Publikováno Říjen 23, 200618 r Má někdo zkušenost s načipováním 1.9TDI PD 74kw, jak je to s životností motoru? neodchazejí např. hadičky? musí tam být větší tlaky....
Říjen 23, 200618 r kukni na dieselpower.cz. tam je o tom vela. mam od cimbu ale iba par mesiacov, takze o odchadzani niecoho, toho vela nepoviem...
Říjen 23, 200618 r Vse zalezi na tom jak se k tomu autu po chipu budes chovat.JA mam chip asi tyden a jezdim spise pomaleji
Říjen 26, 200618 r Vse zalezi na tom jak se k tomu autu po chipu budes chovat.JA mam chip asi tyden a jezdim spise pomaleji přesně, výměny oleje, lepší olej, nechat vyběhat naprázdno po zátěži, vzduch. filtry ...
Říjen 26, 200618 r ani ne lepsi olej, jako mozna spis castejsi vymeny ale OPET zalezi jaxe s tim jezdi...
Říjen 26, 200618 r Vsechno je to o rozumu - kdyz to nechas nacipovat v rozumny mire a budes jezdit s rozumem, auto bude mit zivotnost jako obvykle a uzijes si to. Kdyz ale upravis svou 1.9 TDi s prevodovkou a spojkou konstruovanou do 250 N.m. na nejakych 350 N.m. a budes tomu na jednicku a dvojku zatapet, budes nakonec rad, kdyz to odnese jen ta spojka. Znamej zkusil dat do 1.9 TDi soft z varianty 110kW a kdyz mu po prvnim dynamickem rozjezdu s obrovskou ranou praskla hadice od turba, hodne rychle se vratil na 74kW. Upraveno Říjen 26, 200618 r od Maverick
Říjen 26, 200618 r ahoj, mám taky chip od cimbu, auto má najeto 297000km a stále jezdí a skvěle Tak to musí bejt radost... skoro 300 litrů a motor šlape.. nádhera.. toho se ta moje plečka nedožíje..
Listopad 11, 200618 r Cus chapi.Mam moznost si necht svych 74 kW na 96kw takze jako RS.Zajimalo by me jestli ten motor u Rs je stejnej jako u ty 1,9 co mam ja a je jen chiplej nebo jestli je to uplne neco jinyho.Precejen mam 200 000 najeto a nevim jestli do toho jit.Diky moc za radu
Listopad 12, 200618 r netrat: Ty motory (74kW a 96kW) se lisej v relativne velkem mnozstvi dilu... A pricti prevodovku a spojku. Upraveno Listopad 12, 200618 r od Maverick
Listopad 14, 200618 r Mam Cimbu a jsem spokojen co se vykonu tyce, ALE je fakt, ze spojka jde do hajzlu a prevodovka nejspis taky. Proto kdyz se kouknes, tak uz shanim novou spojku. No, je dobry to zvazit a vela o tom popremyslet. Vykon je opravdu ohromujici, ale ty dily, co odchazeji... oj oj oj
Listopad 14, 200618 r Cus chapi.Mam moznost si necht svych 74 kW na 96kw takze jako RS.Zajimalo by me jestli ten motor u Rs je stejnej jako u ty 1,9 co mam ja a je jen chiplej nebo jestli je to uplne neco jinyho.Precejen mam 200 000 najeto a nevim jestli do toho jit.Diky moc za radu No, tak predevsim je jina ridici jednotka (chip), jina prevodovka ( vsichni vime ), jina spojka ( to jsem nevedel ). Dale Turbo ma jinej tlak, myslim, ze neni jiny, ale tlaci vic. a vela dalsich veci o kterych nemam paru, tohle je jen par tech hlavnich
Listopad 14, 200618 r Cus chapi.Mam moznost si necht svych 74 kW na 96kw takze jako RS.Zajimalo by me jestli ten motor u Rs je stejnej jako u ty 1,9 co mam ja a je jen chiplej nebo jestli je to uplne neco jinyho.Precejen mam 200 000 najeto a nevim jestli do toho jit.Diky moc za radu No, tak predevsim je jina ridici jednotka (chip), jina prevodovka ( vsichni vime ), jina spojka ( to jsem nevedel ). Dale Turbo ma jinej tlak, myslim, ze neni jiny, ale tlaci vic. a vela dalsich veci o kterych nemam paru, tohle je jen par tech hlavnich Bowie77: jJen tak pro zajimavost.DAval jsi to na brzdu?,Od kolika otacek mas zmenen narust a od kolika % zacinas a na kolika koncis?
Listopad 15, 200618 r Cus chapi.Mam moznost si necht svych 74 kW na 96kw takze jako RS.Zajimalo by me jestli ten motor u Rs je stejnej jako u ty 1,9 co mam ja a je jen chiplej nebo jestli je to uplne neco jinyho.Precejen mam 200 000 najeto a nevim jestli do toho jit.Diky moc za radu No, tak predevsim je jina ridici jednotka (chip), jina prevodovka ( vsichni vime ), jina spojka ( to jsem nevedel ). Dale Turbo ma jinej tlak, myslim, ze neni jiny, ale tlaci vic. a vela dalsich veci o kterych nemam paru, tohle je jen par tech hlavnich Bowie77: jJen tak pro zajimavost.DAval jsi to na brzdu?,Od kolika otacek mas zmenen narust a od kolika % zacinas a na kolika koncis? Nenene, k brzde jsem jeste nedospel ale vykon je tak od 2000 do 3750, tak nejak ( ten nejvetsi). Ale odkazu te sem a na graf hodnot sem
Listopad 15, 200618 r Jo a jinak hodnoty z VAGu uz jsem sem kdysi davno posilal. Max Nm tam byly 368, ALE neni to asi moc objektivni, lepe receno se jedna o nepresnost vypoctu. POcita se to z jinech hodnot a tim jak se to porad zaokrouhluje presnost mizi
Listopad 15, 200618 r Odkaz na moje stary forum http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12283&st=25
Listopad 22, 200618 r Taky se přidám-mám nachipováno na cca 96Kw od února2006 a najel jsem po chipu 21tis.km bez sebemenších problémů...Při výběru firmy jem se orientoval podle zkušeností na fóru dieselpoweru(jak už zde někdo uváděl)..Nakonec jsem zvolil člověka,který mi soft za 5tis.upravil- s dost citelnou změnou a plynulým zátahem jsem spokojen..Dokonce se dá s lehkou nohou(když třeba řídí mladá ) zajet i o půl litru menší průměrná spotřeba než před chipem.. R...........
Listopad 22, 200618 r mám tam už převodovku z RS a uvažuju o tryskách, jiném turbu, novém chipu a pak něco okolo 170 koníků, pak dám vědět
Listopad 25, 200618 r Origo, to stare se me vysypalo, tak jsem tam ted v patek v noci daval druhe, ale opet origo na FRS, zatim nechci davat najeke vetsi,spis spekuluji nad vetsim chladicem vzduchu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.