Osasco Vloženo 20. Květen 2022 Sdílet Vloženo 20. Květen 2022 Předpokládám, že ta LTE anténa a zesilovač signálu funguje i při neaktivovaném bezdrátovém nabíjení, nebo ne? Zajímavé je, že ačkoli nemám telefon s bezdrátovým nabíjením, občas se na displeji objeví symbol "P" signalizující bezdrátové nabíjení... Další nejasnost mám s tím vypnutím polohy pro Android Auto, které musíme mít, aby se telefon spolehlivě bezdrátově spojil s infotainmentem. Pokud by byla poloha pro AA povolena (tedy například propojím kabelem), může AA přijímat GPS signál z GPS modulu auta nebo alespoň využívat jeho anténu? Poloha by pak mohla být přesnější, než když je získkávána pouze z GPS modulu telefonu, který je uvnitř auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 21. Květen 2022 Sdílet Vloženo 21. Květen 2022 Už jste to taky četli? Doufám že se to nakonec takhle ven nedostane, jinak budu fakt nas*anej https://m.mobilmania.zive.cz/android-auto-se-brzy-zmeni-displej-rozdeleny-na-dve-casti-uz-nebude-volitelny-ale-novou-normou/a-1355062 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 21. Květen 2022 Sdílet Vloženo 21. Květen 2022 Jo, četli... Uvidíme, jak to ve finále bude vypadat, taky z toho nejsem nadšený. Z 8" zbyde s bídou 5 a to bude opravdu málo.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zahradník1234 Vloženo 11. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2022 V poslední době mi padají mapy.cz v android auto. Ať už přes kabel nebo bezdrátově. Mám Samsung A41, stažené poslední aktualizace. Doposud to fungovalo bez problémů. Nevíte někdo, kde může být problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hejo Vloženo 11. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2022 @Zahradník1234Presne to isté sa deje aj u mňa. Mám samsung A40. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 11. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2022 To isté na Redmi Note 5 . A ešte na GM mi nejde zvuk len ton. Žiaden hlas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jura24 Vloženo 26. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2022 Tak jsem si řekl, že zkusím taky jednou přesedlat z Waze do Mapy.cz, které mají nejkrásnější namalované mapy. Bohužel po nastartování (auto stojí) mi AA ji nedovolí spustit (viz foto) spusteni v mobilu sice funguje, ale nepromítne se na infotainmentu. Jediný správný postup je před nastartováním auta i infotainmentu si nejdřív otevřít Mapy v mobilu (nejlépe s už nastavenou trasou). ...to mám takhle jako dělat pořád? S Waze takové problémy fakt nemám. A už mě nějak nebaví, že AA rozhoduje o tom co je bezpečné a co není....dost to omezuje na svobodném rozhodování řidiče. Vše mám aktuální. Samsung Galaxy S22 -> bezdrátové připojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarv Vloženo 26. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2022 Nejdříve je nutné mít odemčený mobil. Mně AA funguje bez problémů. Mám ještě navigaci Škodovky. Když ji chci využívat, tak mně vadí to přepínání mezi Nav Škodovky a navigacemi v AA (WAZE nebo Mapy.cz). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 2. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2022 Ahojte, ako vam ide AA ? Dnes bola navigácia absolútne nepoužiteľná. Vkuse vypadavala. Navigácia Mapy ani GM nepoužiteľné mám verziu 7.7.622134 pripojenu cez kábel. Navigácie aktualizované. Čo môže byť chyba? V stredu minulý týždeň mi dávali v aute novú RJ kôli chybe SOS. Môže to mať s tým súvis? Skúšal som 2 telefónu obe rovnako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 2. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2022 Já včera i dnes shodou okolností AA používal a vše bez problémů. Jediné, co mi zlobí (dlouhodobě a ověřeno i v jiném autě s jiným telefonem) a vede k restartu telefonu je zadávání cíle pomocí klávesnice v infotainmentu. Jakmile zadám, dřív či o malinko později se telefon restartuje. Vše ostatní u mě OK. Telefon Sony Xperia 10 III, Android 12, verze AA 7.8.622514 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 2. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2022 U mna XR Note11 Pro Android 11 ale skúšane aj na XR Note 5 Android 9. V mobile ide navigácia OK len po pripojení cez kábel ide zamrzne vypadne a tak dookola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaW Vloženo 28. