Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tiez mi to pride ako hovadina s tym olejom...ale predtym som mal zigulaka...tak hadat sa nebudem s nikym. :) Ale to co si vyfotil mi pride ako spinac na kapotu k neorigo domontovaneho alarmu. ;) nemam nejaky domontovavany Tvna?

tak s tím olejem to není blbost, jen je to trochu jinak, než píšete,

spínač na kapotě májí všichni s prodlouženým intervalem (nevím tedy jestli room, ale octy ano) nebo všichni s origo alarmem,

s olejem to má souvislost pouze při prodlouženém intervalu, kdy je také v motoru "čidlo kvality oleje" a funguje to tak, že při hlášce o oleji se vyhodnocuje opravdu zdvižení kapoty (simulující servisní zásah :) )

Vloženo

Je to presne tak, ako píše Jakr. Snímač je na kapote len ak je v aute origo alarm, alebo predĺžený servisný interval. A naozaj stačí otvoriť na chvíľu kapotu pri hláške o oleji, síce to pomôže len na chvíľu, ale naozaj je to takto riešené :ph34r:

• o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
Vloženo

D-Dot na Fabii - zobrazovani hodnot na Maxidotu, Volitelne hodnoty k zobrazovani

Na foru Fabia I a Octavia I se probírá rozšíření možností výpisu na maxíku. Jm. teplota motoru, spotřeba, kroutící moment aj. Napadlo mě, že by to mohlo být zajímavé zpestření i pro ostatní. Víc v odkazech:

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=62717

http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...6069&st=100

Na Fabii II se to tepve vyvíjí (viz. dolezelk)

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Před časem se zde řešilo, že Maxidot přestal ukazovat informace z autorádia. Bohužel jsem se tady nedočetl, jak dopadla nějaká reklamace v autorizovaném servisu. Došlo opravdu na výměnu autorádia a poté bylo vše již OK. Minulý týden jsem zaznamenal na svém Maxidotu tuto závadu, auto mám necelý rok, takže už mám první problém. Díky

Vloženo

myslim, ze v sekci autohifi se v nejakym vlkane resilo, ze na chvili funguje odpojeni baterie. Ale je to problem komunikace radia a budiku a skodofka to nejak resi upravou SW. jestli uz se to deje to nevim.

Vloženo

Pánové děkuji za informace a odkaz. Pravděpodobně vydržím do servisky, která se bude konat koncem června, pokud mi to bude štvát, tak tam zajedu dříve a pak podám hlášení :palec2:

Vloženo

Mám Fábku II Ambiente a chtěl bych si tam nechat domontovat Maxi dot. Když jsem se ptal se škodovce, bylo mi řečeno, že to neumí a že to můžou objednat zkusit, ale když to nepůjde tak je budu mít doma na výstavu a ve druhý mi to prej udělaj, ale u jich stojí ty budíky 12 000,- což je dost. Na netu jsem našel shop za 5 500,-

http://www.opticar.cz/p/cs/18230/budiky-maxidot.aspx

Tak se chci zeptat jestli si myslíte že to je to samé co dostanu od škodovky? Ten rozdíl ceny je šílený. Taky se chci zeptat jestli neznáte někoho u jihu čech nejlépe z budějc kdo to dělá ,ale nějaký profík..abych na to mě nějakou záruku a ne jak si tu čtu, že to někomu dělá problémy, třeba dveře, nebo palivo. Při nejhorším bych s tím zajel do škodovky, hlavně mi jde o to aby ty budíky za 5 500,- nebyly nejak špatny.

