houmr Vloženo 5. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2022 @maros@kvetosm: Chalani myslite, ze auto ktore ma: front assist, svetelny a dazdovy senzor, predne a zadne senzory, sunset, vsetko v elektrike, tempomat, multifunkcny voalnt , automaticku klimu, vyhrev sedaciek, maxidot je nejaka nizka vybava. Je to bud nieco ako JOY, STYLE jednoducho jedna z najvyssich. Jedine co mi tam este chyba je tlacitkove startovanie EASY START, a aspon BOLERO, alebo AMUNDSEN Radio. Inak si neviem predstavit co by ste chceli este dat do Fabie. Preto vzhladom na vybavu sa mi nechce verit, ze tam hmlovky a elektrony uz neboli vo vybave ;-) @maros: link na auto co si tu dal je vybava style bez nejakych doplatkovych veci resp. balikov, ale nie je to zle @davi72 : nie je to zla fabka, ale style plus to urcite nie je. Myslim, ze je to dovoz Nemecko a je to nejaka vybava ambition a mozno doplatky. Ja mam style plus a oproti tomu ako je v linku tam chyba dost veci: (hmlovky, origo al. disky, Bolero radio, laktova opierka, EASY START (bezklucove startovanie) Na prvy pohlad nie su to zle auta, len aby tam nebol nejaky zadrhel, ako pri predchadzajucich co pisal @maros ,ze boli burane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2022 (editace) @houmr da se jich najít více, je to Ambition dovezených z DE (namátkou https://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-vůz/Skoda-Fabia-1.4-TDI-DSG-Combi-Ambition/vhc:car,pgn:6,pgs:10,ms1:22900_6_,mlx:80000,cli:automatic_climatisation/pg:vipcar/355273319.html). Ty rozdíly výbavy mohou být mezi trhy docela značně, třeba u nás měl FA už Ambition, ale zase měl paraboly, u vás na SK zase měl FA až Style, ale zase už od Ambition byli projektory ve standardu. Edit: bourané je docela široký pojem, pokud je to jen nějaký lehčí tukanec, není se čeho bát, kor u auta starého 7let se proste vždy něco najde… (a raději lehce bourane kdy se v ŠA měnil nárazník a botanik a je to v záznamu, než nějakou opravu doma, co sice v historii auta nebude, ale…). Editováno: 6. Listopad 2022, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 6. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2022 @Martab presne ako pises, ze medzi jednotlivymi trhmi su vybavove rozdiely a neznalost vybav u predavajucich, tak pisu kadeco co v aute ani nie a mnoho ludi ani vybavove prvky nepozna resp. nevie co presne si ma pod tym predstavit. Mna zabil jeden inzerat na F3 ze STYLE odfotena jedna fotka interieru a volam predavajucemu ci na fotka je origo jeho auta, ze ano. Hovorim mu to nie je style ale classic, ze on nasiel nieco podobne na nete popis vybavy tak to napisal k svojmu autu (nasiel fabku v plnej palbe) a prepisal to k holotine ;-) Samo, ze u buraciek treba rozlisovat co to je, ci skrabnuty naraznik, alebo dokrcena strecha p.s.: medzi SK a CZ trhom bol este rozdiel pri motorizacii 1,2 TSI 66kW u nas kotucove brzdy v zadu zaklad , u Vas za priplatok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2022 Ano, kotouče jsou taky rozdíl, těch rozdílů je docela dost, nemá asi cenu zde vše vypisovat, spíš jde o to, když člověk to auto kupuje, aby výbava splňovala co od toho očekává... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 6. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2022 (editace) @Martab presne tak, ak jeho sestra bude chciet vybavenu F3 s najazdom okolo 100tkm a rocnik cca 2017 tak musi si nachystat okolo 250tKc. Je to o tom co rozpocet dovoli a prioritach a kompromisoch vybavy. Nechcem tu davat nejake konkretne linky na auta, ale ceny sa tak pohybuju. Editováno: 6. Listopad 2022, autor: houmr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinak34 Vloženo 7. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2022 Já tohle řešil před půl rokem když jsem vybíral auto pro manželku. Vyloženě jsem šel po 1.2tsi 81kw, takže jsem oželel že by mohla být fabia novější, ale zase jsem našel s nízkým nájezdem (42tisíc km, do provozu 1/2017). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 7. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2022 @Martinak34lenze to je MC a to je mimo rozpocet, co tu bol pisany. Jednoducho za 220tKc nezozenie mlade, vybavene a s malym najazdom. Bude to musiet byt volba kompromisu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 12. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2022 Tak kluci,zase tu mame favorita. https://auto.bazos.cz/inzerat/159638059/skoda-fabia-12tsi-91tkm-combi.php Informace+o+jednotlivém+vozidle15626291971796851066.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 12. