Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

U startování tlačítkem existuje něco podobného, jako se dělá u klíčků, že se dá do první polohy, chviličku se počká, než zhasnou kontrolky a pak se nastartuje?

Nebo tohle vůbec, jen sednu, zmáčknu tlačítko a hotovo?

Vloženo

Nebo-li, pokud máš zmačklou spojku, nastartuje se. Pokud nemáš zmačklou spojku, tak je to jakoby otočils klíček jen do první polohy (rozsvítí se kontrolky atd.)

Vloženo (editace)

Jinak jak píšete o tom bezdrátovém smartlinku, jak nebudete potřebovat kabel, tak stejně díky rychlejšímu vybíjení stejně budete potřebovat kabel pro dobíjení telefonu (alespoň na delší trasy)...Mě prodejce tvrdil (když mi v mnou poptávané skladovce chybělo bezdrátové dobíjení), že bezdrátová nabíječka při využívání smartlinku nedokáže telefon tak rychle dobíjet a telefon se stejně vybíjí...Tím chci říct, že úplně bezdrátově se stejně ve Scale fungovat nedá (alespoň ty delší trasy)...

Editováno: , autor: hannys85
Vloženo

Na delší trasu určitě kabel bude lepší, ale jinak to vybíjení je při bezdrátu taková povídačka pro děti. Za 40 minut při zapnuté navigaci mně zmizí max 4% na iphonu SE to nemá baterku ani 2000mAh.

Vloženo

@dafr A mělo by se tak startovat? Nejdřív zmáčknout tlačítko, nechat projet kontrolky a až potom spojku a znovu tlačítko?

Nebo tady není potřeba s těma kontrolkama a může se "natvrdo"?

Vloženo

To nemám radost, že po takové chvíli už blbne tlačítko.

Nj, to je holt ta elektronika, bez které už si ale člověk nové auto nekoupí no :(

Jinak můj telefon bezdrátové dobíjení stejně nemá a kabel je to poslední, co by mi vadilo v tom autě.

Takže pokud má style v základu Smartlink, čili připojím přes kabel a waze pojede na displeji, bohatě mi stačí a jen šťastný.

Jinak ten telefon se připojí do jedné z těch USB c nebo na tohle se připojí někde přímo z boku displeje, aby tam jela ta navigace?

Vloženo

V tom případě máš jednodušší výběr, jj připojíš do jednoho z USB-C, pak už se telefon spojí s autem a vše ovládáš na displeji infotainmentu, je to skvělá věc. 

Vloženo

A v tom případě zvuk navigace ovládám v telefonu?

Nebo obojí nastavuju na displeji?

Protože předpokládám i zvuk navigace převezmou repro v autě.

Vloženo

@hannys85 S tou nemožností využívat bezdrátové dobíjení na delší trasy nesouhlasím. Včera kratší výlet a i zde je znát, že při jedoucím Waze, Hudbě to stačilo dobíjet a baterka šla nahoru. A to si tam ještě v pozadí něco dělal Firefox, což už jsem mu právě zatrhnul :)

baterie.thumb.png.22197be4529715072eb797152b4fa3b9.png

@cajky Třeba ve Waze si můžes zvolit, jestli ti má jít zvuk přes repro v autě nebo repro telefonu (nesníží ti hlasitost hudby v autě, tj. tolik to neruší, ale zase to můžeš přeslechnout).

Vloženo (editace)
před 2 hodinami, cajky napsal:

@dafr A mělo by se tak startovat? Nejdřív zmáčknout tlačítko, nechat projet kontrolky a až potom spojku a znovu tlačítko?

Nebo tady není potřeba s těma kontrolkama a může se "natvrdo"?

Na nic nečekáš, zmáčkneš spojku a startuješ rovnou. To jsem ti jen popisoval příklad, když chceš "zapnout zapalování" bez nastartování, protože ses tuším ptal, jestli je tam něco jako první poloha klíčku.

Editováno: , autor: dafr
doplnění textu
Vloženo
Před hodinou, cajky napsal:

A v tom případě zvuk navigace ovládám v telefonu?

Nebo obojí nastavuju na displeji?

Protože předpokládám i zvuk navigace převezmou repro v autě.

Myslím, že při přehrání zvuku z Waze se trochu stlumí rádio a pak se zase zesílí.

Vloženo

waze při pokynech tlumí rádio i když po různých aktualizacích ho musím znova nastavovat, včera mi házelo nesmyslné trasy za jízdy a přestává mė to už bavit.

Vloženo

U elektrického jsem měl za to, že jde otevřít jen přes klíček a zavřít přes tlačítko.

Proto se ptám, jestli jde i manuálně, že chytnu za klasické madlo.

Nerad bych právě v případě pouze na ten klíček, kdyby se to někde rozbilo, abych se dostal do kufru.

Vloženo

@cajky Rozumím tvým obavám a nevím jak je to u el. dveří, ale to by si člověk dneska nemohl koupit nic :-D A že se porouchá otevírání kufru je asi to poslední, čeho bych se obával.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...