PavelB1011 Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 Kufr jde otevřít a zavřít: 1)tlačítkem na klíči 2) tlačítkem u řidiče 3) klasicky tlačítkem v madle kufru a zavřít pak tlačítkem na vnitřní hraně dvěří kufru 4) kopnutím pod nárazník v případě vybavení auta virtuálním pedálem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 Nouzově to určitě otevřít půjde, pokud se ty vzpěry vyloženě mechanicky nekousnou.Scala virtuální pedál nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 (editace) @PavelB1011 Doplním, že při zavírání kufru tlačítkem ve dveřích řidiče, se to tlačítko musí po dobu zavíráni držet. To lze pořešit ale kódováním. Vitruální pedál Scala nemá, ale údajně by měl jít dodělat, jeto skvělá věc. @cajky Tempomat rozhodně adaptivní, viz hezké shrnutí MichalT. Panorama má elektrickou roletku, která docela brání prostupu tepla, v autě s panoramou bude vždy tepleji než v autě bez, ale klima je standardně všude a ten zážitek s oknem do nebe je úžasný, panorama rozhodně ano?? Editováno: 8. Červen 2020, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajky Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 Teď jsem se dočetl, že Style má nastavený prodloužený servisní interval 30 000 nebo dva roky. Jde zajet po prvním roce a říct jim, aby to změnili to na klasický 15 000 nebo jeden rok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 (editace) @cajky Prodloužený servisní interval mají v našich končinách všechny Scaly bez rozdílu ve výbavě/ motorizaci. Samozřejmě to lze nastavit na 15000km? Ale nemusíš to měnit, jen si po 15tis zajedeš vyměnit olej, nebo si vyměníš olej sám, nebo někde jinde. Když dáš originální filtr, servis nic řešit nebude.? Editováno: 8. Červen 2020, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajky Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 Pokud tam budu mít pět let záruku, tak hezky všechno přes autorizák, navíc jsem lempl přes auta, tak radši nebudu na nic sahat :) Jen mě zajímalo, jestli je to ok, když přijedu o rok dřív s tím, že bych to chtěl vyměnit a změnit v počítači na ten klasický. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 9. Červen 2020 Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 Nejlepší je nechat těch 30, ale měnit po roce, já to tak dělám. První 3 roky měním do 15 tis. a potom, když se mně nechce a vím, že auto nebudu mít na věky, jedu třeba po 18 a nic tím pádem neporušuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 9. Červen 2020 Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 (editace) @cajky však jasně, záleží na Tobě . Ale intervaly servisu zde nepatří, ať nás Pawouk nezařízne? Intervaly se řeší tady: Editováno: 9. Červen 2020, autor: xtrack 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Obe Vloženo 14. Červen 2020 Sdílet Vloženo 14. Červen 2020 Pánové, pořád přemýšlím o koupi Scaly, ale poslední dobou co čtu, tak jsem značně znejistěn. ?♂️? Rád bych si to auto nechal docela dlouho, nejsem typ člověka co mění auto co půl roku. Co říkáte na tuhle skladovku?@Jan R. myslíš, že za to stojí, nebo by jsi za ty peníze hledal něco jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Červen 2020 Sdílet Vloženo 14. Červen 2020 Tak chvíli počkej (do příštího roku), ať neděláš testovacího řidiče. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Obe Vloženo 14. Červen 2020 Sdílet Vloženo 14. Červen 2020 @Pawouk Díky za odpověď, taky už jsem na to myslel, jenže jsem aktuálně bez auta, takže na auto trošku "spěchám" a zvažuju varianty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Červen 2020 Sdílet Vloženo 14. Červen 2020 Osobně bych ještě počkal. U nových aut se stále vyskytují problémy s vodou v mlhovce, 3.brz.světle, stále padají opěradla, nedolícované 5.dveře, sem tam nějaké cvrčky v interiéru, u mě na FCB skupině teď jeden řešil hučení brzd ....Já osobně nečekal a sehnal o 50tis. jiný model s lepší výbavou a vychytaný a servis neznám i když se mi líbila od začátku.Osobně si myslím, že Scala bude perfektní až po FL. Ty porodní bolesti budou všude v Evropě a snad se jim v Bolce rozsvítí dle prodejů a napraví to. Někomu nevadí auto reklamovat, mě to třeba vadí rozebírat nové auto, vždy něco poškrábou, do.... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajky Vloženo 14. Červen 2020 Sdílet Vloženo 14. Červen 2020 A má s tím problém velký počet kusů? Já budu kupovat roční auto a toto nerad čtu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Obe Vloženo 14. Červen 2020 Sdílet Vloženo 14. Červen 2020 @cajky: Na ty sedadla si stěžuje skoro 50 % majitelů, zatékání do mlhovek se prý nevyřešilo doteď (informace od kolegy z práce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Červen 2020 Sdílet Vloženo 14. Červen 2020 Co pozoruji tak ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajky Vloženo 14. Červen 2020 Sdílet Vloženo 14. Červen 2020 Ale co, tak občas zvednu opěradlo, vyleju vodu z mlhovky, ale hlavně, že motor bude šlapat jak hodinky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 14. Červen 2020 Sdílet Vloženo 14. Červen 2020 Co keby sme do ŠA dsli zlepsovak a navrtali dierky do svetla a operadlo aby nebolo polohovatelne ale napevno. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 14. Červen 2020 Sdílet Vloženo 14. Červen 2020 před 43 minutami, cajky napsal: Ale co, tak občas zvednu opěradlo, vyleju vodu z mlhovky, ale hlavně, že motor bude šlapat jak hodinky :) Na aute za 500tis? Na dacii za 240 dajme tomu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Obe Vloženo 14. Červen 2020 Sdílet Vloženo 14. Červen 2020 @cajky: Co chceš za motor? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 14. Červen 2020 Sdílet Vloženo 14. Červen 2020 Len aby si nedotacal sedanku kazdych 20km ako som to robil ja pred vymenou operadla. A nehovoriac o bolestiach sije, kym som na to prisiel, ze operadlo uteka. Taka cesta na dovxu bh bola v takom aute slast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajky Vloženo 14. Červen 2020 Sdílet Vloženo 14. Červen 2020 @Obe 1.0tsi 85kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmen201 Vloženo 4. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2020 Ahoj mozna se zeptam hloupe ale vykup auta na protiucet znamena ze mi daji za auto treba 50k + za to ze je to na protiucet tak i bonus treba 10k nebo kolik je ted?tento bonus se vztahuje jen na koupi noveho auta nebo mi ho daji i kdyz si koupim auto treba ze skoda plus? Jo a jeste jsem slysel ze se da auto treba prodat fiktivne tchanovi - pujde tedy o zmenu majitele, ale ten bonus mi vyplati taky jde to?Predem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2020 Ano např. 50 a bonus třeba 20 co strhnou z nového auta.Fiktivně to jde, to se zeptat prodejce. Oni většinou člověka oškubou, že se to nevyplatí.Jsou i bazary Škodaplus co dají bonus 10tis při výkupu starého a koupě ojetiny. Chce to projet jejich stránky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 4. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2020 Mne se to vyplatilo. Za vykup jsem dostal 125 a dalsi slevu 30 z kupni ceny. Bylo to ted v unoru, jak je to aktualne ale nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kallath Vloženo 4. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2020 v rámci akce "Restart" je tam stále bonus 30k za výkup, ale jen na edici 125 let.. https://www.skoda-auto.cz/nabidka/akcni-nabidka-restart Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.