ZH78 Vloženo 3. Březen 2019 Sdílet Vloženo 3. Březen 2019 (editace) Dobrý den, Předně bych se ráda omluvila, že sem vpadám, ale sháním pomoc. Proto jdu sem - do lampárny, protože potřebuji poradit lumpárny. Před garáží mi neustále parkují idioti. Protože jsem žena, tak si z mého nadávání nic nedělají. I když jsem volala švestky, bohežel, než ty dorazily, viník byl kolikrát fuč. Mám toho už plný zuby, se neustále doprošovat, aby ti idioti parkovali tam kde mají. Můžu těm idiotům vypustit třeba kola? Nebo jim dát na sklo vajíčka? Nebo na boční okénko nalepit nějakou samolepku? Nebo prostě něco, za co se neproviním (poškození majetku), ale oni dostanou tak za vyučenou, že mne přestanou otravovat? Je rozdíl vyložit babičku - naložit babičku a jít na návštěvu a v klidu si prásknout auto, tam, kde jim "volant upadl z ruky" na 3 - 4 hodiny, celou noc i dny. Už jsem tak naštvaná, že kdyby to záleželo čistě na mně, věřte mi, že bych spáchala hodně trestných činů. Ale už tady toho všeho mám fakt plný zuby. ? Poradíte, jak "vyškolit" tyto s prominutím hovada??? Potichu, beze svědků, bez důkazů? Děkuji za rady a pomoc. Omlouvám se za ostrá slova. Editováno: 3. Březen 2019, autor: ZH78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Březen 2019 Sdílet Vloženo 3. Březen 2019 V práci to řešíme (v noci) vypuštěním všech kol. Ten, co tam stál, se tam příště už neobjeví. Nicméně aut je tolik, že se to stále dokola opakuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZH78 Vloženo 3. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2019 před 4 minutami, Pawouk napsal: V práci to řešíme (v noci) vypuštěním všech kol. Ten, co tam stál, se tam příště už neobjeví. Nicméně aut je tolik, že se to stále dokola opakuje... No jo, jenže to já mám strach, abych tomu trotlovi nějak nepoškodila disky atd. A navíc ta lumpárna musí být rychlá a neviditelná. Žiji na sídlišti, a je tu spooosta hlídačů. (důchodci) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Březen 2019 Sdílet Vloženo 3. Březen 2019 Já také mluvím o sídlištích. Jisté riziko tam je, to nepopírám. Legální cesta je přes MP, to jsem už také několikrát učinil, dotyčného buď našli a on odjel, anebo nenašli a dostal od nich navštívenku za stěrač. PS: Necituj bezprostředně předcházející příspěvek - viz pravidla fora. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZH78 Vloženo 3. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2019 (editace) Omlouvám se za tu citaci, netušila jsem to. Už to neudělám. Děkuji za upozornění. Mně by se líbilo to vypuštění kol, jenže mám právě obavy, abych se nedostala do problému já. Já jsem slyšela o vajíčkách, že nejdou dát ze skla dolů (mluvím o bočních sklech) a nebo třeba nalepit pár samolepek - ty bude muse dát dolů. Nebo izolepa, co dobře drží. Víc mne bohužel nenapadlo. MP - kolikrát než přijede, tak mi utečou. Editováno: 3. Březen 2019, autor: ZH78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 3. Březen 2019 Sdílet Vloženo 3. Březen 2019 Když je to jeden a ten samý tak je to jednoduchý a prostý vytáhnout mu auto na veřejnou komunikaci hezky do prostředka cesty vyzkoušeno . Na ty občasný stačí klukovina... Indulona na kliku a stěrač 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZH78 Vloženo 3. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2019 (editace) Teď mne napadalo mu trošku upravit jeho SPZ bílým lakem na nehty. Samozřejmě tu zadní, té si nevšimne. Z toho by mohl mít u švestek menší polízanici. Auto mu vytáhnout nikam nemůžu - on má nějakej Jeap nebo co to je a já jenom Felicii. Takže jsem takovej "crček malej". Editováno: 3. Březen 2019, autor: ZH78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZH78 Vloženo 3. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2019 Ale ta indulona není špatnej nápad. Děkuji, to by mne nenapadlo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 3. Březen 2019 Sdílet Vloženo 3. Březen 2019 Indulona jde celkem dobře omýt vodou. U nás se to na vjezdu řešilo vazelínou na vodní armatury. A ta jen tak vodou umýt nejde. