suntour Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 Ahoj, dával si někdo toto do FIII combi 2018. https://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/spodni-ochranny-kryt-agregatu-fabia-6v0071608x na foru jsem si dočetl, že combi ohcranu motoru žádnou nemají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 (editace) https://forum.skodahome.cz/topic/143827-kryt-pod-motor/ Editováno: 13. Duben 2019, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 (editace) ja ho mam. montovany rovnou s novym autem v AS. ale ja splnuji podminkuod KT 31/2018. A ted mi doslo, ze se ptas na ty drivejsi. Editováno: 13. Duben 2019, autor: lumirnavrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suntour Vloženo 15. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 Informace z autorizovaneho servisu. Montáž 500,- s DPH plus 2000,- kryt ....to myslim jde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. Duben 2019 Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 (editace) montáž 0Kč, kryt po prepočte za 390Kč...to šlo Editováno: 15. Duben 2019, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Vloženo 15. Duben 2019 Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 Já tam dával tady tento: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6q0825237txxx-spodni-kryt-motoru-cn-8186.html 288Kč + Matice spodního krytu motoru 3x5Kč + Šroub do plechu 4.8x16 3x5Kč, montáž doma 0Kč, celkem 318 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suntour Vloženo 15. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 To je paráda. Jen já nemám v Praze podmínky si to sám namontovat na ulici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. Duben 2019 Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 (editace) nepotrebuješ nič špeciálne. obrubník, zdvihák... @Mirec.K by ti možno napísal o tom, jak som mu pred nákupným centrom montoval spodný kryt... https://forum.skodahome.cz/topic/141969-mirec´s-fabia-combi-style-10-tsi/?do=findComment&comment=2321456 Editováno: 15. Duben 2019, autor: wirer 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec.K Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 Ako spomínal @wirer, zdvihákom dvihol ľavé predné koleso, rozložil plachtu, aby sa neušpinil, ľahol, odskrutkoval pôvodný polo-kryt, priskrutkoval nový celo-kryt, auto kleslo na zem, zabalil pôvodný polo-kryt do obalu od celo-krytu, šupol mi do kufra a bolo hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 A to já to nechal udělat při přezouvání na zimu v pneuservise. Na tento úkon není potřeba autorizák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suntour Vloženo 17. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 Děkuji za odpovědi. Můžete poslat link na "celo kryt" ? Fab III combi 01/2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 (editace) Cislo je v mojom prispevku, nakup je uz na tebe kde zvolis https://forum.skodahome.cz/topic/136988-fabia-iii-combi-ambition-plus-wirer/?do=findComment&comment=2260074 Editováno: 17. Duben 2019, autor: wirer 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas135 Vloženo 6. Květen 2019 Sdílet Vloženo 6. Květen 2019 V 15. 4. 2019 na 17:45, Ibe napsal: Já tam dával tady tento: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6q0825237txxx-spodni-kryt-motoru-cn-8186.html 288Kč + Matice spodního krytu motoru 3x5Kč + Šroub do plechu 4.8x16 3x5Kč, montáž doma 0Kč, celkem 318 Kč Zdravím, mám 1.0 Mpi v kombiku. Co jsem pročítal diskuse. tak by tenhle kryt mohl vadit kvůli výfuku, montoval to tedy někdy na tuhle motorizaci? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mvek Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Jinak jako u všeho, když to jde, je dobré si zběžně překontrolovat... Já mám paket pro špatné cesty u FIII 1.0 TSI combi a objevil jsem, že zatímco velké šrouby na klíč jsou ok, ale na stranách je po třech šroubech (torx) a já teď při výměně pneu zjistil, že na jedné straně nějak ty šrouby zapomněli osadit (není to od nich ani otlačené), tak mě čeká návštěva servisu (jo, že bych si to tam našrouboval sám, to samozřejmě nepadává v úvahu). Ale předpokládám, že je to náhoda, a ne že by jedna četa jeden den u pásu nestíhala na jedné straně:-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cofi Vloženo 23. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2020 Rád bych se ujistil a poradil. Chtěl bych na svoji Fabia dát kryt pod motor jelikož tam není. Nicméně jsem se dostal do situace, že nevím který. Na Škoda eshopu je Kryt u kterého je psané, že pasuje na 2014+. Nicméně podle čísla dílu a nakonec i ověření ve škoda, je tenhle kryt až pro FL takže auta vyrobená cca od půlky 2018. Moje Fabie je sice MR 2018 ale vyrobená září 2017. Otázkou je co tam teda napasovat? A ještě údajně některé levné kryty jsou jen kryty a některé mají i tlumící funkci. Co je na tom pravdy nevím. Mám Fabie 3 combi Style+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 23. