Jump to content

Škoda Connect

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 4 weeks later...

Zdravím, fungujou tyhle aplikace i v Amundsenu? Třeba ten Pay to fuel, nebo Park, případně Trafication atd. Mam nového Karoqa Sportline s Amundsenem a v shopu žádné aplikace nejsou, funkce na vyžádání taky nejsou. Prostě jen info o balíčku Care connect, Infotainment online a dokoupení datového balíčku Cubic Telecom. 
Psal jsem schválně na infolinku a jediný co mi napsali je že Smart and Bundle aplikace už nejsou dostupné, Pay to fuel je pouze pro nejvyšší infotainmenty(Amundsen jen Scala, Fabia, Kamiq, ale Karoq a další jen Columbus). 
A při tom na webu pro ověření dostupnosti služeb by auto mělo všechno podporovat. Tak se jen ptám jestli je lže auto, infolinka, nebo web ověření dostupnosti služeb 😄

Mam dojem že když jsem to auto přebíral že tam byla ještě v menu jedna položka(něco jako Market nebo tak nějak), pak proběhla online aktualizace a už to tam není.

Bez těch blbinek dokážu žít, jen bych chtěl vědět jak to je...infolince po zkušenostech moc věřit nelze. 

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

U mna sa vcera nedalo zaonut webasto, islo to az poobede. dnes od rana uplna nefunkcnost.

Gratulujem...

Screenshot_20241212_150013_Mykoda.jpg

Edit: tak som volal na infolinku, vraj mali opat vypadok a o 15 toc uz malo byt funkcne. Funkcne to zacalo but len niekedy teraz okolo 15.45. Uvidime dokedy :)

Edited by skdh

To je pravda, když chci použít, tak mi to píše že jde pravděpodobně o dočasný problém s připojením - zkuste to prosím později, když jsem napsal stížnost tak mi odpověděli 

V případě, že se jedná o podzemní garáže, tak je pravděpodobně chybová hláška zapříčiněna absencí signálu. Pokud se problém vyskytuje i když vůz není v podzemní garáži, zašlete nám prosím tyto informace.

- registrační emailovou adresu pro služby Škoda Connect
- snímek chybové hlášky z aplikace
- popis situace, kdy se chybová hláška zobrazí
- typ Vašeho mobilního telefonu
- verze operačního systému mobilního telefonu
- verze aplikace MyŠkoda. 
 Je zajímavé, že telefon mám stále stejný a funkce při starém systému fungoval bez problému více jak pět roků.

• 3 weeks later...

18.12.2024 mi rano dosla voda v ostrekovacoch. O par minut som kupil dalsiu a dolial.

Dodnes mi appka ukazuje problem. Ako casto sa tieto udaje refreshuju? Appku som skusil aj odinstalovat a nainstalovat, nepomohlo..

Screenshot_20250101_210254_Mykoda.jpg

Edited by skdh

To je ten pokrok a vylepšená apka. U staré to po ručním refreshu ukazovalo hned aktuální stav. Nedávno jsem měl nízký tlak v pneu a trvalo to v té nové apce docela dlouho než to zmizelo. Dívám se potom radši přímo v autě.

Vcera vecer som pisal aj na podporu priamo cez appku. Teraz som sa do appky pozrel a udaje su uz aktualizovane.

Bud je to nahoda alebo nieco robila podpora, no to sa asi nedozviem, kedze mam skusenosti, ze nevedia ani odpisat :)