Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravím vás, prvně se chci omluvit za moji neznalost, doufám, že moje otázka nevyzní "blbě".

Moje matka má od minulého roku Fabii 3 ve výbavě Trumf. Má tam základní 1DIN rádio (viz obrazek 1), které by chtěla vyměnit za raido Swing (viz obrazek 2), hlavně kvůli funkci volání přes BT. Má s tím někdo zkušenost? Stačí pouze koupit nové radio a vyměnit to? Nebo je tam potřeba udělat více věcí a nevyplatí se to? Děkuji moc.

1.jpg

2.jpg

Zdravim.

Podle mně se ne vyplati měnit blues za swing. Už lepši je měnit za bolero nebo obyčejne radio 1 din popř: pioneer, kenwood, alpine.

Z kvuli volani musel bych dodělat miktofon a kodovani. Fajn by bylo aby byl multifunkčni volant - radio, telefon.

Praci je moc.

Meně praci při autoradiu 1 din. Tamhle neni konečni nebo vůvec neni mf volant. 

Máš možnost ještě radio blues teto co máš plus kupit takovou hračku na volani https://m.euro.com.pl/akcesoria-car-audio/kenwood-ktc-500.bhtml

Upraveno od TOMUS

Nastavit to musi autorizovany servis, tema na vymenu radia tu je... 

Pri vymene Blues za nieco ine by som mozno zvazil cinsku nahradu, ale nebude pravdepodobne komplet v cestine. Tema tu na to je

K Swingu - su 2, resp 3 rozne druhy:

1. Swing bez BT

2. Swing s BT - tvoja poziadavka

3. Swing+ - ten by mal mat BT automaticky, je to z facelift verzie

Možnosti je moc?

Výměna za Bolero je asi nemožná, tam je jiné uchycení v palubní desce a navíc je Bolero + display jako komplet docela drahé.

Pro představu co je třeba k výměně (zde Swing za Swing s BT): https://wirer.sk/swing_bt/

Swing+ existuje i ve verzi bez BT, u Active jsou to dva příplatky:

image.thumb.png.0754af915ed3ebbba5713864128cfb9f.png

Téma o výměně infotaimentu je zde:

https://forum.skodahome.cz/topic/134092-vym%C4%9Bna-infotainmentu/

Dnes proběhla výměna u mé fabky blues za swing s bt. Zkus si sehnat swing s bt a kontaktuj ferda25. Provede výměnu, vřele doporučuji. Před a po.?

20190925_105206.jpg

20190925_161029.jpg

@Petr AMF a ferda25 ten vyměněný swing dokáže zprovoznit ? tedy odstranit ochranu komponent, aby vše bylo aktivní a funkční ? Doted žiju v tom, že tuhle ochranu komponet dokáže aktivovat pouze autorizovaný servis :-)

Ano udělá a zařídí vše. Zkus mu napsat, vše Ti řekne.

@ski1961 Jak mi Petr psal, tak ferda25 to odvezl do AS a pak už dodělal zbytek. Takže kompletní servis. Vím to páč ten swing byl můj. 

Upraveno od milanxx

V 26. 9. 2019 na 6:56, Petr AMF napsal:

Ano udělá a zařídí vše. Zkus mu napsat, vše Ti řekne.

Jak o něm čtu tak by snad byl schopnej kódováním udělat z fabie Superba ?.

Ale je to machr tom nepochybuji...

• 3 týdny později...

Ahoj nedavno jsem si poridil fabii III , a rad bych se zeptal jestli je mozna vymena autoradia blues za swing diky.

Je

• 1 měsíc později...

Vcera bola zaujimava vymena. Blues za Swing+. Doplneny mikrofon, loho Laurin&Clement, moznost FA ovladat aj cez S+. Reset tlakov funguje aj tlacidlom aj cez radio. Maxidota MF volant to nemalo zatial

IMG_20191211_100101.thumb.jpg.a03b04c3b57e71e01ac632a6f143b1ad.jpg IMG_20191211_100544.thumb.jpg.9ab37f7c04acaf0ade9e7ea8dc0561c0.jpg IMG_20191211_101805.thumb.jpg.9a6ccb98fe55a84e2a74d45106360d1a.jpg IMG_20191211_124258.thumb.jpg.6527e4b1b74268a934c855f328b4c56a.jpg IMG_20191211_124304.thumb.jpg.dbd8c7553e246cec8b864a5a5e86652f.jpg

Odblokovanie ochrany v autorizaku samozrejme

Upraveno od wirer

• 5 měsíců později...

Zdravím,

Potřeboval bych ve své Fabia 3 Style (před FL) vyměnit Swing bez BT za Swing s BT. Jde mi především o to aby bylo možné využívat handsfree.

Poradítě kdo by to dokázal zařídit v okolí MB? a je potřeba ještě něco kromě radia které podporuje BT?

Díky

Ještě mikrofon. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.