slovacik Vloženo 18. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2019 Ahojte je v Scale klimatizovana priehradka vo vybave Ambition ? Ak ano kde je a ako sa nastavuje teplota? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 18. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2019 teplotu maš stejnou jak nastaviš na klimě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 19. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2019 A kde je? Je to ta skrinka pred spolujazdcom? To koliesko co je tam co sa s nim robi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2019 Otaci se a podle toho je otevreno nebo zavreno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 19. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2019 Tohle už se do manuálů nepíše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2019 Samozřejmě, že to tam je, najít to trvalo asi 20 vteřin... Tazatelé jsou jen líní, a čekají, až to někdo udělá za ně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 20. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2019 To by ma nikdy nenapadlo urobit z odkladacej schranky aj chladiacu, preto som sa to pytal. Pre mna je nelogicke mat v odklafacej schranke nejake papiere resp. doklady a ked pojdem na cestu dam si tam trebars orosenu flasu. Som myslel ze chladiaca schranka je niekde zvlast. Ten navod na Scalu je ajj niekde na nete ze sa da stiahnut do mobilu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 20. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2019 A co takhle kouknout konečně do tohoto papírového a tam na první stránce načíst QR kód. Nebo zavítat na stránky SA, tam by to našel i pětiletý...To co si očekával se jmenuje autochladnicka a je to volitelné příslušenství, ideálně kompresorová.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 21. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 Dakujem zra info. No na zadnu stranu ma teda nenapadlo pozriet. Avsak navod sa mi zobrazuje v anglictine. Mal som na mysli navod resp tu knizku v pdf aby som nepotreboval pripojenie na internet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 Na stránce ŠA je ke stažení. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 21. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 Dakujem teraz je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 15. Únor 2020 Sdílet Vloženo 15. Únor 2020 Akční Scala 125 nemá klimatizovanou schránku před spolujezdcem, jen tak pro info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kallath Vloženo 15. Únor 2020 Sdílet Vloženo 15. Únor 2020 klimatizovaná schránka před spolujezdcem vypadla z konfigurace všech modelů Scala a Kamiq MR 2020 bohužel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 Hm, není nad pořánou modelovou péči. :( Přitom je to taková blbina, která potěší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 jsem se na to tesil, sice bych to nikdy nepouzil, ale dalsi nova vec, kterou jsem nikdy nemel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 Na dlouhé trasy je to dobré, dáš tam studené pití a zůstane delší dobu studené, i čokoládu převezeš v pořádku, ale nesmí ji tam člověk zapomenout. :D V Polu to mám a použil jsem to jen párkrát, protože je to spíše auto na krátké pojížďky. V SII jsem to na dlouhých trasách využil několikrát. Ale zase bych po tom moc nesmutnil, víc mě štve když přihrádka není osvětlená - což je zrovna případ Pola. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Červen 2022 Sdílet Vloženo 4. Červen 2022 Pustil jsem se do montáže chlazení. 6 Torxů povolit, sundat boční kryt, 2 plastové trny sundat. Ventil schovaný za rozvody. Až bude horko změřím teplotu třeba po hodině jízdy. 666,- ty dva díly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 4. Červen 2022 Sdílet Vloženo 4. Červen 2022 Co stojí ta schránka? Nebo je možné to namontovat i do té původní bez? Je zde příprava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Červen 2022 Sdílet Vloženo 4. Červen 2022 Původní schránka zůstává, příprava je. Koupí se jen trubka a ventil. Na čtvrtém obrázku je vidět ten vývod. Zespodu kdyby se sáhlo a trochu odhrnul ten filc má jít nahmatat ten vývod. Uvnitř ve schránce nahoře u světla by měla být díra na ventil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 7. Červen 2022 Sdílet Vloženo 7. Červen 2022 (editace) Kde si zohnal ten ventil a hadicu? V AS? Na škoda-diely majú ventil, hadica vôbec nie je v ponuke na žiadnu škodovku, podľa čísla v google mi vyhadzuje ponuku v Aliexprese. Dík. A ešte prosím napíš ceny. Ventil je cena 9,95,- EUR. Editováno: 7. Červen 2022, autor: touareg3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leoš1960 Vloženo 7. Červen 2022 Sdílet Vloženo 7. Červen 2022 (editace) Já to objednal svém servisu. Oba díly 606 Kč. Editováno: 7. Červen 2022, autor: Leoš1960 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 7. Červen 2022 Sdílet Vloženo 7. Červen 2022 (editace) Aha, dík. Dosť drahé, 24,- EUR. Ale každá sranda niečo stojí. Ide z tej hadice chladný vzduch? Na Rapidke som to dáko necítil. Ten ventil sa tam odspodu len nejako nacvakne? Editováno: 7. Červen 2022, autor: touareg3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leoš1960 Vloženo 7. Červen 2022 Sdílet Vloženo 7. Červen 2022 Mě dost překvapila cena té hadice. Nic extra na ní není. Ale je to holt Madein Germany😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 7. Červen 2022 Sdílet Vloženo 7. Červen 2022 Však on se někdo najde, kdo to splichtí doma😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Červen 2022 Sdílet Vloženo 7. Červen 2022 Jj jen zacvakne do otvoru. Mě to nepřijde drahé něco za něco aspoň je to originál. Šla by použít i zahradní hadice, chránička na kabely … Já platil 391+242,- Na to že je úzká a dva záhyby cestou je cítit, jak to fouká. Já se rozmazlil v té O4 schránku už jsem i vypolstroval filcem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.