Czuba Vloženo 29. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2019 Zdravím Vás vespolek, mám prosbu hlavně na Ty klubáky, kteří již u tohoto auta měnili kompletní spojkovou sadu i s dvouhmotou. Od jaké firmy jste brali spojku? LUK, Valeo, Sachs? Začalo mi dělat to, že na 4. převodový stupeň pri prudkém přidání plynu a sepnutí turba mi vyletí o cca 500 ot/min. otáčky motoru. Z toho usuzuji, že je v háji spojka nebo přítlačák a tak mně čeká výměna. Najeto aktuálně 267 tisíc. Nebo je zakopaný pes někde jinde? Zavzdušněný systém spojky? Repasoval jsem zadní třmeny, jelikož při stahování mi popraskaly manžety :-) Díky za postřehy Dan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czuba Vloženo 30. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2019 Poprosil bych tímto adminy o přesun do podkategorie MOTOR 2.0 TDI Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2019 Pokud řešíš spojku, tak je umístění tématu ve společné části motorové sekce v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.