Hans5 Vloženo 17. Duben 2021 Sdílet Vloženo 17. Duben 2021 Dneska jedna jízda v mokru a bordelu na silnici a už je tam zase hafo písku a kamínků. Todle soudruzi z MB teda nedotáhli............. :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 2. Květen 2021 Sdílet Vloženo 2. Květen 2021 Tak to je malá věc oproti tomu, co je skryto pod plastovým podběhem předních kol. Tam je to doupě humusu. Dnes při přezouvačce kol povinná očista tohoto prostoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marhor Vloženo 2. Květen 2021 Sdílet Vloženo 2. Květen 2021 V 28. 2. 2021 na 16:17, marhor napsal: Jak výše popsáno, bral jsem to také jako "nutné zlo" a při každém mytí auta to vysprchoval a neřešil to. Ovšem dnes jsem objevil tenhle nedostatek, auto ješte nemá dva roky. Taky jsem včera přezouval a podběhy byly proti loňsku výrazně čistší (asi bylo víc sněhu...) . Jenže jsem objevil odloupnutý lak i na pravých dveřích vzadu, podobné místo jako vlevo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 2. Květen 2021 Sdílet Vloženo 2. Květen 2021 Tak to je pech- Reklamace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marhor Vloženo 2. Květen 2021 Sdílet Vloženo 2. Květen 2021 Jj, tak za měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marhor Vloženo 11. Červen 2021 Sdílet Vloženo 11. Červen 2021 Dnes jsem reklamoval odloupnutý lak u levých i pravých zadních dveří, začíná to už rezivět. Nafoceno, posláno do fabriky, čeká se na vyjádření. Odhadovaný čas opravy 4-5 dnů, bez nároku na náhradní vozidlo. Takže když vám začne po dvou letech rezavět nová škodovka, budete týden bez auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 12. Červen 2021 Sdílet Vloženo 12. Červen 2021 Tak to je hnus. Tak rychle koroze. Já mám svého šediváka skoro 4 roky a nic. Kle, klep, klep. Snad dají nové dveře a ne jen zaretušují strupy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 12. Červen 2021 Sdílet Vloženo 12. Červen 2021 To jsem zvědav jestli to uznají, když je mechanicky poškozen povrch...Jinak kdysi mi na záruku taky opravovali auto lakováním a náhradní auto mi dali. Záleží i na servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 2. Září 2021 Sdílet Vloženo 2. Září 2021 Take se mi dostavaly necistoty u zadnich dveri. Asi pres pul rokem jsem to castecne vyresil nalepenim dutinkoveko tesneni v delce asi 50 cm. Rekl bych, ze to z 90 % problem odstranilo. Zejmena se nedostavaji kaminky az na dvere. Uprava za par korun a nepusobi to rusive. (Na fotce je jeste videt pruhledna lepici paska. Tou jsem prelepil tu puvodni, kterou se mi podarilo poskodit.) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 2. Září 2021 Sdílet Vloženo 2. Září 2021 Parádní práce. Nepochopím, proč to tam nedali sami ze ŠA a "vyřešili" to tou průhlednou přelepkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marhor Vloženo 11. Září 2021 Sdílet Vloženo 11. Září 2021 Tento týden konečně provedena záruční oprava. Jen přelakováno, nový černý těsnící pásek na dveřích. Lepící páska použita není. Auto bylo tři dny v servisu. Už mám koupené těsnění do oken dle @Pytlák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marhor Vloženo 23. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2021 Po 14 dnech vypadají zadní dveře takto. Spoiler Ale chce to gumu po celém oblouku až nahoru, vpravo jsem končil níž a je to špinavé. Jdu koupit černou gumu. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 26. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2021 V 11. 11. 2019 na 10:40, muto33 napsal: Zdravím. Pro jistotu jsem před zimou nalepil na roh zadních dveří folii. Uvidim jak se to bude chovat. Ahoj, co je to za folii? taky jí tam dám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 29. Červen 2022 Sdílet Vloženo 29. Červen 2022 Dneska přišli , tak uvidíme jestli to bude něco platný😜 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 30. Červen 2022 Sdílet Vloženo 30. Červen 2022 Hotovo😉👍 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasik Vloženo 16. