Guppy Vloženo 17. Července Sdílet Vloženo 17. Července Asi takhle. Služba není ve vašem regionu dostupná.....nebo to někomu v Česku funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 17. Července Sdílet Vloženo 17. Července Pred 7 dnami mi prisiel email, ze v CR spustaju funkciu Pay to Park ktora zatial bude fungovat v Prahe a Jihlave. Nicmene napisali, ze spustaju, ale nenapisali kedy presne Zatial som to v appke neaktivoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dsounds Vloženo 31. Srpna Sdílet Vloženo 31. Srpna Zdravim, netusi nekdo jak se zbavit hlasky pri kazdem nastartovani vozu? 😐 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 23. Září Sdílet Vloženo 23. Září Zdravím, fungujou tyhle aplikace i v Amundsenu? Třeba ten Pay to fuel, nebo Park, případně Trafication atd. Mam nového Karoqa Sportline s Amundsenem a v shopu žádné aplikace nejsou, funkce na vyžádání taky nejsou. Prostě jen info o balíčku Care connect, Infotainment online a dokoupení datového balíčku Cubic Telecom. Psal jsem schválně na infolinku a jediný co mi napsali je že Smart and Bundle aplikace už nejsou dostupné, Pay to fuel je pouze pro nejvyšší infotainmenty(Amundsen jen Scala, Fabia, Kamiq, ale Karoq a další jen Columbus). A při tom na webu pro ověření dostupnosti služeb by auto mělo všechno podporovat. Tak se jen ptám jestli je lže auto, infolinka, nebo web ověření dostupnosti služeb 😄 Mam dojem že když jsem to auto přebíral že tam byla ještě v menu jedna položka(něco jako Market nebo tak nějak), pak proběhla online aktualizace a už to tam není. Bez těch blbinek dokážu žít, jen bych chtěl vědět jak to je...infolince po zkušenostech moc věřit nelze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaVe Vloženo 6. Října Sdílet Vloženo 6. Října Ahoj, funguje vám connect na PC? V mobilu to jakž-takž jede, ale v PC mě to vždy zavede do obchodu. Mám předplacené Care Connect do ledna, což mi obchod sdělí, ale nikde se nemůžu dostat k informacím o svém autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 6. Října Sdílet Vloženo 6. Října Už je to nějakou dobu co byl portál Škoda Connect zrušen. Taky se mi to nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaVe Vloženo 7. Října Sdílet Vloženo 7. Října To jako fakt? Takže v PC už se k informacím nedostanu? Tak to se jim povedlo ... :-((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.