Publikováno Červenec 30, 20196 r Zdravím všechny na fóru. Máme asi týden novou Škodu Scala a dnes se projevil jeden problém. Při zapnutí motoru se na LCD displeji objevili analogové hodiny (aktuální čas) s možnosí přepnutí na další 2 varianty. Žádné klasické menu nenaběhlo. Ani nevím jak, ale nakonec se mi podařilo nastavit menu s ikonami. Zapnu si oblíbenou rádiovou stanici a vydávám se na pracovní cestu. Po dojetí vypnu motor, otevřu dveře a co se nestalo. Rádio hraje dále. Zkoušel jsem tedy vypnout panel ručně, ale nic. Zkoušel jsem také nastavit znova tovární nastavení a také nic. Auto jsem tedy zamkl a sledoval, co se bude dít. Displej zůstal aktivní. Asi po 30. minutách naběhla hláška "Infotainment bude po 3 minutách automaticky vypnut. Zapněte zapalování." Ani po těch 3. zmiňovaných minutách se displej nevypnul. Můžete mi někdo poradit co s tím? Máme jen jedno auto a samozřejmě se mi ho nechce dávat do servisu na několik dní. Předem děkuji za Vaše odpovědi.
Červenec 30, 20196 r Podrž stisknuté tlačítko ovládání hlasitosti nebo plošku na displeji označenou ikonou pro zapnutí/vypnutí tak dlouho než se mib3 restartuje.
Červenec 30, 20196 r Autor Teď mi auto stálo bez jízdy cca 2 hodiny. LCD panel už běží opět bez problémů. Tak fakt nevím co se stalo, jestli neproběhl za tu dobu nějaký generální restart.
Srpen 2, 20196 r Ahoj, mel jsem podobne problemy, viz muj prispevek, nechal jsem si udelat update infotainmentu u dealera v ramci zaruky a je pokoj.
Květen 25, 20205 r Včera večer se mi stalo totéž, s tím rozdílem, že na displeji svítil nápis Tísňové volání se aktivuje za 9 sekund. :-). Svítilo to tam ještě půl hodiny po zamčení auta. Ráno to bylo pryč a panel funguje normálně.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.