bojler Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 To bude ono, protože světýlka odpadla už 22KT 2016. Na první OIII už jsem je neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 Zřejmě ano, to vnitřní ambientní osvětlení totiž mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 Tak, tak... V Style boli k ambientnému osvetleniu, potom štandardne v LaK a RS tuším /v čase keď som objednával - december 2017/. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 Dneska mi bylo řečeno, že prý pozičky byly zrušené 48KT a nahrazeny odrazkou, nevím nějak se mi tomu nechce věřit, můžete to někdo potvrdit nebo vyvrátit? Co se týká osvětlení v zrcátkách zatím prý zjišťujou, protože aktuálně ve všech cenících a výrobních programech je osvětlení je ŠA stále nabízeno, ale naznačili mi, že prý to asi nepůjde dodělat, že by to bylo moc složité, a že to prý nejspíš ani nepůjde technicky, tak že nejspíš ŠA poskytne nějakou slevu. To se mi, ale nelíbí!!!! :-( Když vím, že to doděla lze a myslím si že to není nikterák náročné??? Můžete mi někdo poradit s kým se to případně dá řešit napřímo, protože mám takový pocit, že to salon moc řešit nechce - respektive ten prodejce mi přijde dost mimo mísu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 Na přímo bych to řešil rovnou se zákaznickým oddělením Škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobil-man Vloženo 9. Březen 2020 Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 Já měl výrobu 36 týden 2019, výbava style plus extra a poziční světla ve dveřích a osvětlení nástupního prostoru mám. Zrcátka zatmavovací, sklápěcí, světla jsou zespoda... zvláštní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.vrbka Vloženo 9. Březen 2020 Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 u mě přelom října/listopadu 2019, zatmavovací zpětná + hlídání mrtvého úhlu ve Style a osvětlení nást. prostoru mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 výpadek dodávky? měl jsem to takhle přesně u Berlinga. Místo dvoupolohových tlačítek na ovládání oken, jednopolohové a bez automatického dojezdu a hlavně bez omluvy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yogg Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 Octavia Combi 125 let v konfigurátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 Já myslel, že někdy v této době již bude končit výroba OIII. A ona se dá ještě objednat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radlat Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 Už ne. Netuším, zda už skončila výroba, ale z konfigurátoru už před nějakým tím pátkem zmizela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.