Jar_da Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Tiez mi to pride ako hovadina s tym olejom...ale predtym som mal zigulaka...tak hadat sa nebudem s nikym. Ale to co si vyfotil mi pride ako spinac na kapotu k neorigo domontovaneho alarmu. nemam nejaky domontovavany Tvna? tak s tím olejem to není blbost, jen je to trochu jinak, než píšete, spínač na kapotě májí všichni s prodlouženým intervalem (nevím tedy jestli room, ale octy ano) nebo všichni s origo alarmem, s olejem to má souvislost pouze při prodlouženém intervalu, kdy je také v motoru "čidlo kvality oleje" a funguje to tak, že při hlášce o oleji se vyhodnocuje opravdu zdvižení kapoty (simulující servisní zásah ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Je to presne tak, ako píše Jakr. Snímač je na kapote len ak je v aute origo alarm, alebo predĺžený servisný interval. A naozaj stačí otvoriť na chvíľu kapotu pri hláške o oleji, síce to pomôže len na chvíľu, ale naozaj je to takto riešené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 tu som to davnejsie riesil s proforom .. a je tam aj cislo dielu toho spinaca co ide do zamku. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry874039 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 D-Dot na Fabii - zobrazovani hodnot na Maxidotu, Volitelne hodnoty k zobrazovani Na foru Fabia I a Octavia I se probírá rozšíření možností výpisu na maxíku. Jm. teplota motoru, spotřeba, kroutící moment aj. Napadlo mě, že by to mohlo být zajímavé zpestření i pro ostatní. Víc v odkazech: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=62717 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...6069&st=100 Na Fabii II se to tepve vyvíjí (viz. dolezelk) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnak Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 WAW dufam ze to pojde aj nam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Tak to by bylo super kdyby to ficelo na R a FII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos PM Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Před časem se zde řešilo, že Maxidot přestal ukazovat informace z autorádia. Bohužel jsem se tady nedočetl, jak dopadla nějaká reklamace v autorizovaném servisu. Došlo opravdu na výměnu autorádia a poté bylo vše již OK. Minulý týden jsem zaznamenal na svém Maxidotu tuto závadu, auto mám necelý rok, takže už mám první problém. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 myslim, ze v sekci autohifi se v nejakym vlkane resilo, ze na chvili funguje odpojeni baterie. Ale je to problem komunikace radia a budiku a skodofka to nejak resi upravou SW. jestli uz se to deje to nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 (editace) Je to posáno ve vláknu: Jak jste spokojeni s origo rádiem...škodovka to řeší výměnou panelu přístrojů..jako u mě.... zde potřebné info: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1020552 Editováno: 8. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos PM Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Pánové děkuji za informace a odkaz. Pravděpodobně vydržím do servisky, která se bude konat koncem června, pokud mi to bude štvát, tak tam zajedu dříve a pak podám hlášení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Prosím o radu na maxidotu po výměně kabeláže mi maxidot ukazuje opačně palivoměr co s tím udělat aby to šlo děkuji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
googfa Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Mám Fábku II Ambiente a chtěl bych si tam nechat domontovat Maxi dot. Když jsem se ptal se škodovce, bylo mi řečeno, že to neumí a že to můžou objednat zkusit, ale když to nepůjde tak je budu mít doma na výstavu a ve druhý mi to prej udělaj, ale u jich stojí ty budíky 12 000,- což je dost. Na netu jsem našel shop za 5 500,- http://www.opticar.cz/p/cs/18230/budiky-maxidot.aspx Tak se chci zeptat jestli si myslíte že to je to samé co dostanu od škodovky? Ten rozdíl ceny je šílený. Taky se chci zeptat jestli neznáte někoho u jihu čech nejlépe z budějc kdo to dělá ,ale nějaký profík..abych na to mě nějakou záruku a ne jak si tu čtu, že to někomu dělá problémy, třeba dveře, nebo palivo. Při nejhorším bych s tím zajel do škodovky, hlavně mi jde o to aby ty budíky za 5 500,- nebyly nejak špatny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romo33 Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Skus pozret do sekcie !!!Stale nabidky!!! su tam machri co ich ponukaju a aj montuju.Ja som kupoval od Cosbyho a montoval sam.Nadmieru spokojenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
