bojler Vloženo 9. Duben 2019 Sdílet Vloženo 9. Duben 2019 (editace) Podle náhledu z konfigurátoru bude mít Scala pro stupně Ambition i Style shodné tvarování předních sedadel, odlišné bude mít jen Active. Což je změna. Doteď měla základní provedení OIII, Kokodák i Karok pro výbavové stupně Active i Ambition. Superb má základní provedení pro Active, jiné je u něho i provedení zadních sedáků. Předpokládám, že dokud nebudou existovat, tak paměť doplněním jednotky k el. ovládané variantě sedadla řidiče dát asi nepůjde. Editováno: 9. Duben 2019, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 23. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2019 Sedacky s pamatou maju inu strukturu, takze dorobit sa to neda. Ale ak sa vezmu sedacky s OIV ..... ;) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
losllanos1 Vloženo 31. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2019 Odporucam investovat do paketu dinamic vtych na prvy pohlad sportovych sedackach sa sedi ako keby bola tvarovana presne na vas nemam ich v elektrike ale kedze som jediny co to auto soferuje je to pre mna zbytocnost , bocne vedenie je super a po prvy krat si mozem pri soferovani opriet hlavu a nemam pocit ze ju mam zaklonenu .Na sedaku ani po 1000 km netrpne zadok ani nohy okrem toho je vtom pakete aj sportovy volant a cuvacia kamera . Jedine co mi vadi ze laktova opierka sa neda vyskovo nastavit preco to vsak netusim kedze to sa da aj vo fabii aj v rapide . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlnka Vloženo 31. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2019 Ten Dynamic paket se rozhodně vyplatí. Vypadá to fakt bomba, za tu cenu "hodně muziky". Akorát škoda, že v tomto paketu nejde sklápět opěradlo spolujezdce do roviny, pro převážení delších předmětů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 2. Září 2019 Sdílet Vloženo 2. Září 2019 Len pozor, ak bute vozit v predu ludi nizkej postavy, velmi stastny z tych sedaciek nebudu. Nemyslite len seba ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acid44 Vloženo 2. Září 2019 Sdílet Vloženo 2. Září 2019 Opěrky napevno nemusí být výhra. Další nevýhoda, sportovní volant nemůže být vyhřívaný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 15. Září 2019 Sdílet Vloženo 15. Září 2019 Ahojte az dnes som si vsimol, ze vytiahnuta laktova opierka je sikmo dole . Je to OK ? nema byt rovna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlnka Vloženo 16. Září 2019 Sdílet Vloženo 16. Září 2019 S tím vyhřívaným volantem bych jen doplnil, že došlo nejspíš ke změnám. Pokud zvolím běžný interiér, mohu mít buď sportovní volant bez výhřevu, nebo obyčejný s vyhříváním. Ale pokud zvolím dynamic paket, automaticky se mi zvolí na sportovní. A tam už příplatek za výhřev volantu funguje. Tato volba nejde v koženém interiéru. Čili toto omezení zatím neplatí pouze pro dynamic paket. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 2. leden 2020 Sdílet Vloženo 2. leden 2020 Dobry den, Nemate niekto dobre skusenosti s nejakymi dobrymi potahmi na sedadla? Popripade odkaz na nejaku dobru stranku. Hlavne aby neboli nejake natahovacie a silonove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 @petulko : niečo tu už je : https://forum.skodahome.cz/topic/130593-potahy-na-sedačky/page/3/?tab=comments#comment-2406667 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nez Vloženo 14. leden 2020 Sdílet Vloženo 14. leden 2020 V 16. 9. 2019 na 5:33, Vlnka napsal: S tím vyhřívaným volantem bych jen doplnil, že došlo nejspíš ke změnám. Pokud zvolím běžný interiér, mohu mít buď sportovní volant bez výhřevu, nebo obyčejný s vyhříváním. Ale pokud zvolím dynamic paket, automaticky se mi zvolí na sportovní. A tam už příplatek za výhřev volantu funguje. Tato volba nejde v koženém interiéru. Čili toto omezení zatím neplatí pouze pro dynamic paket. Tady pozor, v konfigurátoru když máte packet sport nebo dynamic a přidáte si vyhřívaný volant, tak se vám volant změní na klasický kulatý vyhřívaný když se podíváte na vizualizaci interiéru. Monte Carlo ale už má i sportovní vyhřívaný. Já si nechal bez výhřevu sportovní protože se mi líp drží dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 15. leden 2020 Sdílet Vloženo 15. leden 2020 To jsem přemýšlel jestli nejde třeba ten vyhřívaný sportovní domontovat dodatečně sám. Teď bych si Scalu k obrazu svému moc neposkládal. Nejlíp mě vychází Monte Carlo, ale to posrali tím, že jdou použít jen 4 “základní” barvy. Já jsem závislák na zelenou no a na sportovní volant jsem si taky hodně zvykl a bez výhřevu by byla škoda ho mít ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nez Vloženo 15. leden 2020 Sdílet Vloženo 15. leden 2020 před 2 minutami, MilanHos napsal: To jsem přemýšlel jestli nejde třeba ten vyhřívaný sportovní domontovat dodatečně