Czuba Vloženo 29. Říjen 2019 Vloženo 29. Říjen 2019 Zdravím Vás vespolek, mám prosbu hlavně na Ty klubáky, kteří již u tohoto auta měnili kompletní spojkovou sadu i s dvouhmotou. Od jaké firmy jste brali spojku? LUK, Valeo, Sachs? Začalo mi dělat to, že na 4. převodový stupeň pri prudkém přidání plynu a sepnutí turba mi vyletí o cca 500 ot/min. otáčky motoru. Z toho usuzuji, že je v háji spojka nebo přítlačák a tak mně čeká výměna. Najeto aktuálně 267 tisíc. Nebo je zakopaný pes někde jinde? Zavzdušněný systém spojky? Repasoval jsem zadní třmeny, jelikož při stahování mi popraskaly manžety :-) Díky za postřehy Dan Citovat
Czuba Vloženo 30. Říjen 2019 Autor Vloženo 30. Říjen 2019 Poprosil bych tímto adminy o přesun do podkategorie MOTOR 2.0 TDI Děkuji Citovat
Pawouk Vloženo 2. Listopad 2019 Vloženo 2. Listopad 2019 Pokud řešíš spojku, tak je umístění tématu ve společné části motorové sekce v pořádku. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.