ESkaba Vloženo 23. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2019 Zdravím všechny, potřebuji poradit. Nemáte někdo zkušenosti jak vyndat ven spínač sklonu světel, nemůžu na to přijít. Je na to nějaký fígl nebo se, nedej bože musí k vůli tomu rozebrat celá palubovka? Mám Fabii 2 1.4 TDI elegance kombi. Všem budu vděčný za radu, moc dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ESkaba Vloženo 26. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2019 Ještě to asi na tomto fóru nikdo neměnil :( Zeptám se ještě je podsvícená zásuvka zapalovače pod ruční brzdou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 27. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2019 Já zásuvku podsvícenou nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 Ja mam na F3 dorobene. Ale nebiem ci je dobre miesat 2 otazky, resp. 2 problemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ESkaba Vloženo 2. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2019 OK, děkuji za návod, podsvícení spínačů a zásuvek budu řešit jinde, nechtěl jsem zakládat nové téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.