Čočkyn Vloženo 5. Květen 2019 Sdílet Vloženo 5. Květen 2019 Nějaké info co by mohlo být nového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk83 Vloženo 5. Květen 2019 Sdílet Vloženo 5. Květen 2019 Na briskoda.com som nasiel toto... MY20 Karoq.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 5. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2019 (editace) A jen se ujistím, když mám objednáno a termín výroby nastavený na svou žádost až na Prosinec 2019 tak bude auto vyrobeno dle MR 2020 že? Jinak ten Blind spot detect to se mi líbí ta změna a i zadní nápis Škoda místo loga. Editováno: 5. Květen 2019, autor: Čočkyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor12 Vloženo 5. Květen 2019 Sdílet Vloženo 5. Květen 2019 Podle toho dokumentu produkce MY2019 bude končit W27 a od W28 už by se mělo jet na MY2020. Mají tam ale výjimku na 1.5 TSI ACT Manual 110kW DSG (od W40), což moc nechápu. Že by toho měli tolik na skladě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 6. Květen 2019 Sdílet Vloženo 6. Květen 2019 Kodiaq asi na tom bude +- stejně tipuji - myslím ty změny. No na skladě nevím, právě že 1,5tsi je nedostatkové zboží a v rámci koncernu vyprodanej. Ten dodatek s 1,5tsi taky nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave_m Vloženo 6. Květen 2019 Sdílet Vloženo 6. Květen 2019 spíše mi u MY2020 přijde nejzajímavější "KESSY key with motion sensor" :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 6. Květen 2019 Sdílet Vloženo 6. Květen 2019 Takto to vypadá u Kodiaqu. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 6. Květen 2019 Sdílet Vloženo 6. Květen 2019 před 1 hodinou, dave_m napsal: spíše mi u MY2020 přijde nejzajímavější "KESSY key with motion sensor" :-) Přesně to jsem chtěl zmínit. Takový Keyless Defender v podobě patentu p. Čechráka v podání ŠA (pokud tedy nepoužili jeho patent) Jinak co se týče nápisu namísto znaku na zádi auta, tak na prodlouženém skle v podání Rapidu SB nebo Scaly je výraznější a působí mnohem více elegantněji, než na karoserii. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macik68 Vloženo 6. Květen 2019 Sdílet Vloženo 6. Květen 2019 Ten klíč je OK, ale to jen napravují chyby. "Nejzajímavější" mi přijde to zdražení naftových motorů o 2000€, jak píšou na první straně. Někde na tu elektromobilitu vydělat musíme, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor12 Vloženo 7. Květen 2019 Sdílet Vloženo 7. Květen 2019 Taky jsem na to navýšení zíral. Ale není tam ani vypsaný konkrétní typ motoru a ze by se to zvedalo plošně se mi nechce zdát. Budu doufat, že u mnou chtěného 2.0 TDI 110 kW to tolik nebude ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 8. Květen 2019 Sdílet Vloženo 8. Květen 2019 To muze byt (doufam) nejake uk specifikum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 10. Květen 2019 Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 Tak majitelia sucasnych dieslov aapon nestratia na hodbote az topko:D pri predaji uz vidim ako kazdi napise sucasnu cenu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Květen 2019 Sdílet Vloženo 11. Květen 2019 To nejsou udaje pro CZ trh, tady to muze byt jinak. At uz vyssi nebo nizsi zdrazeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 11. Květen 2019 Sdílet Vloženo 11. Květen 2019 Neví někdo, jestli se časem znovu neobjeví v ceníku 2.0 TDI 4x4 manuál? Že bych si počkal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 S manuálem jim nevychází emise tak jak by si představovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 14. Květen 2019 Sdílet Vloženo 14. Květen 2019 Kdyz uz, tak radeji variantu 2.0 TDI s DSG, ale jako dvojkolku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 27. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Obnovuji. Ví někdo něco pro CZ trh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 @Čočkyn vydrž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.dj1 Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 O kolik pak se auto zdražilo? Já včera objednal Sportline, tak předpokládám, že auto bude vyrobeno ve stavu MR20 a cena bude stejná jako při objednání. Aby mi prodejce nevolal, že se auto zdražilo o několik tisíc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 pokud uz je uzavrena a podepsana smlouva, cena zistava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor12 Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 A ten pohybový senzor na KESSY tam není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zikina Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Který týden se spustí výroba MR2020? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 odpoved je o par prispevku vyse v tomto vlakne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 29. Květen 2019 Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 Ano. U fabie to už bylo takto komunikováno někdy v průběhu minulého roku, a někteří novináři z toho plašili, že fabia dostane Udržování jízdního pruhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 29. Květen 2019 Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 Bracha ma Kodiaqa 07/2017 a kdyz mel problem s Blind Spot, tak mu hlasilo auto problem se Side Assist, takze asi nekde ve firmware se toto oznaceni pouziva delsi dobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.