Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To bude ono, protože světýlka odpadla už 22KT 2016. Na první OIII už jsem je neměl.

Zřejmě ano, to vnitřní ambientní osvětlení totiž mám. 

Tak, tak... V Style boli k ambientnému osvetleniu, potom štandardne v LaK a RS tuším /v čase keď som objednával - december 2017/.

Dneska mi bylo řečeno, že prý pozičky byly zrušené 48KT a nahrazeny odrazkou, nevím nějak se mi tomu nechce věřit, můžete to někdo potvrdit nebo vyvrátit?

Co se týká osvětlení v zrcátkách zatím prý zjišťujou, protože aktuálně ve všech cenících a výrobních programech je osvětlení je ŠA stále nabízeno, ale naznačili mi, že prý to asi nepůjde dodělat, že by to bylo moc složité, a že to prý nejspíš ani nepůjde technicky, tak že nejspíš ŠA poskytne nějakou slevu. To se mi, ale nelíbí!!!! :-( Když vím, že to doděla lze a myslím si že to není nikterák náročné???

Můžete mi někdo poradit s kým se to případně dá řešit napřímo, protože mám takový pocit, že to salon moc řešit nechce - respektive ten prodejce mi přijde dost mimo mísu.

Na přímo bych to řešil rovnou se zákaznickým oddělením Škodovky.

• 2 týdny později...

Já měl výrobu 36 týden 2019, výbava style plus extra a poziční světla ve dveřích a osvětlení nástupního prostoru mám. Zrcátka zatmavovací, sklápěcí, světla jsou zespoda... zvláštní.

u mě přelom října/listopadu 2019, zatmavovací zpětná + hlídání mrtvého úhlu ve Style a osvětlení nást. prostoru mám

výpadek dodávky? měl jsem to takhle přesně u Berlinga. Místo dvoupolohových tlačítek na ovládání oken, jednopolohové a bez automatického dojezdu a hlavně bez omluvy ...

Octavia Combi 125 let v konfigurátoru.

Já myslel, že někdy v této době již bude končit výroba OIII. A ona se dá ještě objednat.

• 1 měsíc později...

Už ne. Netuším, zda už skončila výroba, ale z konfigurátoru už před nějakým tím pátkem zmizela.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.