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2022 V 2. 9. 2021 na 7:50, Pytlák napsal: Take se mi dostavaly necistoty u zadnich dveri. Asi pres pul rokem jsem to castecne vyresil nalepenim dutinkoveko tesneni v delce asi 50 cm. Rekl bych, ze to z 90 % problem odstranilo. Zejmena se nedostavaji kaminky az na dvere. Uprava za par korun a nepusobi to rusive. (Na fotce je jeste videt pruhledna lepici paska. Tou jsem prelepil tu puvodni, kterou se mi podarilo poskodit.) Prosím o rozměr těsnění. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 20. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2022 Ke změření jsem se dostal až teď byla dovolená). Šířka 12mm, výška 10mm. Už je to ale trochu deformované, jak jsou pořád zavřené dveře. Původně to mohlo být 12x12mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskymartin Vloženo 28. Září 2022 Sdílet Vloženo 28. Září 2022 V 29. 6. 2022 na 13:14, Catexcavator napsal: Dneska přišli , tak uvidíme jestli to bude něco platný😜 ahoj prosim te muzes mi poslat nejaky odkaz na ty gumy? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasik68 Vloženo 28. Září 2022 Sdílet Vloženo 28. Září 2022 (editace) před 11 minutami, laskymartin napsal: ahoj prosim te muzes mi poslat nejaky odkaz na ty gumy? diky třeba tady: https://www.levne-naradi.cz/tesneni-d-40m-14x12mm-cerna-pl/?gclid=EAIaIQobChMI5aux6Ie3-gIVjax3Ch1ItAwSEAQYASABEgKciPD_BwE Editováno: 28. Září 2022, autor: pasik68 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 28. Září 2022 Sdílet Vloženo 28. Září 2022 https://m.aliexpress.com/item/1005001736731165.html?spm=a2g0o.cart.0.0.155e3c00LdlhCt&mp=1&gatewayAdapt=Pc2Msite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 31. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2022 V 30. 6. 2022 na 11:00, Catexcavator napsal: Hotovo😉👍 Hodnocení po půl roce , za mě 👍👍👍, žádný písek ani špína na těsnící gumě. Dnes jsem dělal očistu po sněhu a následném sajrajtu na silnicích a jen minimálně špinavé u spodního rantlu dveří. Určitě se vyplatí koupit. Jinak všem hodně kilometrů bez oprav a nehod v roce 2023😉🥂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondula Vloženo 8. Duben 2023 Sdílet Vloženo 8. Duben 2023 (editace) Kdyby měl nekdo zájem o ty kryty, dam zdarma. Karoqa už nemám... Už jsou pryč! Editováno: 8. Duben 2023, autor: Tondula 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kavalero Vloženo 16. Červen 2023 Sdílet Vloženo 16. Červen 2023 Namontováno. Kryty přesně pasují. Bez chyby. Děkuji uživateli Tondula za přenechání krytů. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vencam Vloženo 16. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2023 (editace) Souhlas s funkčností plastových doplňků z Číny. Montáž v pohodě ani není nutno sundavat kola. K fotkám - nevím proč se po vložení otočily. Editováno: 16. Červenec 2023, autor: vencam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joejog Vloženo 2. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2023 (editace) Já jen nechápu, proč tu gumu na okraji dveří uřízli takhle blbě a nenechali jí až do konce oblouku nahoru, mám auto pár dní a občas prší, takže ani u FL nevyřešeno a stejně blbě to těsní. Budu objednávat plasty, ale mám sportline bez lemů a na na tom to o trochu více odstává. Každopádně toto řešení je od ŠA špatné a muselo jim být jasné , že se tam bude dostávat bordel....... prozatím, jsem to vyřešil silikonovou hadičkou ze staré sprchové hadice (ta kovová opletená). Ta hadička uvniř se přesně vejde dovnitř oblouku těsnění , které je na bladníku a doléhají na něj dveře. Na horním konci je v něm otvor, hadičku stačí trochu namazat silikonovým olejem a strčit dovnitř až dolu (je to 57,5 cm). Efekt to má takový, že těsnění je pak o něco pevnější a dveře lépe těsní. Editováno: 9. Srpen 2023, autor: joejog dplnění informací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.