Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím

Snažil jsem se hledat, ale nenašel přímou odpověď. Kolik ampér lze bezpečně odebírat z 12v zásuvky na středové konzole (verze bez podsvětlení). Nejedná se mi o jak dlouho vydrží baterka, ale čistě o dimenzování vodičů, pojistky a samotného konektoru.

Díky

Pojistka tam je 15A a kabel je 1,5mm což je dostačující. ALE POZOR!!! Je potřeba použít při odběru vyšších proudů kvalitní zástrčku! Hlavně ne tu s pojistkou a pružinkou. 

No je univerzální na malou a velkou zásuvku. Má ale dole prsten co drží v tom spodním kontaktu protože je potřeba aby řádně držela. Největší problém je když se vyhřeje ten pružící plíšek u pojistky a pak to topí a topí až se upeče i zásuvka v autě! Já používám ty nejlevnější černočervené kde je plus přiletován přímo na kontakt a pootočením vnější kontakty zaskočí do drážek v zásuvce pokud je má. Mám s tím mnohaleté zkušenosti kdy autolednice běžela cestou a v Chorvatsku 12 dní v kuse. Tam z počítačovýho zdroje s napětím 15V. Hlavně to nejdříve zapni a po delší době zkus zda to moc nehřeje teplý to bude vždy.

• Autor

Samozřejmě to budu ze začátku pořádně hlídat. Plánuji na to připojit DC-DC převodník na napájení NTB. Těch 6A je špičkový příkon včetně ztrát na převodníku. Předkládám, že většinu času nebudu odebírat více jak 3A. :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.