Únor 25, 20205 r Tak, tak... V Style boli k ambientnému osvetleniu, potom štandardne v LaK a RS tuším /v čase keď som objednával - december 2017/.
Únor 25, 20205 r Dneska mi bylo řečeno, že prý pozičky byly zrušené 48KT a nahrazeny odrazkou, nevím nějak se mi tomu nechce věřit, můžete to někdo potvrdit nebo vyvrátit? Co se týká osvětlení v zrcátkách zatím prý zjišťujou, protože aktuálně ve všech cenících a výrobních programech je osvětlení je ŠA stále nabízeno, ale naznačili mi, že prý to asi nepůjde dodělat, že by to bylo moc složité, a že to prý nejspíš ani nepůjde technicky, tak že nejspíš ŠA poskytne nějakou slevu. To se mi, ale nelíbí!!!! :-( Když vím, že to doděla lze a myslím si že to není nikterák náročné??? Můžete mi někdo poradit s kým se to případně dá řešit napřímo, protože mám takový pocit, že to salon moc řešit nechce - respektive ten prodejce mi přijde dost mimo mísu.
Březen 9, 20205 r Já měl výrobu 36 týden 2019, výbava style plus extra a poziční světla ve dveřích a osvětlení nástupního prostoru mám. Zrcátka zatmavovací, sklápěcí, světla jsou zespoda... zvláštní.
Březen 9, 20205 r u mě přelom října/listopadu 2019, zatmavovací zpětná + hlídání mrtvého úhlu ve Style a osvětlení nást. prostoru mám
Březen 10, 20205 r výpadek dodávky? měl jsem to takhle přesně u Berlinga. Místo dvoupolohových tlačítek na ovládání oken, jednopolohové a bez automatického dojezdu a hlavně bez omluvy ...
Březen 10, 20205 r Já myslel, že někdy v této době již bude končit výroba OIII. A ona se dá ještě objednat.
Duben 29, 20205 r Už ne. Netuším, zda už skončila výroba, ale z konfigurátoru už před nějakým tím pátkem zmizela.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.