Publikováno Únor 20, 201411 r Zdravím. Počátkem ledna jsem si objednal krátkou OIII s 1,8 TSI a manuálem. Prodejce říkal, že to bude trvat 4-6 měsíců. Řekl mi, že to objednal a nyní čeká ná oznámení data výroby. Od té doby se nic neděje. Předpokládám, že ten motor a má konfigurace asi nejsou příliš časté a tak se bude čekat, až se jim sejde více podobných objednávek a pak to vyrobí. Ale i tak - je takto dlouhá doba možná? Dá se někde zjistit aktuální stav objednávek, případně výrobní plán, kdy můj kus přijde na řadu?
Únor 20, 201411 r určitě ale tyto informace nejsou zcela dostupné, je třeba tlačit na svého prodejce, neb cesty jsou, jen je musí buď objevit nebo umět využít....
Březen 12, 201411 r Autor Tak jsem se dozvěděl u dealera, že by se měla vyrábět v týdnu 17. - 21.03., tedy cca 2 měsíce od objednávky. Strašení 4-6 měsíců tedy bylo zbytečné. Už se těším!
Březen 15, 201411 r Trošku cifra v dnešnej dobe za benzin manual Si si mal vyboxovať neaku zľavu ....veď za to maš RS s trošku iným image.... Upraveno Březen 15, 201411 r od dvorcidlo0
Březen 16, 201411 r Autor Slevu jsem si samozřejmě domluvil - 16%. Konfigurace je netypická, já vím. Ale RS má snížený podvozek a u mě na zahradě bych s tím mohl mít problémy. A automat nechci, já rád řídím a řadím. Každý se mi směje.
Březen 16, 201411 r Autor Já mám velice prudký nájezd. Zkoušel jsem to měřit s OIII a chybí mi tam 4cm. Pokud je auto naložené, nedej bůh že jedu trochu rychleji a zhoupne se, tak RS by si už asi škrtla. Určitě dřív než o 1,5cm vyšší klasika. Takhle právě občas škrtnu se svou současnou VW Jettou. Mohl jsem si sice ještě nechat zvýšit podvozek, ale do toho se mi už nechtělo. Kromě toho mi u RS vadilo, že jdou dát pouze nízkoprofilové pneu. Jsem už přeci jen usedlejší pán a s ohledem na naše silnice jsem nechtěl cítit každou díru.
Červenec 31, 201411 r Čekání je hrozné. Měsíc od objednávky a ještě ani nevím výrobní týden. 14 denní dovolená ŠA. Chjo. Upraveno Červenec 31, 201411 r od o3viki
Srpen 1, 201411 r Autor Dík za uznání. Však jsem si taky vyslechl své - ani ne tak od ženy, ale kupodivu v autosalonu. Nicméně síla a výbava. Po 6000 jsem moc spokojen.
Srpen 1, 201411 r v autosalonu ti rozmlouvali tvoje auto ? Mno tak to jsou dobří :-D ale i tak máš moc pěknou slevu.
Srpen 1, 201411 r Autor Nerozmlouvali, divili se. Vše vybráno dopředu a objednáno. Svého pordejce jsem osobně neviděl, vše řešeno telefonicky a mailem. A když jsem se ženou přišel pro auto (jsem 50+), tak než mému prodejci došlo co dělá, vstal od stolu, vyvalil oči a - co na srdci to na jazyku - "Já čekal nějakýho třicetiletýho magora" :) . Pak už jsme se tomu společně i s mou ženou zasmáli a přes hodinu auto prolézali, protože já měl skoro zpaměti v hlavě manuál a dost načteno z tohoto fóra a on zase tvrdil, že podobné auto viděl poprvé a naposledy na začátku výroby v Boleslavi když byl na školení. Tak jsme se vzájemně poučovali, školili a dobře pokecali.
Srpen 1, 201411 r Je pravda že tech 1,8 TSI moc nedělají, lidi se pořád těch motorů boji, ale já sem si ho ve svém předchozím autě nemohl vychválit. A teďka jsem ještě více happy s tím silnějším.
Srpen 1, 201411 r Autor Tomu rozumím. Já měl předtím VW Jetta s 1,4 TSI a byl jsem unešen. Šel jsem tedy do silnějšího TSI a jsem totálně nadšen. RS je moc pěkná, ale výše popisuji, proč jsem ji nechtěl a nemohl vzít. Možná taky proto, že se 1,8 TSI moc neprodává jsem vybojoval tu slevu. U aut, která se točí v tisícových sériích, se asi taková sleva dostat nedá. Druhá stránka té mince byla, že mi vyhrožovali velmi dlouhou dodací lhůtou právě z důvodu "motorizace". Asi čekali až se sejde dost objednávek. Legrace byla, když jsem obcházel autosalony: "Dobrý den, co pro vás mohu udělat?", "Chtěl bych koupit Octávku". "Jistě podívejte se a případně se zeptejte". A když jsem následně dodal že chci 1,8 TSI v Eleganci tak většinou: "Posaďte se, chcete kafíčko?" A už to jelo
Srpen 1, 201411 r Jj otec ma taky 1.8 TSI prave a jinou tady v okoli neznam. Cetl jsem to no proc ji nemuzes mit, ale uz tak ma ta 1.8 lepsi podvozek nez slabsi motorizace a jede jak drak. Tak at ti slouzi
Říjen 6, 201410 r Objednáno 4.9. dodávka bude prý v polovině listopadu. Ale je fakt,že dnes jsem ještě dělal drobnou změnu v konfiguraci :-)
Říjen 14, 201410 r Při objednání ti řekne, kdy by to asi mohlo být a cca po měsíci ti řekne přesně ve kterém týdnu to bude.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.