campagnolo Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Zkus Honza72, ten to prodava a montuje jak na bezicim pasu. klidne ti to udela i s tempomatem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Mám Fábku II Ambiente a chtěl bych si tam nechat domontovat Maxi dot. Když jsem se ptal se škodovce, bylo mi řečeno, že to neumí a že to můžou objednat zkusit, ale když to nepůjde tak je budu mít doma na výstavu a ve druhý mi to prej udělaj, ale u jich stojí ty budíky 12 000,- což je dost. Na netu jsem našel shop za 5 500,-http://www.opticar.cz/p/cs/18230/budiky-maxidot.aspx Tak se chci zeptat jestli si myslíte že to je to samé co dostanu od škodovky? Ten rozdíl ceny je šílený. Taky se chci zeptat jestli neznáte někoho u jihu čech nejlépe z budějc kdo to dělá ,ale nějaký profík..abych na to mě nějakou záruku a ne jak si tu čtu, že to někomu dělá problémy, třeba dveře, nebo palivo. Při nejhorším bych s tím zajel do škodovky, hlavně mi jde o to aby ty budíky za 5 500,- nebyly nejak špatny. tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=65952 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Egi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Mám problémy s MaxiDotem, tak jak už tady bylo několikát popsáno. Nefunguje zobrazení rádia. A teď mi řikal můj servisman, že mu ze škodovky přišla beta-verze novýho softwaru a že by se to pak mělo spravit. Nevim, jestli to tu už náhodou někdo nepsal. Zajedu tam až za tyden, teď nemám čas, ae pak určitě napíšu, jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 egi: Keď tam pôjdeš, tak skús zistiť, aké je číslo verzie toho nového softvéru. Čo som mal možnosť porovnávať autá vyrobené teraz v máji, tak majú rovnakú verziu softvéru v budíkoch, ako autá vyrobené minulý rok alebo dokonca na jeseň roku 2007. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rostislav Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 (editace) Aha, tkaze nic. nejak jsem se tu rozepsal a uz je to trosku pasé. Smazano. Editováno: 26. Květen 2009, autor: Rostislav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 rostislav: No asi reaguješ na prvý príspevok, ktorý je starý už 3 roky a akosi neaktuálny - riešia sa tu už úplne iné veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirin Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Mám problémy s MaxiDotem, tak jak už tady bylo několikát popsáno. Nefunguje zobrazení rádia. A teď mi řikal můj servisman, že mu ze škodovky přišla beta-verze novýho softwaru a že by se to pak mělo spravit. Nevim, jestli to tu už náhodou někdo nepsal. Zajedu tam až za tyden, teď nemám čas, ae pak určitě napíšu, jak to dopadlo. Mám také tento problém. V servisu mi již alespoň 6 restartovali softwar a asi po tydnu se mi také na Maxidotu ztratí zobrazení autorádia. Už na ně celkem tlačím a oni se stále vymlouvají na nový softwer, který mají dostat a stále ho nemají. Připadá mi, že mne vodí za nos. Neřešili jste již tento problém a jak to dopadlo? Za odpověď děkuji. Prosím napište!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svantner3 Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Zdravím , mám možnost koupit Maxi Dot jsou z benzínu 1.2 mám ten samý motor , mám Fabii II výbava Ambiente , origo centrál a pal. PC , budou se mi zobrazovat samostatně otevevřené dneře ? Je potřeba mít od budíku které kupuji PIN ? A kdo by byl schopen mi je namontovat a nakodovat , jsem ze sev. Moravy Havříov , co vše zobrazuje a lze zapnout i nějaké další funkce , origo rádio nemám , dík za veškere info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FunNer Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 zdravicko, chcem maxidot, mam fabiu II 1.2 classic spring bez palubneho pc, da sa to niako spravit, prip. dorobit aj palub. pc + orientacna cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 Na všechny otázky Vám mile rád odpoví Honza72. Spousta lidí od něho má palubáky, Maxidoty i tempomaty. Má to vše na zde Sám od něho mám tempomat a můžu jen doporučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v01ta Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 (editace) Ahoj, a predem se omlouvam jestli jsem OT. / Dve hodiny jsem hledal neco pribuzneho, ale marne Mam FII a delsi dobu me vrta v hlave, zda mam ci nemam mit ve vybave maxidot. Auto je ve vybave Elegance, dle VIN modelovy rok 2009 a provedeni N1. Zakoupeno v cervnu 2008. Kody na typovem stitku rikaji: e0a;1d0;5sl;5rq;1km;6ff;1ar;3fa;1n2;1nl;h1f;4ue;4r2;3nc; 4qu;4x1;4a3;8L3;10n;7aa;8gl;6y0;9ap;8rm;7q0;8ua;8ql; 8x0;4k3;b03;g41;qn2;3l3;9p0;q1a;7x1;9w0;8wb;7a0 ;3ga;qg0;0gg;l06;f0y;3s2 ...nicmene o Maxidotu dle http://igorweb.org/equidec ani zminka. Muze mi, prosim, nekdo z pritomnych dat nejake info! Dikezz moc! VoK Editováno: 24. Říjen 2009, autor: vok.cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 V Eleganci by maxidot měl být. Tedy alespoň MR2008 ho měl, a současný konfigurátor ho má taktéž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.