Publikováno Říjen 1, 20195 r Dobrý den nemá někdo zkušenost ohledně zvýšení Octavia 03 Greenline 1.6 potřeboval bych zvednout výšku vozu tahám karavan a při zapojení mi auto sedí opravdu nízko . Při vážení karavanu zatížení na kouli je 56 kg což za nenítapd moc. Přemýšlel jsem o podložkach pod pružiny nemá někdo zkušenost, nebo jsem našel měchy uložené do pružin a podle potřeby dofouklé .Díky za vaše názory
Říjen 2, 20195 r na tohle ses uz dival ? https://www.pruziny.info/zatezove-pruziny--skoda-octavia-iii-sedan--zesilene--zadni-naprava,1993.html
Říjen 2, 20195 r Autor Na tohle jsem koukal, ještě jsem našel měchy do pružin, nebo podložky pod pružiny, tak nevím pro co se rozhodnout
Říjen 2, 20195 r Čau, od madu jsem zadní pružiny měl na mondeu. Byla to ideální náhrada za samoniveláky, ale auto bylo dost tvrdé. Dělají i ty měchy do pružin, tak možná bych šel touto cestou. Můžeš si přitvrdit dle libosti.
Leden 13Led 13 Zdravím,máte někdo zkušenosti z podvozkem O3 GreenLine 1.6 Tdi,chci to zvednout a chtěl bych tam dát pružiny ze scouta,je to možné ?
Leden 13Led 13 Podvozek co? To je tak těžké tam napsat " Zvýšení podvozku"??? A vůbec, podobné téma zde již dávno je. Sloučeno. Pro příště dodržuj pravidla fóra!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.