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2022 Zdravím, Narazil jsem na problém s mapami v android auto. V google mapách se mi nezobrazují vlastní seznamy míst z Uloženo. Zobrazují se pouze seznamy Oblíbené položky, Chci navštívit a Místa s hvězdičkou. Stejně tak v mapy.cz se mi zobrazují jen místa, která jsou uložená v Moje mapy, ale vlastní složky nevidím. Existuje nějaký fígl, jak si vlastní složky v mapách zobrazit? Zatím to řeším v google mapách tak, že si, místa zkopíruji do složky Chci navštívit. Ale to není ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anderson Vloženo 13. Září 2022 Sdílet Vloženo 13. Září 2022 (editace) Přidávám informaci o aktuálním software infotainmentu Bolero pro zajímavost (porovnával jsem i s otcovo Kamiqem) který byl včera na aktualizaci a máme to úplně stejné. Já byl na aktualizaci před cca dvěma měsíci. Dávám to sem protože prý problémy s Android auto může i z části SW právě Bolera : všimněte si, že má svojí vlastní verzi též Bolero. Pak je nutné na této stránce : https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/ Stáhnout aktuální verzi android auto pro Váš telefon. Nejlépe zkuste stabilní verzi případně verzi beta která ale může obsahovat chyby. Já díky tomu osobně nemám nějaké zásadní problémy s navigací například Waze. Editováno: 13. Září 2022, autor: Anderson Doplnění informací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajo17 Vloženo 13. Září 2022 Sdílet Vloženo 13. Září 2022 da sa pripojit iphone na mirrorlink? na skoda octavia 2018 amundesn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 17. Září 2022 Sdílet Vloženo 17. Září 2022 Čo mám ešte podniknúť ked odkedy som mal v servise auto s poruchou SOS a vypadava mi AA počas navigácie? Posledná verzia AA nové aj datove kable, všetko v mobile aktualizované vyskúšane 4 mobily a na všetkých rovnaký výpadok. 3 mobily Xiaomy a 1 Samsung. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anderson Vloženo 20. Září 2022 Sdílet Vloženo 20. Září 2022 @petulko Máš stejnou verzi SW Bolera (pokuď ho máš) jako zde v mém postu na obrázku výše nad tvým příspěvkem ? Pokuď ne existuje pak novější verze, která prý mimo jiné řeší i problémy s Android auto. Musíš jít s tím do servisu a říct jim o tom, že ti blbne Infotaiment a Android auto. Oni to dají do servisu odešlou info do Škodovky a ta jim pak pošle software nový pro tvoje vozidlo. Někde to je na dva dny. Někteří to stihnou do jednoho dne. Pravděpodobně jde o to kdy obdrží informace ze škodovky. Musí si to nechat schválit přes ně. Pokuď by jsi Bolero neměl i tak to řeš se Škodovkou protože jedině oni mohou přehrát nový software - zdarma a v záruce jestli máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 20. Září 2022 Sdílet Vloženo 20. Září 2022 Ja mám Swing. Aj keď nerád budem musieť navštíviť servis lebo ma to štve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 22. Září 2022 Sdílet Vloženo 22. Září 2022 V 20. 9. 2022 na 17:10, Anderson napsal: @petulko Máš stejnou verzi SW Bolera (pokuď ho máš) jako zde v mém postu na obrázku výše nad tvým příspěvkem ? Pokuď ne existuje pak novější verze, která prý mimo jiné řeší i problémy s Android auto. Musíš jít s tím do servisu a říct jim o tom, že ti blbne Infotaiment a Android auto. Oni to dají do servisu odešlou info do Škodovky a ta jim pak pošle software nový pro tvoje vozidlo. Někde to je na dva dny. Někteří to stihnou do jednoho dne. Pravděpodobně jde o to kdy obdrží informace ze škodovky. Musí si to nechat schválit přes ně. Pokuď by jsi Bolero neměl i tak to řeš se Škodovkou protože jedině oni mohou přehrát nový software - zdarma a v záruce jestli máš. Týká se aktualizace i CarPlay? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anderson Vloženo 22. Září 2022 Sdílet Vloženo 22. Září 2022 Pravděpodobně ano. Když se podíváš pozorně na obrázek vyfocené verze SW tak je tam zvlášť i verze pro CarPlay tak zřejmě pak ano. Je tam verze 3.2.36. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 Zdravím, chlapci. Chcem sa spýtať, či Vám fungujú na Boleru Android auto cez kábel SMS-ky. Teda ak Vám niekto pošle SMS, či sa objaví v infotaimente. Ja mám všetko zaškrtnuté, aj SMS a žiadna SMS mi nepríde do infotaimentu. Robím niečo zle, alebo to nejde? Dík. Ostatné mi funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 (editace) Ano, ukazuje se mi její náhled, tzn. pár slov. Pak to jde asi rozkliknout, ale to jsem zatím nezkoušel. EDIT: po rozkliknutí náhledu se nabídne hlasité přehrání asistentkou (pokud jsou zapnutá data, samozřejmě 😉) a event. odpověď, rovněž asistentkou. To je poměrně vtipné, neb neumí česky, takže nadiktovaná odpověď, byť česky, zní přeříkaná anglickou mluvčí opravdu zajímavě 😁. Doporučuji zkusit 👍. Editováno: 5. Říjen 2022, autor: marskama 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 11. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2022 Ak máte v mobile predinštalovanú apku AA aktualizujete ju sami alebo sa automaticky sama aktualizuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 11. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2022 To je podle toho jak si to kdo nastaví v mobilu, já mám automatiku zakázanou a sem tam vlezu do obchodu a aktualizuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 11. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2022 No ale AA nieje na GP sťahuje automaticky aj z iných stránok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anderson Vloženo 12. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2022 (editace) Android auto najdeš i na těchto stránkách : https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/ Je tam vždy nejnovější verze i beta verze. Editováno: 12. Říjen 2022, autor: Anderson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.