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2022 Kluci,daji se pouzit disky z F2 nebo je tam jina roztec a rozmer gum 15 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2022 Ta vypadá dobře. Disky F2 i F3 mají rozteč stejnou, ale rozměr gum i ET disku jsou jiné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 12. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2022 @maros ta vypadá zatím nejlépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 12. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2022 JJ,i segre se libi. Pojedeme se podivat na ni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2022 Kluci,ti co maji 1,2tsi jak vam bere spojka ? Pri rychle (bylo sero ) obhlidce - se mi zda ze ta spojka bere dost vysoko,je to normalni nebo nekdo uz ji tady pomohl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 14. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2022 Na 1.2 TSI mi bere normálně odspoda, najeto 85 tis.km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 14. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2022 @maros Ta vypada dobre, slusna vybava, motor dobra volba ;-) Spojka zabera vyssie 110tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2022 Takze uvidime,na zkusebce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 15. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2022 V 14. 11. 2022 na 17:39, maros napsal: Kluci,ti co maji 1,2tsi jak vam bere spojka ? Pri rychle (bylo sero ) obhlidce - se mi zda ze ta spojka bere dost vysoko,je to normalni nebo nekdo uz ji tady pomohl ? Mě bere pěkně odspoda. Nájezd 172000 tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 27. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2022 Dneska projizdka v jine f3 a spojka mirne za pulkou brala . najezd 87 tis Zitra se snad podari zajet na tu z odkazu, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arokysjerdno Vloženo 13. leden 2023 Sdílet Vloženo 13. leden 2023 Nejsem si jistý jestli to sem patří ale zkusím ( když tak mne nekamenujte) ... Schválně jsem byl v jednom nejmenovaném autobazaru se zeptat kolik bych za svou fábii dostal ... když mi řekli, že cca 120.000,- Kč tak sem myslel že mne jebne ... Škoda Fabia 1.0 TSi 70 Kw, r.v. 2018 najeto cca 45 tis. km nebouraná, výbava TRUMF, navíc zámek zpátečky, loketka, zadní parkovací senzory a folie na sklech ... chci moc nebo je to podle vás reálná cena ? za mne tak o 80000 pod ... díky za názory ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemra79 Vloženo 14. leden 2023 Sdílet Vloženo 14. leden 2023 koukni na bazos a najdi podobny. Otazka, jestli jsi ochotny prodat prez bazos. Jinak budes muset akceptovat cenu autobazaru. Autobazarnik treba pozna, ze nechces prodat, tak s tebou neztraci cas a popichnul te. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arokysjerdno Vloženo 14. leden 2023 Sdílet Vloženo 14. leden 2023 Njn. Vykoupí za 120 a hned da na plac za 200 - holt kseft je kseft ... Ale stejne v dnesni dobe neni nic zajimaveho v pomeru cena/vykon z novych aut u skodovky a na RS octavy fakt nemám 😂takze doufam ze vydrzi dlouho ... Elektro sracky nepodporuju. Auto ma smrdet po benzinu nebo nafte nebo plynu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemra79 Vloženo 14. leden 2023 Sdílet Vloženo 14. leden 2023 snaha kazdyho obchodnika, levne koupit, draho prodat a pozde platit faktury. Ja zas to mam trochu jinak, auto musi jezdit a je mi jedno po cem smrdi. Ja bych kolem komina klidne naky elektrovehement poridil, treba uplne maly. Nemam k tumu predsudky, ale musi to financne davat trochu smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 14. leden 2023 Sdílet Vloženo 14. leden 2023 (editace) @arokysjerdno Si myslím že reálně bys to mohl prodat i za víc tak 230-260K jestli máš servisní historii jako že asi jo a z bazaru bys těch 190-200K dostal. 120 byla otevírací cena a čekal na vyjednávání, nebo opravdu poznal že jen zkoušíš a chtěl se tě zbavit. @lemra79 Máš pravdu s elektro autem, problém je že malé vozy se nevyrábí a kvůli politice emisí ani nebudou. Eletro vozy jako enyaq a pod, jsou ty nejmenší, které výhledově na trhu budou. Očekávají se zatím spíš větší, např. elektrizovaný Kodiaq a pod. Do dnes lituji že jsem nekoupil eletrické citigo nebo VW up! jeté už to nechci. Editováno: 14. leden 2023, autor: 15degren 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 14. leden 2023 Sdílet Vloženo 14. leden 2023 Myslím, že není třeba zatahovat EV do každé diskuze, kór když sem to ani vzdáleně nepatří (a navíc @15degren, neprotiřečíš si? "Eletro vozy jako enyaq a pod, jsou ty nejmenší, které výhledově na trhu budou. Očekávají se zatím spíš větší, např. elektrizovaný Kamiq a pod. "). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. leden 2023 Sdílet Vloženo 14. leden 2023 Pánové, držte se tématu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.