Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

neviem čo to čitate za nezmyselne hodnoty ku ktorym nic nemate a aky to ma vyznam

ak to vymenil na pripravky a povolil kolesa cerpadla a vacky tak to musi byt OK a nema zmysel nad tym lamentovat 

tieto motory vzdy po vymene rozvodu zmenia zvuk a je to uplne normalne , detto po vymene oleja ,detto v lete detto zima , je to posr*ny zetor25 a nie raketoplan , netreba to riesit ... 

a ak tam neboli origo diely tak je otazka kolko km da pumpa , tie poslednu dobu su top 

Upraveno od suri.

Jak píše Suri a právě proto je zbytečné se k některým příspěvkům vůbec vyjadřovat.

• 2 týdny později...

Kvůli pumpě jsem nechal udělat rozvody Octavia 3 2.0 11o kw má najeto 162000km a docela mě zarazila cena. Platil jsem 19000kc což se mi zdá za rozvody poměrně hodně.

5 hodin zpět, Václav Kovačík řekl:

Kvůli pumpě jsem nechal udělat rozvody Octavia 3 2.0 11o kw má najeto 162000km a docela mě zarazila cena. Platil jsem 19000kc což se mi zdá za rozvody poměrně hodně.

Ahoj. Já si servisuji sám. Mám O4 110kw naftu. Tady ceník i s repasí přední nápravy. Rozvody náhrada, a pumpa je originál. Je mě jasné ,že nemůže každý doma servisovat, ale za léta strávené na motocyklu BMW mě donutilo zařídit si dílnu a opravovat si sám protože ceny servisů nejenom u nás tak po evropě rostou astronomicky. 20250903_044711.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.