bartyp Vloženo 19. Březen 2019 Sdílet Vloženo 19. Březen 2019 Ahoj, Chci se zeptat. Mám oct. 1 74kw 4x4 ATD a už nejakou dobu mi hučí (na 1 a 5.stupen) převodovka,cca 1 rok. Po delším zahřátí zvuk zmizí. Nově mi teď nastal problém s tím, že nemůžu zařadit jedničku a když už se mi to povede,tak obráceně zase nejde zpět a i při vyslapnuté spojce má auto furt snahu zabírat nebo tvrdě poskočit jak kdybych pustil rychle spojku.To stejné se děje na zpatecku. Může být problém v oné převodovce nebo něco jiného?(Setrvak,spojka..) Omlouvám se,jestli ten popis je mizerný,netuším jak líp to popsat ? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 20. Březen 2019 Sdílet Vloženo 20. Březen 2019 Je to prevodovka. Podivej se na stranky p. Sixty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.