Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, možná zde je již podobné téma, ale v přihrádce u spolujezdce u mé O2 RS CR jsou v "kaslíku" asi 4 kabely, USB(samice), USB jako od nabíječky, široký konektor jako pro napájení Iphonu nebo něčeho podobného a 3,5 jack. Ovšem po připojení flash disku, nebo i telefonu se na radiu nezobrazí žádný jiný vstup. Mám připojenou pouze SD kartu. Neví někdo k čemu slouží tento svazek? Děkuji.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Já si spíše myslím, že pokud tam má i kabel na iPhone, tak to může být kabeláž od Parrotu, viz. foto. Osobně jsem to tak měl na F1. Kdyby měl MDI, tak by neměl všechny kabely, ale pouze konektor, kde si může zapojit kabel, který bude potřebovat.

parrot.jpg

Vloženo
Před hodinou, Drapa napsal:

Já si spíše myslím, že pokud tam má i kabel na iPhone, tak to může být kabeláž od Parrotu, viz. foto. Osobně jsem to tak měl na F1. Kdyby měl MDI, tak by neměl všechny kabely, ale pouze konektor, kde si může zapojit kabel, který bude potřebovat.

parrot.jpg

Přesně tohle je tam vytažené.. Jak to má prosím fungovat? 

Vloženo (editace)

@ka_r_los Kurňa, tak zase jsem o něco chytřejší. Neměl by si nějakou fotku, jak takový multi kabel pro MDI vypadá?

@Sp4rc007 Máš v autě zabudovaného Parrota? Třeba nějaký takový ovladač tam náhodou nemáš?

parrot_mki_9000-det.thumb.png.8322b6d40ca8837ce7d70706e255cce3.png

Editováno: , autor: Drapa
Vloženo

už je to chvilka co jsem to hledal, takže třeba ten 40pin už jsem teď nenašel, ale tady je jedna potvora

Sám jsem si kdysi myslel, jak ušetřím a koupil jsem si USB+Jack kabel... no usb to nepoznalo nikdy a AUX šuměl, teď mám napřímo USB port v MDI a USB kabel ven, ale to už je off topic 

Vloženo

jo takhle, no to by nebylo špatné, ale já to nakonec u sebe v autě udělal takto:

usb1.thumb.JPG.a01d6abb30fcf9f238554f7a86b2bec9.JPGusb2.thumb.JPG.0bd2f89f94845531fde32ee3e540e8aa.JPG

mám USB na pevno, celkem mi to takto i vyhovuje... kdysi jsem to měl v popelníku, ale výměna USB nebyla moc pohodlná :-) 

Vloženo

@Drapa nene nic takového tam není, a ani díry po nějakém držáku jako ve starších oktaviích ze zahraničí.. Nic sem tam nenasel... Ale kdyz sem zkusil do toho USB zapojit kabel od tel, tak nic to nenaslo ani uložiště... 

Vloženo
před 5 hodinami, Drapa napsal:

jo takhle, no to by nebylo špatné, ale já to nakonec u sebe v autě udělal takto:

usb1.thumb.JPG.a01d6abb30fcf9f238554f7a86b2bec9.JPGusb2.thumb.JPG.0bd2f89f94845531fde32ee3e540e8aa.JPG

mám USB na pevno, celkem mi to takto i vyhovuje... kdysi jsem to měl v popelníku, ale výměna USB nebyla moc pohodlná :-) 

Já mám PLA2.0, já tam mám plno :D

Chtělo by to sundat kaslík a podívat se, kam to vede, ono nenajde úložiště, co má auto za radio?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...