupím potahy než zlikvydovat ty origo, ale dneska jsem koupil na burze takový pěkný stáli 600kč, pravda nejsou to zase potahy na furt ale mě se strašně líbili, a snažil jsem se je natáhnot na sedačky, no hrůza 2hodiny strávené v tom pařáku na tom slunci v autě a už jsi v životě nekupuju potahy, hlavně né v létě, a když už tak jsi je nechám ušít přímo na míru nebo koupím nějáký origo ze škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limuhob Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Ahoj, chtěl jsem Vás poprosit, kdo máte v autě potahy od http://www.abena-autopotahy.sk/, můžete sem dát fotky jak vypadají v autě. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 opravdu nikdo ty potahy nemá? taky bych potřeboval vědět nějaké zkušenosti atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 (editace) Takisto mam potahy od firmy Abena a musim povedat ze som velmi spokojny...aj ked ich profesionalnu montaz som si musel neskor poupravit sam. Fotky ak najdem tak ich sem hodim.....ak nie tak mozno podvecer spravim nejake nove fota z interieru. Cenovka bola cca. 3300Sk.... druhykrat by som ich asi montoval uz iba ja sam na 100%...nic tazke to nie je... Fotky som nasiel ale iba mobilom a su hned po ich nasadeni....material je FLYS... Nejake fotky su tu : http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=811077 Ono urcite by to lepsie vyzeralo mat vsetko pekne v kozi ale bohuzial zase financie ... Editováno: 24. Červen 2008, autor: Mathias Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 ja mam od lidla za 6kil a sedia tam uplne bez problemov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 Kúpil som poťahy do Fabie I od firmu Autopoťahy s.r.o.Sú z celkom dobrého materiálu aj pekne ušité.Na okrajoch sú gumičky a boli k tomu aj plastové háčiky.Nemá niekto skúsenosti s inštaláciou týchto poťahov,Napr,predné sedáky neviem či cez plast alebo popod plast,ak áno tak ako,veď tam je veľmi tesno.Ďakujem za odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pato12 Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Ked som montoval ja tak predne sedacky som dal dole a gumycky som tahal medzi plastom a sedakom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 (editace) Zadné som namontoval v pohode no predné chcem aj ja tak že gumičky popod plast.No musím vybrať sedačky.Problém je v tom že nemám tisíchran,ktorým sú primontované a neviem ho zohnať a celú sadu sa mi nechce kupovať. Editováno: 14. Červen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Ten tisícihran seženeš v Baumaxu. Stojí Kolem 50 kč. Záleží na výrobci. Akdyž budeš ""svině"" tak jim ho druhej den po použití vrátíš, že to jinej než si potřeboval a vrátěj ti prašule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Dik za radu,kolkátka je ten kľúč,aby som nekúpil iný rozmer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 To bys po mě chtěl dost. Nejsem doma, abych skočil do garáže. Někde se to tu řešilo v tématu o vyndání sedaček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek.me Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Chtěl bych koupit přesné potahy do Fabie 1 a zajímalo by mě jestli je nějakej rozdíl v sedačkách pro Fabii 1 a 2, jestli by potahy z Fabie 2 přesně pasovali i do Fabie 1? Jde o to že ty co by se mě líbili se dělaj většinou jen pro F2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turboo fabia Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 dobry den prajem , mozno ze som to na tejto stranke nenasiel ale chce l by som vedietaspon orientacnu cenu tychto potahov. www.autopotahy.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucashr Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 (editace) Taky by mě zajímala cena jelikož potahy z www.autopotahy.sk vypadají úplně super ,ale věřím že cena bude hooodně velká. Můj problém je v tom, že jsem si loni do Fabky koupil potahy které připomínají semiš a na úklid je to porod, hlavě vlasy od manželky a chlupy od kočky, které někdo dotáhne na oblečení nejdou z toho sundat což mě mrzí potahy jsou akorát v barvě auta. Editováno: 25. Duben 2011, autor: lucashr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.