Zabral68 Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 Zdravím všechny na fóru. Máme asi týden novou Škodu Scala a dnes se projevil jeden problém. Při zapnutí motoru se na LCD displeji objevili analogové hodiny (aktuální čas) s možnosí přepnutí na další 2 varianty. Žádné klasické menu nenaběhlo. Ani nevím jak, ale nakonec se mi podařilo nastavit menu s ikonami. Zapnu si oblíbenou rádiovou stanici a vydávám se na pracovní cestu. Po dojetí vypnu motor, otevřu dveře a co se nestalo. Rádio hraje dále. Zkoušel jsem tedy vypnout panel ručně, ale nic. Zkoušel jsem také nastavit znova tovární nastavení a také nic. Auto jsem tedy zamkl a sledoval, co se bude dít. Displej zůstal aktivní. Asi po 30. minutách naběhla hláška "Infotainment bude po 3 minutách automaticky vypnut. Zapněte zapalování." Ani po těch 3. zmiňovaných minutách se displej nevypnul. Můžete mi někdo poradit co s tím? Máme jen jedno auto a samozřejmě se mi ho nechce dávat do servisu na několik dní. Předem děkuji za Vaše odpovědi. Quote
ferda25 Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 Podrž stisknuté tlačítko ovládání hlasitosti nebo plošku na displeji označenou ikonou pro zapnutí/vypnutí tak dlouho než se mib3 restartuje. Quote
Zabral68 Posted July 30, 2019 Author Posted July 30, 2019 Děkuji Ferdo za reakci, ale to jsem také zkoušel a nic. Quote
Zabral68 Posted July 30, 2019 Author Posted July 30, 2019 Teď mi auto stálo bez jízdy cca 2 hodiny. LCD panel už běží opět bez problémů. Tak fakt nevím co se stalo, jestli neproběhl za tu dobu nějaký generální restart. Quote
emboracas Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 Ahoj, mel jsem podobne problemy, viz muj prispevek, nechal jsem si udelat update infotainmentu u dealera v ramci zaruky a je pokoj. 1 Quote
dafr Posted May 25, 2020 Posted May 25, 2020 Včera večer se mi stalo totéž, s tím rozdílem, že na displeji svítil nápis Tísňové volání se aktivuje za 9 sekund. :-). Svítilo to tam ještě půl hodiny po zamčení auta. Ráno to bylo pryč a panel funguje normálně. Quote
Recommended Posts