namorek Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 Mám Fabii r.v. 2001, najeto cca 30 000 km a ještě jsem neměnil původní chlacící kapalinu. V jakém intervalu ji měníte vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 Každých 5 rokov, takže ja budem menit zaciatkom leta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 Když ti foukne těsnění pod hlavou a olej ti de do vody a naopak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kandys Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 G12 - barva: červená má výměnnej interval 5 let. G11 - barva: modrá má výměnnej interval 2 roky. U všech motorizací fábie doporučuju použít G12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123789456 Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 škodovkáři,kolik je litrů kapaliny v chladicí soustavě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 6L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123789456 Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 DĚKUJI, jde mi o doředění před zimou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tgfh Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 6 litrů? Já ji měnil a vyměnil jsem pouze 5 litrů. Litr tam zůstal starého? Jak je to možné? V radiátoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Kvíz Vloženo 31. Březen 2019 Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 Zdravím všechny škodováky :), prosím vás všechny o radu. Chtěl bych se sám pustit do výměny chladící kapaliny, někde jsem četl, že musím odpojit konektor čidla teploty.. chtěl bych se zeptat kde tento konektor najdu..., poté vypustit chladící kapalinu.. zde zase potřebuju poradit kde v okruhu se nejlépe vypustí chladící kapalina.. A na závěr dolití směsi opět zacvaknout konektor čidla teploty a tím by se měl okruh odvzdušnit.. Prosím o radu, jestli to tak je správně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jury Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 Zdravím, četl jsem už spoustu diskuzí atd. Viděl jsem i různá videa např. https://www.youtube.com/watch?v=ozDKnNzYaJ0 Ale pořád si nejsem jistý, jelikož jsem to nikdy nedělal ani nic podobného, ale zvládnout bych to měl. Mám připravený fridex 3L + 3L destilky. Ta chladící kapalina je tam snad 5-10 let, přes expanzku už ani není vidět. Auto má najeto 80tis. Mám obavy z toho abych vypustil všechnu kapalinu a pak jak to budu vyplachovat tak i tu vodu. Stačí prostě jen otevřít tento ventil: viz obrázek? Můj plán je: pootočit tím šroubem, otevřít expanzku a čekat až se vylije. Poté zavřít a nalít normální vodu, nastartovat a zapnout topení a jezdit 10 minut( toto opakovat třeba 2x a vždy vypustit a napustit vodu dokud to nebude jakž takž čisté :D). Je tento postup v pohodě? Měl bych si dát na něco pozor? Děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 Nejsem mechanik, kazdopadne si pri vyposteni otevri expanzku, at tam jde vzduch a tomu kohoutu bych se radeji vyhnul, nemusis ho pak zavrit (dostal jsem radu od mechanika), misto toho jsem odpojil dole hadici. Tu nadrzku taky nevymejes, nekdy je lepsi koupit novou kdyz to chces mit hezky, nebo se drbat vyplachem treba Arvou, ale jako nova nikdy nebude. Muze zlobit cidlo hladiny uvnitr, kdyz to bude moc zasrany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jury Vloženo 14. Duben 2020 Sdílet Vloženo 14. Duben 2020 Mám v nějaké chvíli zapnout topení nebo tak? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dadosos Vloženo 17. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2021 Neví někdo jak tu rychlospojku povolit Potřebuji ji vyměnit netesni mi ventil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.