Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

A jen se ujistím, když mám objednáno a termín výroby nastavený na svou žádost až na Prosinec 2019 tak bude auto vyrobeno dle MR 2020 že? Jinak ten Blind spot detect to se mi líbí ta změna a i zadní nápis Škoda místo loga.

Edited by Čočkyn
Posted

Podle toho dokumentu produkce MY2019 bude končit W27 a od W28 už by se mělo jet na MY2020. Mají tam ale výjimku na 1.5 TSI ACT Manual 110kW DSG (od W40), což moc nechápu. Že by toho měli tolik na skladě?

Posted

Kodiaq asi na tom bude +- stejně tipuji - myslím ty změny.  No na skladě nevím, právě že 1,5tsi je nedostatkové zboží a v rámci koncernu vyprodanej. Ten dodatek s 1,5tsi taky nechápu.

Posted
před 1 hodinou, dave_m napsal:

spíše mi u MY2020 přijde nejzajímavější "KESSY key with motion sensor" :-)

Přesně to jsem chtěl zmínit. Takový Keyless Defender v podobě patentu p. Čechráka v podání ŠA (pokud tedy nepoužili jeho patent) ;)

Jinak co se týče nápisu namísto znaku na zádi auta, tak na prodlouženém skle v podání Rapidu SB nebo Scaly je výraznější a působí mnohem více elegantněji, než na karoserii.

• Pozitivní 1
Posted

Ten klíč je OK, ale to jen napravují chyby. "Nejzajímavější" mi přijde to zdražení naftových motorů o 2000€, jak píšou na první straně. Někde na tu elektromobilitu vydělat musíme, že?

Posted

Taky jsem na to navýšení zíral. Ale není tam ani vypsaný konkrétní typ motoru a ze by se to zvedalo plošně se mi nechce zdát. Budu doufat, že u mnou chtěného 2.0 TDI 110 kW to tolik nebude ?

• 2 weeks later...
Posted

O kolik pak se auto zdražilo? Já včera objednal Sportline, tak předpokládám, že auto bude vyrobeno ve stavu MR20 a cena bude stejná jako při objednání. Aby mi prodejce nevolal, že se auto zdražilo o několik tisíc ?

Posted

Bracha ma Kodiaqa 07/2017 a kdyz mel problem s Blind Spot, tak mu hlasilo auto problem se Side Assist, takze asi nekde ve firmware se toto oznaceni pouziva delsi dobu