Claw Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Doporučuji si přečíst pořádně smlouvu, objednávku apod. Překvapilo by mě, pokud tam bude konkrétní termín bez "vyhrazené možnosti změny" Mohl by sis pěkně naběhnout ... Stornopodmínky jsou úžasná věc. Tak opatrně. Jinak jsem měl možnost koupit nový Hyundai I40, zkoušel jsem ho, auto pěkný. To se musí nechat. Ale přečti si také recenze, má také svoje mouchy. A dále: máme firemní I20. Auto OK, ale přístup servisu a řešení záručních oprav - připadal jsem si jako při reklamaci auta v AAAAuto. Jedním slovem problém. A dost velkej. Byl jsem v situaci jako Ty, čekal jsem na OIII 9 (!!!) měsíců. Nelituji, že jsem to vydržel. Držím palce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 přístup servisu Hyundai naprosto příkladný - vlastní zkušenost. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Než se tady rozjede debata o Hyundai upozorňuji, že toto není téma určené pro srovnávání s jinými značkami. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polarka Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 CLAW - ve smlouvě mám uvedeno cituji : 2. předmět smlouvy - MR 2015 , 77 KW 3.4 Prodávající se zavazuje odevzdat předmět kupní smlouvy kupujícímu a umožnit mu nabýt vlastnická práva nejpozději do 16.6.2015 3.5 Kupující tímto prohlašuje , že byl seznámen s Všeobecnými podmínkami kupní smlouvy... Takže s nějakým odstoupením nebude problém, ale štve mi to. Já měl řadu škodáren a vždy bez problémů. Evidentně je něco shnilého ve státě dánském. Nesrovnávám , jen konstatuji, že firma, která není ani ochotna s klientem komunikovat je poněkud DIVNÁ. Claw já bych taky vydržel, ať mi řeknou nejsou šroubky m6, auto by bylo až v září , tak chcete ho v září a nebo kdy ho chcete či nechcete. ALe takto je to o ničem. viz výše chystání dovolené apod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 A co píšou ve "Všeobecných podmínkách" o odstoupení od kupní smlouvy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polarka Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 občanský zákoník je nadřazen všeobecným obchodním podmínkám : § 411 Prodávající je povinen kupujícímu dodat zboží, předat doklady, které se ke zboží vztahují, a umožnit kupujícímu nabýt vlastnického práva ke zboží v souladu se smlouvou a tímto zákonem. § 414 (1) Prodávající je povinen dodat zboží: a) dne, který je ve smlouvě určen nebo určen způsobem stanoveným ve smlouvě, § 420 (1) Prodávající je povinen dodat zboží v množství, jakosti a provedení, jež určuje smlouva, a musí je zabalit nebo opatřit pro přepravu způsobem stanoveným ve smlouvě. § 422 (1) Poruší-li prodávající povinnosti stanovené v § 420, má zboží vady. Za vady zboží se považuje i dodání jiného zboží, než určuje smlouva a vady v dokladech nutných k užívání zboží.takže ad 411 a 414 - v termínu určeném smlouvou tedy 16/6 takže ad 420 a 422 - MR2015 a 77kW takže odstoupení nebude problém, ale jak jsem už napsal, štve mi to, škodovka je dobré auto ale co nadělám.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Kdo si pocka ten se docka. Tak bud to auto chces nebo ne. Neni to zas vec na kratkou dobu, nez aby si ji vymenil za hjundaje. Chapu ze cekani je neprijemnny,ale jednou hotovy bude a pak uz se budes jen veselit. Musis se s tim vnitrne smirit. Ja vcera volal prodejci zda uz je znam datum vyroby a misto datumu mi rekl, ze mu moje auto akorad privezli:) Zkus proste zatlacit na prodejce. Nemyslim si ze by mu bo jedno kdyby si chtel pravem odstoupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 (editace) že to není věc na krátkou dobu napíšeš ty co jsi vyměnil auto po 2letech? Editováno: 12. Červen 2015, autor: Voice 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polarka Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 (editace) auto není na krátkou dobu, souhlasím, toto bude jubilejní 10. auto v pořadí. Chtít je jedna věc, chování prodejce je věc druhá . Nikdy , ani za komančů, jsem neakceptoval "nevhodné" chování prodejce. A abych , kvůli tomu, že něco chci měl akceptovat absolutní nezájem ? Tak na to jsem až příííliš ješitnej jak tady kdosi uvedl .-)) BICISTA - proč jsi mělnil O 3 za O 3 kombi ? kvůli automatické převodovce ? No proti gustu žádnej diškutec. Já rád jezdím, moc rád a automat nechci ani kdyby mi z ceny vozu slevili 200 000. Jednou hotovy bude, ale na jednou já kašlu, pokud vrazím do přípravy vozu, dálničních známek a pod. pár tisíc, tak mi to "jednou hotový" je někde pod zadní části těla. 9:52 rezignace - nyní mi prodejce oznámil, že když to super dobře půjde tak mohu dostat auto 24/6 večer !!!! Tedy bude pro to dělat vše. Jenže já od 24/6 večer do rána 25/6 nic nevyřídím. To jsem se zapomněl ještě zeptat na ten modelový rok .Takže je rozhodnuto . Sliby se slibují , blázni se radují. BICISTA - když jsem jim řekl, že máš auto za 7 týdnů - combi, tak mi prodejce řekl, že to je nesmysl, jedině, že by někdo odřekl. Tys tam měl objednané nějaké vychytávky, které se běžně "nenosí" ? No je to jedno, se škodou jsem velmi pravděpodobně skončil. Všem přeji pěkné léto a mnoho kilometrů bez srážky s blbce. ČUS Editováno: 12. Červen 2015, autor: Polarka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 (editace) To Voice : mne ty auta meni zemestnavatel, ted zmena auta prisla se