Vloženo
Mám Fábku II Ambiente a chtěl bych si tam nechat domontovat Maxi dot. Když jsem se ptal se škodovce, bylo mi řečeno, že to neumí a že to můžou objednat zkusit, ale když to nepůjde tak je budu mít doma na výstavu a ve druhý mi to prej udělaj, ale u jich stojí ty budíky 12 000,- což je dost. Na netu jsem našel shop za 5 500,-

http://www.opticar.cz/p/cs/18230/budiky-maxidot.aspx

Tak se chci zeptat jestli si myslíte že to je to samé co dostanu od škodovky? Ten rozdíl ceny je šílený. Taky se chci zeptat jestli neznáte někoho u jihu čech nejlépe z budějc kdo to dělá ,ale nějaký profík..abych na to mě nějakou záruku a ne jak si tu čtu, že to někomu dělá problémy, třeba dveře, nebo palivo. Při nejhorším bych s tím zajel do škodovky, hlavně mi jde o to aby ty budíky za 5 500,- nebyly nejak špatny.

tady:

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=65952

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Mám problémy s MaxiDotem, tak jak už tady bylo několikát popsáno. Nefunguje zobrazení rádia. A teď mi řikal můj servisman, že mu ze škodovky přišla beta-verze novýho softwaru a že by se to pak mělo spravit. Nevim, jestli to tu už náhodou někdo nepsal. Zajedu tam až za tyden, teď nemám čas, ae pak určitě napíšu, jak to dopadlo. :p

Vloženo

egi: Keď tam pôjdeš, tak skús zistiť, aké je číslo verzie toho nového softvéru. Čo som mal možnosť porovnávať autá vyrobené teraz v máji, tak majú rovnakú verziu softvéru v budíkoch, ako autá vyrobené minulý rok alebo dokonca na jeseň roku 2007.

Vloženo
Mám problémy s MaxiDotem, tak jak už tady bylo několikát popsáno. Nefunguje zobrazení rádia. A teď mi řikal můj servisman, že mu ze škodovky přišla beta-verze novýho softwaru a že by se to pak mělo spravit. Nevim, jestli to tu už náhodou někdo nepsal. Zajedu tam až za tyden, teď nemám čas, ae pak určitě napíšu, jak to dopadlo. :p

Mám také tento problém. V servisu mi již alespoň 6 restartovali softwar a asi po tydnu se mi také na Maxidotu ztratí zobrazení autorádia. Už na ně celkem tlačím a oni se stále vymlouvají na nový softwer, který mají dostat a stále ho nemají. Připadá mi, že mne vodí za nos. Neřešili jste již tento problém a jak to dopadlo? Za odpověď děkuji. Prosím napište!!!!!!!!!

• o 4 týdny později...
Vloženo

Zdravím , mám možnost koupit Maxi Dot jsou z benzínu 1.2 mám ten samý motor , mám Fabii II výbava Ambiente , origo centrál a pal. PC , budou se mi zobrazovat samostatně otevevřené dneře ? Je potřeba mít od budíku které kupuji PIN ? A kdo by byl schopen mi je namontovat a nakodovat , jsem ze sev. Moravy Havříov , co vše zobrazuje a lze zapnout i nějaké další funkce , origo rádio nemám , dík za veškere info

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Na všechny otázky Vám mile rád odpoví Honza72. Spousta lidí od něho má palubáky, Maxidoty i tempomaty. Má to vše na zde Sám od něho mám tempomat a můžu jen doporučit

• o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

Ahoj,

a predem se omlouvam jestli jsem OT. / Dve hodiny jsem hledal neco pribuzneho, ale marne :)

Mam FII a delsi dobu me vrta v hlave, zda mam ci nemam mit ve vybave maxidot. Auto je ve vybave Elegance, dle VIN modelovy rok 2009 a provedeni N1. Zakoupeno v cervnu 2008.

Kody na typovem stitku rikaji:

e0a;1d0;5sl;5rq;1km;6ff;1ar;3fa;1n2;1nl;h1f;4ue;4r2;3nc;

4qu;4x1;4a3;8L3;10n;7aa;8gl;6y0;9ap;8rm;7q0;8ua;8ql;

8x0;4k3;b03;g41;qn2;3l3;9p0;q1a;7x1;9w0;8wb;7a0

;3ga;qg0;0gg;l06;f0y;3s2

...nicmene o Maxidotu dle http://igorweb.org/equidec ani zminka.

Muze mi, prosim, nekdo z pritomnych dat nejake info!

Dikezz moc!

VoK

Editováno: , autor: vok.cze

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...