Dandisan Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 Zdravím, dnes po cestě začala blikat část budíků (ty mám s MAXIDOTem) - konkrétně část otáčkoměru s budíkem chladící kapaliny. Bohužel chvíli bliká, pak nesvítí, pak zase svítí normálně, je to bez ohledu na jízdu na rovné silnici nebo s nerovnostmi, točení volantu také nemá vliv, rozsvícená potkávací světla...Co prvně zkontrolovat samo domo, prtž diagnostiku nemám. díky Viz foto, která část nesvítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 Diagnostika nic nezjistí, odchází ledka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 předpokládám, že jde vyměnit? ale chce to asi zkušenosti...nebo je to jednodušší? naposled jsem vyměňoval žárovky u felicie, což je jiná liga... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 (editace) To může dělat LEDka, před totálním KO. A protože jsou zapojené v sérii, tak jich zhasne více. A nemusí to být otřesama. Klidně jen tak samovolně, jak se jí zachce. Edit: psal jsem to na minulé stránce a nevšiml jsem si že už je odpovídáno. Ale shodli jsme se. Vyměnit určitě půjde, ale je to vyšší level. Určitě miniaturní SMD, a když to rozděláš, tak zrovna může mít náladu svítit, tak nepoznáš která to je. Editováno: 11. leden 2018, autor: jipol57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. leden 2018 Sdílet Vloženo 12. leden 2018 F3 ma napriklad po obvode iba 5 LED, takze mozno to spozna F2 som rozobrate nemal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 12. leden 2018 Sdílet Vloženo 12. leden 2018 Díky za ukázku. Ještě jsem to v reálu neviděl, ale tak nějak jsem si to představoval, jen jsem myslel že budou ještě menší. Ale další problém bude s výběrem nové led. Asi se mu těžko podaří koupit úplně tu stejnou, se stejnou teplotou světla a svítivostí. A to může narušit celkovou vizáž osvětlení. Vzpomínám si že když mě kdysi na Feldě odešla žárovka v budíkách, tak při prosté výměně jedné žárovky půl budíku svítilo více a nebylo to pěkné. Nová, i když se stejnou wattáží, svítila jinak. Nakonec jsem je měnil všechny. To ale byly vyměnitelné žárovky v paticích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 14. leden 2018 Sdílet Vloženo 14. leden 2018 Tak LEDka včera na cestě do Prahy definitivně odešla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejvesely89 Vloženo 30. Duben 2018 Sdílet Vloženo 30. Duben 2018 Zdravím pánové, nechal jsem si do Fabie I předělat budíky z F2 ale mám tam jeden problém oproti maxíku z F1, který mi ukazoval krom prázdné nádrže i docházející kapalinu v ostřikovačích, otevřené dveře atd... Bohužel tyto budíky mi ukazují po nastavení ve VCDS pouze varování paliva, a pokud nastavím hodnotu aby se ukazovala i hladina v ostřikovačích, tak mi nefungují minimálně dveře a myslím že i nádrž (ale to nemám ověřeno). Vím že se to dá nějakým způsobem nastavit přes L-code, ale v tom zběhlý nejsem a ani nemám příslušný program. Dá se s tím dělat něco jiného než přes L-code? Popř. byl by někdo ochotný mi to nastavit? Jsem z Bíliny a v rozumném dojezdu bych samozřejmě dojel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Duben 2018 Sdílet Vloženo 30. Duben 2018 Přes lcode nic to je na jiné vozy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Duben 2018 Sdílet Vloženo 30. Duben 2018 Budíky mají klasické kódování a najdeš ho v bublině VCDS,nic jednoduššího už není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejvesely89 Vloženo 30. Duben 2018 Sdílet Vloženo 30. Duben 2018 Opravdu? (Nehádám se) Jenom když sem si o tom něco hledal tak tam byl jmenovitě u fabie L-code zmíněn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejvesely89 Vloženo 30. Duben 2018 Sdílet Vloženo 30. Duben 2018 před 1 minutou, cosby napsal: Budíky mají klasické kódování a najdeš ho v bublině VCDS,nic jednoduššího už není Přes tohle jsem to kódoval a mám právě tenhle problém. když nastavím hodnotu na 16 tak to ukazuje tu nádrž a dveře, ale neukazuje mi to ostřikovače a prasklý žárovky. Pokud nastavím 04, tak mi to zas neukazuje ty dveře atd... :-( nevím jestli nedělám něco blbě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Duben 2018 Sdílet Vloženo 30. Duben 2018 A kdo to předělával? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejvesely89 Vloženo 30. Duben 2018 Sdílet Vloženo 30. Duben 2018 Teď si nevzpomenu na jméno, je to člověk z okolí Chomutova, byl ochotnej a šikovnej a všechno, ale na tohle jsme při instalaci nepřišli (myslím že tu i na fóru taky je -> instalovali jsme to na parkovišti u Albertu v Bílině a měnil mi je právě za maxik z F1, ale je to už dlouho a jméno si nepamatuju. Tuším, že to je tak půl roku možná rok, co mi to dělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsociety19x Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 (editace) prosim vas, je nejaky rozdiel medzi maxidotom na F2 5J0 920 840D a 5J0 920 840E ? Viem ze D by mali byt na diesel, tym padom Eje benzin? Potrebujem vediet ake budiky mi budu pasovat na fabiu 2 1.2 tsi 77kw 2011 rocnik Editováno: 17. Květen 2018, autor: fsociety19x doplnene info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr* Vloženo 9. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2018 Zdravím, řešil někdo špatně ukazující spotřebu - 99,9 l/100? Je to Roomster rv 2007 s motorem 1.4 16V. Občas to ukazuje správně, ale většinou to ukazuje 99,9. Hledal jsem na internetu a ptal jsem se a nikdo se s touto závadou nesetkal. V záruce zkoušeli měnit plovák a tím to nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jandax Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 Tak sem si taky trochu hrál ?. Výměna bílých diod podsvícení ručiček za červené + výměna ručiček. Investice zhruba 500kč a asi hodinka práce. Změna je život ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsociety19x Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 ahojte, riesili te niekto budiky z rapidu 2012 do fabie 2011? resp ja som tu na fore cital ze budiky sa tam jednu dobu pouzivali identicke tj stary rapida a F2 FL. pozeral som na nete obrazky a tie budiky su identicke, lisia sa cislom znacenia. totiz jeden predajca u nas v SR ma budiky ale z rapida a vraj ich este neskusal davat do fabie a pisal mi, ze su tam nejake rozdiely v uchytení do palubovky. na druhej strane niektori predajcovia v CR maju bezne inzeraty ze maxidot fabia2/roomster/rapid. Daju sa podla vas teda tie budiky namontovat a hlavne potom aj nakodovat? Ma niekto skusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan1987 Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Kupim maxidot pre moju fabku rv 2009 1.4 tdi 59kw dobre zaplatim aj za spojazdnenie.Žilina 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Udělám ve FM a dodam v prosinci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan1987 Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 Poslal som ti zpravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaverickCZ Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 Ahoj někdo z okolí brna za hezký peníz co umí přizpůsobit budiky u fabie 2 před faceliftem bez maxidotu za maxidot? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 Napis soukromnou zpravu @Vaša z teho fora :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaverickCZ Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 Psal jsem je z Prostějova chci ještě něco na jiném autě a cesta obouma auta by se prodražila proto se ptám ještě něco blíž :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 napiš na tenhle mail a řekni,že kontakt máš od Cosbyho. alessicz@gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.