sám. Teď bych si Scalu k obrazu svému moc neposkládal. Nejlíp mě vychází Monte Carlo, ale to posrali tím, že jdou použít jen 4 “základní” barvy. Já jsem závislák na zelenou no a na sportovní volant jsem si taky hodně zvykl a bez výhřevu by byla škoda ho mít ? Mě už se nechtělo čekat na Monte Carlo dalšího půl roku a nevěděl jsem kolik bude cena, tak jsem si poskládal Style podle Monte Carla. Cenově mi to vyšlo stejně a ještě se mi libí v interieru víc jak MC. Prahy, přední lízátka a piano black zadní spoiler si dodělám až to bude někde k dispozici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 15. leden 2020 Sdílet Vloženo 15. leden 2020 @Nezzáleží na konfiguraci no, mě některý věci co jsou v MC v ceně Style navyšují cenu. Teď jsem si teda všiml do jakého tématu jsem napsal... Omlouvám se za spam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 Ahojte mam problem. Surne potrebujem vybrat predne operky hlavy v navode to nemozem najst. Daju sa vobec vybrat? Zadne ok ale predne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 Ako si vybral zadne? Lebo ani tie mi nrsli minule a skrz dvihnutia zadnice detskej sedacky to musim poriesit. Predne sa nedaju mnohokrat z konstrukcnych dovodov. Ako napr. aktivne opierky hlavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 Zadne som vybral v pohode stlacil som tie cupliky sucastne a vytiahol ani skrutkovak som nepouzil ako pisu v navode. No ale skrinu z marketu v demonte som mal problem priniest kedze sa nevytvorila rovna plocha mal som obavu aby sa predna opierka neposjodila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 Tak asi fakt bez možnosti přední hlavovou opěrku vyndat. Teď jsem to byl zkoušet s vidinou toho, že to bude jako nového Pola, kde musíš na zadní straně sedadla zmáčknout čudlík a opěrka pak vyndat jde a ono prd. Takže holt příště příplatit za sklopné sedadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 (editace) Nasiel som toto video. SKuim ci to nepojde takto https://www.youtube.com/watch?v=v5fuS2xuaCM alebo zavolam kolegovi co ma oktavku ci nahodou to ide. Editováno: 26. leden 2020, autor: petulko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 Jo tak šroubovákem, to asi nebude postup úplně výrobcem doporučený ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 @petulko ten prevoz je limitovany veru, skoda ze nejde aspon sklapat a vybrat sedaky, aby sli operadla do roviny s podlahou kufra. Ale to predne asi ani s vybratou nesklopis do roviny. Ak to vyriesis, daj sem navod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 1. Květen 2020 Sdílet Vloženo 1. Květen 2020 Dnia 2.01.2020 o 20:30, petulko napisał: Dobry den, Nemate niekto dobre skusenosti s nejakymi dobrymi potahmi na sedadla? Popripade odkaz na nejaku dobru stranku. Hlavne aby neboli nejake natahovacie a silonove. Rozhodně to doporučuji. Tyto kryty mám ve třech autech a jsem velmi potěšen. Mají zvláštní certifikát pro použití na sedadlech s airbagy. https://pok-ter.pl/ https://www.vtvauto.cz/autopotahy-skoda-octavia-i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b.jozka Vloženo 8. Duben 2021 Sdílet Vloženo 8. Duben 2021 Zdravím Vás, prosím o radu majitele Scaly. Vážně uvažuju o koupi trochu ojeté a zajímaly by mne zkušenosti majitelů se sedadly. Měl jsem možnost zkušební jízdy (30 min) se standardními sedadly (výbava Style), sedělo se mi v nich dobře, bez problémů. Pak jsem si jenom na chvilku sedl do Scaly MC. Pocitově se mi ty sportovní sedadla zdály tvrdší (do zad mě až mírně tlačilo, ale ne nepříjemně), sedadlo mě líp "obejmulo". Záda mám trochu bolavá, takže ergonomii řeším doma i v práci. Předpokládám, že sportovní sedadla by měla mít lepší ergnomii... Takže anketní otázka zní: Jaká máte ve své Scale sedadla a jakou s nimi máte zkušenost (zejména např. po hodině jízdy)? Já měřím 185 cm a vážím 90 kg, pro představu. Díky za Váš čas ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 8. Duben 2021 Sdílet Vloženo 8. Duben 2021 Mám klasická sedadla co jsou ve style a nemám problém. Zdají se být pohodlná a ani delší jízda mi nedělá problémy a zadek ani záda mě nebolí :). Boční vedení není bůhví co, ale když člověk nejezdí "sportovně", tak to nevadí. Akorát mi vadí, že se nedá pořádně nastavit opěrka hlavy. Zadní sedadla nedokážu posoudit, tam jsem ještě ani jednou nejel :) Jo a měřím 178 cm a váha 79 kg :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 8. Duben 2021 Sdílet Vloženo 8. Duben 2021 (editace) Taky mám klasiku. Je to více než dobré. Dobře nastavit sklon a jsou příjemné. Někdo to má skoro do pravého úhle a to je děs aspoň pro mě. Seděl jsem i v MC a je to hodně placebo. Ano tvrdší. Pro mě horší. Měl jsem sup2 a tyhle jsou lepší. Na sportovní jízdu jsou jiná auta🤣 Editováno: 8. Duben 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.