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 3. Březen 2019 Sdílet Vloženo 3. Březen 2019 V případě, že to není chronický opakovač, asi bych si natiskl sadu upozornění/samolepek důsledně vyjadřujících mé pocity. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZH78 Vloženo 3. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2019 Zkoušela jsem - cedulky za stěrače, přilepila na sklo atd. vždycky mi je připíchl zpátky na kliku, dveře od garáže. ( prostě si z toho nic nedělal). Já bych na něj měla mega mast. A je to věc, o které se hodně málo ví. Jenže to je ničení majetku. A to nesmím, protože je to trestné. Takže to musím udělat tak, abych toho hajdaláka vytrestala, ale nic mu nepoškodila. Zkusím tu indulonu, ty maziva, mám doma kočku a kdyžtak tu SPZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 3. Březen 2019 Sdílet Vloženo 3. Březen 2019 To bych nevydržel . Ale vzpomněl jsem si jak jsme jako pubertaci strkali zápalky policajtů do zámku u služebních aut .... Držím palce a pevný nervy ať se tvůj problém brzo vyřeší. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 (editace) @ZH78 třeba nalepit v zrcatka (L + P) karného kutasa . Něco takového. Překlad na český jen přes SZ Je jina moznost Spatne parkovani Editováno: 4. Březen 2019, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 stačí mastným prstem něco ošklivého nakreslit na kapotu, případně sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Vzít magnet, ručním lisem ho rozdrtit a posypat auto a už tam nikdy nezaparkuje :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 (editace) Už tu vidím za týden fotku shořeleho auta a v něm zapichany dopravní značky(zákaz zastavení a stání) Editováno: 4. Březen 2019, autor: Joker 85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Když ono to chce hlavně provést rychle a nenápadně. Tak třeba do stříkačky brzdovou kapalinu a nenápadně vystřknout na dveře. Brzdovka poškozuje lak. Majstrštyk by bylo vypustit olej z převodovky, kontrolka žádná a že je něco špatně se pozná až když začne převodovka mňoukat. :-) Další věc je, že i když tě nikdo neuvidí, tak je dost jednoduché uhádnout, kdo to udělal. Já bych to nechal na četníky, vyfotit a nabonzovat... Nejhorší srážka je srážka s blbcem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Před hodinou, Jan R. napsal: Vzít magnet, ručním lisem ho rozdrtit a posypat auto a už tam nikdy nezaparkuje :D Tak tohle je ale velká vyfikundace :D chtěl bych vidět jak to pak dostane dolů :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 To mi poradil jeden ukrajinec, prý až mě bude někdo s... , on to tak dělá a magnet jsme drtili u mě v práci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 před 45 minutami, Joker 85 napsal: Už tu vidím za týden fotku shořeleho auta a v něm zapichany dopravní značky(zákaz zastavení a stání) To už je asi moc. Předvčerem tu hořelo auto a nic moc pohled. Ještě, že to mělo hodnotu 10t. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 Zakoupit a nasadit botičku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZH78 Vloženo 1. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 Děkuji všem za rady a pomoc. Magnet se mi moooc líbí. Bohužel, je smutné, že tu jsou takoví lidi, co si myslí, že mají na vše nezadatelné právo a nepřiznají si, že jejich právo, zasahuje do práva jiných. Každopádně děkuji, vaše návrhy a rady vyzkouším. Začneme polehoučku a potom kdyžtak "přitvrdíme". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZH78 Vloženo 1. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 JanR - ten rozdrcenej magnet nejde opravdu dát dolů?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 Zkus to někde na kousku plechu a uvidíš... Pokud jsem někdy řešil parkování, tak vždy vypuštěním levého předního kola - toho by si měl řidič všimnout při příchodu k autu, tak aby neodjel na pázdné pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.