noviembre Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 (editace) Ahoj, mam problem, mam fabii II 1,4 tdi rv 2.12 2008 predfacelift, a koupil jsem si starsi budiky s maxikem take predfaceliftove , a vse udelal jeden pan ze prehral km, klice a win a jeste neco, ale porad tam blika zhaveni imo, nenastartuje to, umite to nekdo udelat :-/ dekuji za info, Editováno: 2. Červen 2014, autor: noviembre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Ahoj. Chtel se zeptat ci maxi dot z fabie rs r.v 2011 bude pasovat k fabie 1.2Tsi s vybavou classic a 14" pneu? Dekuju za odpoved' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Čo má spoločné MaxiDOT s veľkosťou pneu? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 V fabie rs jsou 17" pneu a rychlometr je nastaveny pro 17" kola. Jak das 14" kola a maxik z rs to bude rychlometr ukazoval vic kilometru na hodinu nez opravdu jedes. Proto je to moje zeptani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 víš co je to obvodová rychlost? 14 vs 17? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
payback Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Ahoj, chcel by som kupit a namontovat na moju Fabku II Maxika, ale popravde sondovanie po nete uz ma nebavi, pokial by ste niekto maly konkretnu ponuku budem rad. Peter Fabia II, 1.2HTP, predfacelift, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Ma nekdo zajem o maxidot na FII predface? Mam benzin i diesel. Kdyztak do zprav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 Ahoj chci se zeptat jak udělat aby maxidot ukazoval místo hodin nahoře i stanici na rádiu a název písničky? U každého na fóru to na maxidotu vidím a mě to tam neukazuje mám ho od výroby F 2 FL radio swing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 No pokud to mas v menu pod polozkou audio tak to zapnes a pokud ne tak nejspise to neni dokodovano. Ale misto hodin to nahore nepujde , jen uprostred tam jak to vsechno ukazuje. Pres FL meli jeste jeden display na vrchu a tam to slo. A kde si to prosimte videl misto tech hodin ? By me to teda zajimalo. Me se tam teda napise jen MFD, hodiny a asistent razeni nebo jak se to jmenuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 Tak jsem to zkoumal i v návodu k obsluze a tam je napsáno že mám déle podržet ovladač maxidotu .. tak jsem to udělal a fakt na mě vyskočilo menu i s nastavením PC a audia jsem nadšenej Tady na fóru je spousta fotek kde je místo hodin napsáno třeba Evropa 2, nebo i název písničky .. ale to jsou asi dodělávané maxiky .. nevím :/ Mě to ukazuje jak říkáš. Buď rychlost v MPH a stanie rádia nebo PC s druhou rychlostí nebo bez ní .. u hodin jen MFD a pak naskočí hodiny a rádce řazení .. alespoň už vím, jak nastavit ten maxidot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 od toho jsou navody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 No jenže mě napadlo kouknout do návodu až po přidání příspěvku zde.. a navíc jsem návod nechal někde v autě ani nevím kde a tak jsem ho musel najít pracně na netu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 Tak v aute je veľa miest kde sa dá ten návod stratiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 Ano obzvlášt v té nové a ještě v kombi verzi.. mám jí téměř 3 týdny a pořád objevuji nové věci třeba že má i 2 repráky v každých zadních dveřích.. takže 10 repro =) a samé schránky na ukládání .. ani tam nemám co dávat a ten maxidot je úžasnej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 (editace) 8 repro nie ? 4vpredu 4 vzadu. Ale nepíšme mimo tému Editováno: 21. Srpen 2014, autor: PyroSVK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali_HTP Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Ako je to s immom a stavom km pri vymene? Je nutny nejaky zasah "odbornika"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Je treba samozdrejme nakodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Já mám ve předu 5 repro myslím ne? 2 ve sloupcích 2 dole ve dveřích a 1 nebo 2 tam kde se ovládají zrcátka ne? A vzadu 4 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 No jelikož je to téma o maxidotu tak bych se zde neptal Ale ještě odpovím tam jak je ovládání zrcátek je jen ovladani zrcátek nic jineho i kdyz to tak vypadá. Klidně si dej k tomu ucho a nic neuslysis. A nechces si treba zalozit své téma tam predstavit své auto a tam se ptat co te zajímá 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Kluci když na maxidotu dám aby mě to ukazovalo stanice na radiu....tak mužu ještě maxidotem stanice ladit..ale třeba hlasitost nejde...nebo jde?nějak jsem na to nepřišel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 No to nevim ja mam multifunkcni volant tak to delam pres nej. Ale pokud jsem dobre cetl navod tak to urcite nejde. Ale nevim nikdy jsem netestoval a ani nevim co by to byl za prinos temi tlacitky ktera nejsou nejak velka neco ladit nebo zesilovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Hlasitosť meniť nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 hmm..doděláme multufunkční volant:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peky1 Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Zdravím, chci se zeptat, zda u maxidotu na face 2014 tsi, se vám stává, že při vyřazení rychlosti, ještě asistent řazení vypíše jeden až dva stupně, které vubec nezařadím a pak teprve zhasne. Pak mi přijde že to nesnímá z fofrklacku. Nebo že by závada. I když podle asistenta tedy neřadím, tak mě to trošku udivuje jak to tam lítá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 17. Září 2014 Sdílet Vloženo 17. Září 2014 zarazeny rychlostni stupen pocita z otacek kola a otacek motoru ... schvalne si nekdy zkus na dalnici vyradit a drzet ruzny otacky motoru ... uvidis, ze to bude indikovat zarazeny rychl. stupen :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.