Srpen 22Srp 22 neviem čo to čitate za nezmyselne hodnoty ku ktorym nic nemate a aky to ma vyznam ak to vymenil na pripravky a povolil kolesa cerpadla a vacky tak to musi byt OK a nema zmysel nad tym lamentovat tieto motory vzdy po vymene rozvodu zmenia zvuk a je to uplne normalne , detto po vymene oleja ,detto v lete detto zima , je to posr*ny zetor25 a nie raketoplan , netreba to riesit ... a ak tam neboli origo diely tak je otazka kolko km da pumpa , tie poslednu dobu su top Upraveno Srpen 23Srp 23 od suri.
před 6 hodiny6 hod Kvůli pumpě jsem nechal udělat rozvody Octavia 3 2.0 11o kw má najeto 162000km a docela mě zarazila cena. Platil jsem 19000kc což se mi zdá za rozvody poměrně hodně.
před 1 hodina1 hod 5 hodin zpět, Václav Kovačík řekl:Kvůli pumpě jsem nechal udělat rozvody Octavia 3 2.0 11o kw má najeto 162000km a docela mě zarazila cena. Platil jsem 19000kc což se mi zdá za rozvody poměrně hodně.Ahoj. Já si servisuji sám. Mám O4 110kw naftu. Tady ceník i s repasí přední nápravy. Rozvody náhrada, a pumpa je originál. Je mě jasné ,že nemůže každý doma servisovat, ale za léta strávené na motocyklu BMW mě donutilo zařídit si dílnu a opravovat si sám protože ceny servisů nejenom u nás tak po evropě rostou astronomicky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.