koudy71 Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 (editace) Ahojte Mám drobný problém s výpočtem trasy. Nevým proč, ale vede mě místo po rovný silnici 1 třídy na okrsku, která je delší a přez vesnici. Zobrazí to takhle všechny tři trasy. Možná mám někde něco blbě nastavený.Nesetkal jste se někdo s něčím podobným? Jen pro info ta 1 třída je mezi modrým znakem benzinky a čislem silnice. Ještě na ty 1tř. je omezena rychlost na 70 km . Mapy mám aktuální. Editováno: 5. Březen 2019, autor: koudy71 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 Navigace -> Nastavení -> Parametry trasy (tusim) a tam se podivej co vse mas zaskrnuto. Problem bude tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy71 Vloženo 11. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Ahoj , celej problém je na straně HERE podkladů, který má zadanou blbě křižovatku. Ta ji nebere v mým směru jako průjezdnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.