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2020 Riesil som teraz prave ...sice na Superb,ale poradili mi dobre na skoda-diely.cz Nasli mi podla VIN auta kryt,ktory tam presne sadol.Namontovat som ho dal kvoli zaruke v Skodovke.Jednalo sa o original diel. Motor bude zospodu cistejsi,budu chranene komponenty,rychljsie sa ohriava,pomalsie chladne a ja osobne pocitujem aj zvukove zlepsenie.Ked som stal pred autom predtym a teraz,je to rozdiel.Je to predsalen ozavrete a hluk sa tolko neodraza od cesty.Vo vnutri zmenu nebadam,ale Superb je celkovo tichy v mojom ponimani. https://forum.skodahome.cz/topic/152287-kryt-motora-superb-3-benzin/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 23. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2020 @Cofi najjednoduchšie a najlacnejšie riešenie je to, ktoré už v tejto téme bolo niekoľkokrát spomínané... pozeraj hlavne príspevky od užívateľa @wirer , ako sám píše v jednom svojom odkaze, montoval to aj na TSI MR2018. Pochybujem, že tie originálne niekoľkonásobne drahšie kryty zo škoda eshopu majú nejaké špeciálne tlmenie, ktoré Čínsky kryt nemá. Určite to tiež budú len obyčajné kusy plastu. Inak okrem spomínaného menšieho špinenia, rýchlejšieho ohrievania, pomalšieho ochladzovania, možno ešte ušetríš nejaké deci benzínu na 10000km vzhľadom na lepšiu aerodynamiku pod autom. Znížený hluk motora som po nasadení spodného krytu nezaregistroval - ale tiež mám len tu lacnú Čínu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 23. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2020 nedělejte z těch krytů vědu, kdysi jsem je v zimě očesal na zledovatělých kolejích a koupil jsem na skoda-dily.cz o polovinu levnější a pevnější tuším poláky (na jiný modely) a vydržely roky. Jinak funkčnost krytů + případně deky na kapotě o kterou jsou občas některé modely očesány je hlavně v zimě pozitivní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cofi Vloženo 23. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2020 Kryt který dával @wirer se mě osobně zamlouvá nejvíc a nejspíš touhle cestou také půjdu. Spíš hledám jestli není nějaká "správnější" cesta. Podle čísla dílu 6R0 825 237 D co mě vyjeli podle VIN z ETKA najdu na skoda-dily něco co sice jako kryt vypadá, ale vůbec se mě nelíbí :-) Spíš takový polokryt. Nesedí ani podle obrázku z ETKA. Což mě zamotalo hlavu ještě víc. Můžu samozřejmě díl koupit ve Škodě kde mě ho za cca 1500,- nabízejí. KRYT co dával @wirer objednám a uvidíme. Za 300,- to za to stojí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 23. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2020 Áno, ten polokryt dostávali dlhé roky všetky kombíky, ktoré nemali vo výbave paket pre zlé cesty. Krátke hatchbacky však dostávali plný kryt alá wirer. Ak máš prístup, skús do etky hodiť vinko krátkej Fabie alebo nejakého Scoutlajna. Kopec ľudí z tohto fóra práve menilo ten pôvodný polokryt od výroby za plný kryt alá wirer... vrátane mňa: Na TSIčka pasuje.. neviem ako ostatné motory MPI/TDI. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 24. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2020 V 23. 7. 2020 na 17:28, Cofi napsal: Kryt který dával @wirer se mě osobně zamlouvá nejvíc a nejspíš touhle cestou také půjdu. Spíš hledám jestli není nějaká "správnější" cesta. Podle čísla dílu 6R0 825 237 D co mě vyjeli podle VIN z ETKA najdu na skoda-dily něco co sice jako kryt vypadá, ale vůbec se mě nelíbí :-) Spíš takový polokryt. Nesedí ani podle obrázku z ETKA. Což mě zamotalo hlavu ještě víc. Můžu samozřejmě díl koupit ve Škodě kde mě ho za cca 1500,- nabízejí. KRYT co dával @wirer objednám a uvidíme. Za 300,- to za to stojí :-) Ten ...237D tam mas,ten polokryt.Ma ho aj nasa fabia kratka 1,2 TSI.Potrebujes tento 6C0 825 235 A,alebo tu vyssie popisovanu Cinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2020 Aj ta "cina" dost pomoze. Vid skrabance, motor neutrpel vobec. Jeden zadny uchyt mam zlomeny, no kryt drzi pevne aj bez neho. A za tych 15 ci kolko € mi nebude luto ho vyhodit a kupit novy. Aj na F2C som ho pouzival, myslim ze je namontovany doteraz ten povodny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cofi Vloženo 27. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2020 Čína uváděná @wirer dnes dorazila poštou. Uvidím kdy se dostanu k namontování. Chápu to tak, že vše pasuje a není nutné nic nějak extra upravovat. Objednal jsem to rovnou i se všemi potřebnými šroubky atd. Dohromady asi 450,- ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2020 Dvihni auto, zasun matice, prisrubuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 3. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2020 Predpokladam,ze musi dat dole majprv ten maly,povodny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.