cajky Vloženo 6. Červen 2020 Sdílet Vloženo 6. Červen 2020 U startování tlačítkem existuje něco podobného, jako se dělá u klíčků, že se dá do první polohy, chviličku se počká, než zhasnou kontrolky a pak se nastartuje? Nebo tohle vůbec, jen sednu, zmáčknu tlačítko a hotovo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Červen 2020 Sdílet Vloženo 6. Červen 2020 Jen sedneš, zmáčkneš spojku a stiskneš tlačítko. Ostatně u klíčku je to stejné, jen s ním "ťukneš" do 2. polohy a auto už se o zbytek startu postará samo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 6. Červen 2020 Sdílet Vloženo 6. Červen 2020 Nebo-li, pokud máš zmačklou spojku, nastartuje se. Pokud nemáš zmačklou spojku, tak je to jakoby otočils klíček jen do první polohy (rozsvítí se kontrolky atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hannys85 Vloženo 6. Červen 2020 Sdílet Vloženo 6. Červen 2020 (editace) Jinak jak píšete o tom bezdrátovém smartlinku, jak nebudete potřebovat kabel, tak stejně díky rychlejšímu vybíjení stejně budete potřebovat kabel pro dobíjení telefonu (alespoň na delší trasy)...Mě prodejce tvrdil (když mi v mnou poptávané skladovce chybělo bezdrátové dobíjení), že bezdrátová nabíječka při využívání smartlinku nedokáže telefon tak rychle dobíjet a telefon se stejně vybíjí...Tím chci říct, že úplně bezdrátově se stejně ve Scale fungovat nedá (alespoň ty delší trasy)... Editováno: 6. Červen 2020, autor: hannys85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 Na delší trasu určitě kabel bude lepší, ale jinak to vybíjení je při bezdrátu taková povídačka pro děti. Za 40 minut při zapnuté navigaci mně zmizí max 4% na iphonu SE to nemá baterku ani 2000mAh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajky Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 @dafr A mělo by se tak startovat? Nejdřív zmáčknout tlačítko, nechat projet kontrolky a až potom spojku a znovu tlačítko? Nebo tady není potřeba s těma kontrolkama a může se "natvrdo"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 Slapnout spojku (brzdu u dsg) zmačknout tlačítko a samo startuje. Teda pokud se to nezacne ku..it. Mi uz tlačítko začína zlobit. Musim ho déle držet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 Na kontroly se čekat nemusí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajky Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 To nemám radost, že po takové chvíli už blbne tlačítko. Nj, to je holt ta elektronika, bez které už si ale člověk nové auto nekoupí no :( Jinak můj telefon bezdrátové dobíjení stejně nemá a kabel je to poslední, co by mi vadilo v tom autě. Takže pokud má style v základu Smartlink, čili připojím přes kabel a waze pojede na displeji, bohatě mi stačí a jen šťastný. Jinak ten telefon se připojí do jedné z těch USB c nebo na tohle se připojí někde přímo z boku displeje, aby tam jela ta navigace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 V tom případě máš jednodušší výběr, jj připojíš do jednoho z USB-C, pak už se telefon spojí s autem a vše ovládáš na displeji infotainmentu, je to skvělá věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajky Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 A když mi tam běží navigace, jde mít souběžně pustene rádio? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 Jasně, ze jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajky Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 A v tom případě zvuk navigace ovládám v telefonu? Nebo obojí nastavuju na displeji? Protože předpokládám i zvuk navigace převezmou repro v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 @hannys85 S tou nemožností využívat bezdrátové dobíjení na delší trasy nesouhlasím. Včera kratší výlet a i zde je znát, že při jedoucím Waze, Hudbě to stačilo dobíjet a baterka šla nahoru. A to si tam ještě v pozadí něco dělal Firefox, což už jsem mu právě zatrhnul :) @cajky Třeba ve Waze si můžes zvolit, jestli ti má jít zvuk přes repro v autě nebo repro telefonu (nesníží ti hlasitost hudby v autě, tj. tolik to neruší, ale zase to můžeš přeslechnout). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 V nastaveniach Waze si vieš zvoliť, či zvuk navigácie sa má prehrávať z mobilu alebo cez repro auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 Před hodinou, cajky napsal: To nemám radost, že po takové chvíli už blbne tlačítko. Většinou s tím nejsou problémy krom pár vyjímek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 Waze funguje len na datach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 Me to funguje tak, ze minimalne pri zadani trasy data mit musis a pak, kdyz uz nejsou, tak se ti trasa neaktualizuje, coz pak prijdes o to nejlepsi. Takze data potrebujes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 (editace) před 2 hodinami, cajky napsal: @dafr A mělo by se tak startovat? Nejdřív zmáčknout tlačítko, nechat projet kontrolky a až potom spojku a znovu tlačítko? Nebo tady není potřeba s těma kontrolkama a může se "natvrdo"? Na nic nečekáš, zmáčkneš spojku a startuješ rovnou. To jsem ti jen popisoval příklad, když chceš "zapnout zapalování" bez nastartování, protože ses tuším ptal, jestli je tam něco jako první poloha klíčku. Editováno: 7. Červen 2020, autor: dafr doplnění textu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 Před hodinou, cajky napsal: A v tom případě zvuk navigace ovládám v telefonu? Nebo obojí nastavuju na displeji? Protože předpokládám i zvuk navigace převezmou repro v autě. Myslím, že při přehrání zvuku z Waze se trochu stlumí rádio a pak se zase zesílí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 waze při pokynech tlumí rádio i když po různých aktualizacích ho musím znova nastavovat, včera mi házelo nesmyslné trasy za jízdy a přestává mė to už bavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajky Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 U kufru, který má elektrické otevírání, jde otevírat i manuálně nebo jen elektricky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 Jak myslíš manuálně? Normálně chytneš za madlo, stiskneš a kufr se otevře u el. dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajky Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 U elektrického jsem měl za to, že jde otevřít jen přes klíček a zavřít přes tlačítko. Proto se ptám, jestli jde i manuálně, že chytnu za klasické madlo. Nerad bych právě v případě pouze na ten klíček, kdyby se to někde rozbilo, abych se dostal do kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wazi Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 @cajky Rozumím tvým obavám a nevím jak je to u el. dveří, ale to by si člověk dneska nemohl koupit nic :-D A že se porouchá otevírání kufru je asi to poslední, čeho bych se obával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.