boban1108 Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Zdravím. Počátkem ledna jsem si objednal krátkou OIII s 1,8 TSI a manuálem. Prodejce říkal, že to bude trvat 4-6 měsíců. Řekl mi, že to objednal a nyní čeká ná oznámení data výroby. Od té doby se nic neděje. Předpokládám, že ten motor a má konfigurace asi nejsou příliš časté a tak se bude čekat, až se jim sejde více podobných objednávek a pak to vyrobí. Ale i tak - je takto dlouhá doba možná? Dá se někde zjistit aktuální stav objednávek, případně výrobní plán, kdy můj kus přijde na řadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 určitě ale tyto informace nejsou zcela dostupné, je třeba tlačit na svého prodejce, neb cesty jsou, jen je musí buď objevit nebo umět využít.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 12. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Tak jsem se dozvěděl u dealera, že by se měla vyrábět v týdnu 17. - 21.03., tedy cca 2 měsíce od objednávky. Strašení 4-6 měsíců tedy bylo zbytečné. Už se těším! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro9999 Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Mne sa čakanie na 1,8TSI 4x4 pretiahlo zo 6-8 týždňov na rovné 3 mesiace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 12. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Jenom pro úplnost moje konfigurace: CarCard_49285087.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvorcidlo0 Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 (editace) Trošku cifra v dnešnej dobe za benzin manual Si si mal vyboxovať neaku zľavu ....veď za to maš RS s trošku iným image.... Editováno: 15. Březen 2014, autor: dvorcidlo0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 16. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Slevu jsem si samozřejmě domluvil - 16%. Konfigurace je netypická, já vím. Ale RS má snížený podvozek a u mě na zahradě bych s tím mohl mít problémy. A automat nechci, já rád řídím a řadím. Každý se mi směje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Snížení je jen 1,5 cm tedy skoro nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 16. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Já mám velice prudký nájezd. Zkoušel jsem to měřit s OIII a chybí mi tam 4cm. Pokud je auto naložené, nedej bůh že jedu trochu rychleji a zhoupne se, tak RS by si už asi škrtla. Určitě dřív než o 1,5cm vyšší klasika. Takhle právě občas škrtnu se svou současnou VW Jettou. Mohl jsem si sice ještě nechat zvýšit podvozek, ale do toho se mi už nechtělo. Kromě toho mi u RS vadilo, že jdou dát pouze nízkoprofilové pneu. Jsem už přeci jen usedlejší pán a s ohledem na naše silnice jsem nechtěl cítit každou díru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 (editace) Čekání je hrozné. Měsíc od objednávky a ještě ani nevím výrobní týden. 14 denní dovolená ŠA. Chjo. Editováno: 31. Červenec 2014, autor: o3viki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Jenom pro úplnost moje konfigurace: Pěkně naložená Oktávka!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 1. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Dík za uznání. Však jsem si taky vyslechl své - ani ne tak od ženy, ale kupodivu v autosalonu. Nicméně síla a výbava. Po 6000 jsem moc spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 v autosalonu ti rozmlouvali tvoje auto ? Mno tak to jsou dobří :-D ale i tak máš moc pěknou slevu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 1. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Nerozmlouvali, divili se. Vše vybráno dopředu a objednáno. Svého pordejce jsem osobně neviděl, vše řešeno telefonicky a mailem. A když jsem se ženou přišel pro auto (jsem 50+), tak než mému prodejci došlo co dělá, vstal od stolu, vyvalil oči a - co na srdci to na jazyku - "Já čekal nějakýho třicetiletýho magora" :) . Pak už jsme se tomu společně i s mou ženou zasmáli a přes hodinu auto prolézali, protože já měl skoro zpaměti v hlavě manuál a dost načteno z tohoto fóra a on zase tvrdil, že podobné auto viděl poprvé a naposledy na začátku výroby v Boleslavi když byl na školení. Tak jsme se vzájemně poučovali, školili a dobře pokecali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Je pravda že tech 1,8 TSI moc nedělají, lidi se pořád těch motorů boji, ale já sem si ho ve svém předchozím autě nemohl vychválit. A teďka jsem ještě více happy s tím silnějším. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 1. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Tomu rozumím. Já měl předtím VW Jetta s 1,4 TSI a byl jsem unešen. Šel jsem tedy do silnějšího TSI a jsem totálně nadšen. RS je moc pěkná, ale výše popisuji, proč jsem ji nechtěl a nemohl vzít. Možná taky proto, že se 1,8 TSI moc neprodává jsem vybojoval tu slevu. U aut, která se točí v tisícových sériích, se asi taková sleva dostat nedá. Druhá stránka té mince byla, že mi vyhrožovali velmi dlouhou dodací lhůtou právě z důvodu "motorizace". Asi čekali až se sejde dost objednávek. Legrace byla, když jsem obcházel autosalony: "Dobrý den, co pro vás mohu udělat?", "Chtěl bych koupit Octávku". "Jistě podívejte se a případně se zeptejte". A když jsem následně dodal že chci 1,8 TSI v Eleganci tak většinou: "Posaďte se, chcete kafíčko?" A už to jelo 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Jj otec ma taky 1.8 TSI prave a jinou tady v okoli neznam. Cetl jsem to no proc ji nemuzes mit, ale uz tak ma ta 1.8 lepsi podvozek nez slabsi motorizace a jede jak drak. Tak at ti slouzi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 18. července objednané - 16. září převzaté = necelé 2 měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luhal Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Objednáno 4.9. dodávka bude prý v polovině listopadu. Ale je fakt,že dnes jsem ještě dělal drobnou změnu v konfiguraci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny69 Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Objednané 9.10.2014, dodanie vraj urcite bude do Vianoc . Tak som zvedavy !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 objednáno v půlce července a pořád nic, prý polovina listopadu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Objednáno začátkem července, výroba v nadcházejícím týdnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny69 Vloženo 12. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 (editace) Zadanie do vyroby mi oznámi predajca ??? Editováno: 12. Říjen 2014, autor: Berny69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 12. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 Měl by - ale lepší je ho otravovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Při objednání ti řekne, kdy by to asi mohlo být a cca po měsíci ti řekne přesně ve kterém týdnu to bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.