zmenou zamestnavatele. Ja za to nemuzu To Polarka - O3 kombi jsem mel i pred tim. O auto jsem prisel jelikoz jsem prisel o praci. Ted mam novou praci, tj objednal jsem nove auto. A DSG proto ze uz jsem na tu fofr paku fakt alergickej. Najezdim cca 50tis za rok a uz se chci proste vice vozit nez to auto ovladat Jinak s tou moji kratkou dobou, prodejce musi opravdu chtit, a musi vedet proc tak chce aby to udelal, a musi mit dobry kontakt na planovace vyroby. Jasne ze kde jakymu Pepikovi z ulce to neudela.Takovyh Pepiku beha mraky. Je to proste jako vsude. Zalezi na spouste okolnosti, jaky ma nakupujici firma rocni odber aut, jake osobni vstahy ma prodejce s tam s tema nahore atp. Mozna nekdo odrekl, a dokazal tam prodejce s domluvou se ŠA soupnout moje auto. Netusim. Jak rikam musi prodejce chtit v tom delat urcite kroky, je jeasne ze kazdemu je neudela, to by ty kroky nemeli moc smysl Nebo to jen shoda nahod a ted se prodejce kasa jak je dobrej At je to jak chce, udelalo mi to radost ze to trvalo tak kratkou dobu. Editováno: 12. Červen 2015, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 takže tu krátkou dobu už zcela chápu. A ty auta v popisu jsou taky všechno služebáky, který ti neříkaj pane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 (editace) Mne rika pane jem manželčin Ranault Clio, ktery jsem ji před 3-mi roky koupil vsechno ostatni jen sluzebaky, u nektery se dalo do konfigurace kecat u nekterych ne.Jinak me kamaradce jeji znamej prodejce dokazal udelat Rapida za mesic !. Oni ty paky maji hlavne ve smyslu, kdyz nekdo objednavku zrusi a on ho presoupne na jeho misto. Oni v podstate zrusi stavajici a prekonfiguruji tu odreklou pred Vami na Vasi konfig. No a tu Vasi zrusenou zas prekonfiguruji nekomu jinemu a zrusi tu jeho a tak porad dokola. Ale je to proste vysada jen pro zname. Editováno: 12. Červen 2015, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal P Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Před 14 dny mi dealer potvrdil dodání cca 20.8. Dnes to změnil na 30.9. Objednáno 30.3. No ještě že mě to v podstatě netrápí, ale je to fakt síla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 A o tom to je, že si lidi nechaj srát na hlavu. V naší republice v podstatě ve všem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1957 Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 (editace) Máš naprostou pravdu. nechají. proto se mi líbí, když někdo ne. A to asi udělal Polárka. Evidentně si on na tykev dělat nenechá Jen zírám, jak takový kolos jakým škodovka určitě je kálí na zákazníka. Ale když si to zákazník nechá ..... Editováno: 16. Červen 2015, autor: Josef_1957 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 lidi jsou ovce, a pak to tady tak vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Stejné chyby, stejné výrazy, mladé registrace s pár příspěvky. Patřilo k dobrým zvykům mít na tomto foru jeden uživatelský účet. Škoda by v blízké době měla zase zdražit, tak snad zájem trochu opadne a čekací lhůty se zase o něco zkrátí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Jako Polárka a padesátýsedmý Josef? Sem se zrovna dnes nad tím tak nějak pozastavil....ale netuším....ještě by tam mělo být vzájemné "to se mi líbí" a dokonalost sama....nejsem ovšem tady jako vyšetřovatel....a nakonec mi to je vlastně i jedno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Hm, nejúspěšnější značka v ČR holt přitahuje podivné existence, hojící si na ní nějaké své komplexy. Tady se úspěch neodpouští, divný to folklor. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1957 Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 jo to je pravda, je to vidno na tomto foru . chytrolinu je tu namancary - ale sfurt nevim jak psani od pawouka a bojlera souvisi s dobou za niž skodvjenka je schopna splácat svuj produkt. Nam - ze slibovanych 350 kusu na operat.leasing do konce roku slibili jen 50 . slibem netarmoutis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Jak to souvisí? No tak, že tu vlastně klameš ostatní, kteří si toho nevšimnou, či nemají možnost kontroly účtů. Je to zbytečné a ubohé. Taktéž tvoje výlevy jsou na podobné úrovni, navíc většinou mimo téma. A to nemluvím o úpravě a chybách v tvých příspěvcích, což také o něčem svědčí. Hledáš chyby jinde a u jiných a sám nejsi schopen vytvořit kloudný příspěvek. Tak si z toho vem ponaučení, používej jen jeden účet a zkontroluj si občas příspěvek před odesláním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ramses Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Tak s dovolením se vrátím k tématu. 16.6. objednána Octavia RS Combi, benzín, dle prodejce předpokládány termín dodání 16.11. Hnus, ale co nadělám chci ji tak musím počkat. Na prodejce trochu tlačím tak se prý pokusí zařídit dříve, ale jak bude úspěšný to netuším, snad se podaří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 A to byla vyroba RS jeste nedavno navysena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Netusite nekdo, kolik je ted prumerna doba dodani Scouta? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navi.gator Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 RS TDI DSG, včera objednáno. Prodejce mi řekl ať počítám s čekačkou 4 měsíce. Tak uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.